Jump to content
Naimisiin.info

Silvan-malliston sormukset


Leenukka

Recommended Posts

  • Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mullekin tulee Silvan-sormus, en tosin enää yhtään muista, mikä numero se on, mutta kun Helsingin häämessuilla ensimmäisen kerran näin sen, TIESIN heti, että haluan juuri sen!!!!! Se ei ollut kalliimmasta päästä muutenkaan, mutta messutarjous sai tekemään kaupat, vaikka aikaa oli vaikka kuinka paljon jäljellä. Sitten aloitin odotella postilähetystä onnesta soikeana... ja toissapäivänä se sitten tuli meille kotiin  :-X :-X :-X Sulho oli uhennut, että ei anna minun nähdä sormusta ennen vihkipäivää, mutta oli sitten itsekin sen verran innoissaan, ettei malttanut olla esittelemättä sitä... ja se on niin ihana... Nyt alan vihdoin päästä eroon pakkomielteestäni koko ajan kokeilla sitä ;), mutta eilen vielä aika monta kertaa availin rasiaa (joka sekin oli tyylikäs ja hieno)

Link to comment
Share on other sites

Mä sain viime lauantaina maailman kauneimman sormuksen :-X :-X :-X Ostettiin häämessuilta Silvanin valkokultainen vihkisormus, ja nyt käytiin hakeen se. Siinä on 3 upotettua timanttia, mallia en muista. Arvatkaa vaan onko se nytkin mun sormessa :o Kun on pakko koko ajan kokeilla kun se on NIIIN hieno! Silvanin mallistossa on kyllä ehdottomasti kauneimmat sormukset, tyylikkäät ja nuorekkaat! Tulispa kesäkuu jo pian että sais aina pitää tätä ihanuutta....

Link to comment
Share on other sites

nyt kun mies on selvittänyt, minkälaisen kihla- ja vihkisormusyhdistelmän haluan, tajusin omistavani kamalan kalliin maun. yksi silvanin timanttisormus on kummitellut jo ties kuinka kauan mielessäni täydellisenä kihlasormuksena ja tänään huomasin heidän mainoslehdestään sen olevan aivan törkykallis. nyt pitää unohtaa se sormus sitten.  :'( vaikka minulla se cityshopparikortti on ja saisin siitä siis 30 % alea, jää hinta aivan liian korkeaksi. no, onneksi laatukorulla on paljon kauniita sormuksia, joten enköhän löydän oikein hienon korvaavan mallin sitten kun sen aika koittaa.  :D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
:-X Nyt on sormus vihdoin maksettu ja tuotu kaupasta kotiin.  :-X  Se on upea! Olen äärimmäisen iloinen valinnastani. Sormus tuntuu hyvin kuvastavan minua eli on "minun näköinen". Oli kyllä todella joka euron arvoinen..  :D:-X   Nyt enää vajaa kolme viikkoa ja se on aina sormessani!
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Minä olin myös ajatellut Silvan 170 keltakultaisena. Runko sopisi muotonsa puolesta kihlani viereen, mutta leveys ei. Kihlani on leveämpi ja haluan että sormukset ovat saman levyisiä. Myyjä oli töykeä, kun kyselin saako sormusta leveämmällä rungolla ja hän siihen että ei tietenkään saa, koska silloin se ei olisi enää sama sormus. Jatkoin etsiskelyäni ja taidan päätyä teettämään sormukseni, koska kaupungista löytyi vain yksi saman tyyppinen sormus, mutta timatti oli kukkarolleni hieman turhan iso (0,50 ja sormuksella hintaa neljätuhatta ja jotain  ;D). Mallista 170 vielä sen verran, että muistaakseni häälehdessä sormukselle hintaa löytyi 775€. Kultasepänliike tosin ilmoitti hinnaksi pikkuisen vajaa 1000€, joten tolla hintaerolla kannattaa jo ottaa juna ja lähteä Helsinkiin ostamaan sormusta.

Link to comment
Share on other sites

tiituli: vastaus on minulle helppo ja selvä joten kihlan kavennus ei tule kuuloonkaan. Teetätän sormukseni nyt mitä ilmeisimmin kultasepällä jonka kanssa perheemme on useasti asioinut aikaisemminkin. Juttelin tänään kyseisestä aiheesta äitini kanssa ja hän suorastaan puhkui intoa sormuksen teettämisestä. Kultasepän maku ja laatu on todettu loistavaksi ja tuleehan siihen sitten samalla hieman uniikkia mukaan.

Link to comment
Share on other sites

hertalle: kyllä mallia 170 pitäisi löytyä kultasepänliikkeistä; tosin tilaaminen useimmiten tarkoittaa sitä, että ainakin mallikappale on nähtävillä ja vain oikea koko saattaa puuttua  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Onko kenelläkään Silvanin malliston nro 287 sormusta ???

Ihastuin siihen messuilla ja olis ollu hyvä tarjous mutta en uskaltanu vielä ostaa kun häihin on aikaa vielä puoltoista vuotta ja muuttokin edessä. Jos vaikka hukkuu...  :P

Mutta se vaan jäi niin mieleen.  :-X :-X :-X :-X Ensin en ajatellut edes kokeilevani sen tyylisiä sormuksia, mutta sepäs näyttikin niin uskomattoman hienolta vasemmassa nimettömässä...

Oisko kellään tietoo millaista laatua sen kivet on?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Minä olin myös ajatellut Silvan 170 keltakultaisena.  Myyjä oli töykeä, kun kyselin saako sormusta leveämmällä rungolla ja hän siihen että ei tietenkään saa, koska silloin se ei olisi enää sama sormus.

Mä olisin ainakin saanut se mallin 170 joko kapeampana taikka leveämpänä (timsku olisi siis ollut vastaavasti pienempi tai isompi); kuin 5mm runkoleveydellä/0.17 ct timskulla. Hintaa olisi tullut molemmissa tapauksissa enemmän, mutta kyllä olisi saanut muunkin levyisenä. Päädyin kuitenkin ottamaan tuon mainitun valkokultasormuksen, kun se oli upea sellaisenaankin, ja halvempikin.

Tämä siis Turussa Kulta-Tiimin kautta. Eli ei kyllä pitäisi olla muuallakaan ongelmia Laatukorun sormusten kanssa, jos haluaa hieman erilaisen kuin mitä malli on  ;)

Link to comment
Share on other sites

Meillä on jo valmiina Silvanin kihlat :-X ja vihkisormuskin tulee niin ikään Silvanin mallistosta 314 valkokultaisena. Siihen tehdään vaan pieniä muutoksia minun toivomuksesta. Koska kihla aivan flakka, hiotaan vihkisormuskin samalle tasolle kihlan kanssa ;D. Aivan mahtavaa palvelua saa aina laatukorusta, muutenkin asioidaan meilkeistään vaan siellä.

Link to comment
Share on other sites

Täällä myös yksi Silvanin mallistoon ja Laatukorun palveluun tykästynyt. Omat sormukseni ovat tosin aika perinteisiä, samankaltaisia saa varmasti muidenkin valmistajien mallistoista. Kihlana on nro 3 ja kaapissa odottelee vihkisormus nro 416  :) Ne eivät välttämättä sovi hyvin yhteen, joten siirrän luultavasti kihlan toiseen sormeen häiden jälkeen.

Huomenlahjaksi saan korvikset samalta valmistajalta, en ole tosin vielä päättänyt mallia. Vihkisormus oli kuulemma sen verran arvokas, että täytyy "tyytyä" vähän edullisempiin korvakoruihin  ;D

Link to comment
Share on other sites

Guest Peppi_80
Viime vuonna sormuksen hinta oli ainakin Hyvikäällä 479 euroa. Maksoin siitä alennuksineen 310 euroa.

Tuota 229 on useampaa versiota:

0,15 ct wvs timanteilla keltakultainen maksaa 479, valkokultainen 554. 0,25 ct wvs timanteilla keltakultainen on 856 ja valkokultaisena 1007. Tässä vastaus, jonka sain laatukorulta jokin aika sitten. Noissa versioissa on eroa muussakin kuin timanteissa; vierekkäin kun katsoo niitä, näyttävät hyvinkin erilaisilta!

Mutta tuota ovh hintaa ei todellakaan kannata maksaa. Me ostimme molemmille sormukset Laatukoru-liikkeestä ja alennusta saimme reippaasti yli 30 prosenttia  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Mulle myös tuli tänään postissa silvanin sormus.

Juttu vaan ei oikeen meinannut hoitua niinkuin oli sovittu. Tilattiin sormus häämessuilla ja sovittiin että samankokonen kuin kihlasormus. No, kun sormusta mentiin hakemaan helsinkin laatukorusta niin se olikin puoli kokoa isompi kuin kihla vaikka se mitattiin messuilla. no eipä siinä mitään. Sovittiin että sormus pienennetään ja kihlat jätetään kans kiillotettavaksi. Koska muutimme siinä välissä niin sovimme että sormukset lähetetään äidilleni. Olin huolestunut siinä että miten ne postissa tulee niin myyjä vakuutteli että älä yhtään huolehdi, ne laitetaan kirjattuna kirjeena ja varmasti tulee perille. No sovittiin että viimestää 24.5 ne on valmiit.

Sormuksia ei vielä tiistaina 31.5 kuulunut joten sulho soitti laatukoruun että mikä on, niin sieltä sanottiin että ne onkin lähetetty sieltä kaiverruspaikasta takasin sinne liikkeeseen ja ne oli siellä laatikossa ja olis varmaan vieläkin jos ei oltais soitettu. NO, tänään ne sitten tuli, kahdella postimerkillä varustettuna tavallisen postin mukana. Äiti soitti ihan ihmeissään että miten voi olla että ne on vaan tullu postilaatikkoon niinku muukin posti. Mulla menee vieläkin kylmät väreet kun aattelee et ois voinu kihlasormuksetkin kadota lopullisesti. Ei ois meinaan eka kerta kun posti hukkaa jotain.

Soitin sit laatukoruun et miten ne on uskaltanu laittaa ne silleen, niin ne oli vaan että kun teillä oli niin kiire niille (häihin on vielä yli viikko aikaa että eiköhän se kirjattukin posti siinä ajassa tule) että kyllä ne tuntee sen kuriirin joka kuljettaa niitä. Tokasin vaan et oishan ne voinu meidän laatikostakin häipyä niin myyjä oli vaan että eikö oo nyt hyvä kun ne on onnellisesti teillä. Sanoin että saatte tosiaan olla onnellisia että ne on meillä. sit se myyjä sano et mun pitää nyt lopettaa tää puhelu kun mä oon ihan keskellä katastrofia täällä ja laitto luurin kiinni. Joten ei olla varmaan ainuita joille ne on mokaillu.

Tuli vaan mieleen että jos oisin ilkee ihminen niin oisin soittanu sinne että ei oo sormuksia vieläkään näkyny, ois voinu niitä pikkusen ahistaa.

Sori tällänen kauhee valitus mut pakko saada vähän purkaa!

Ja tietty varotuksen sana et siellä ei välttämättä kaikki tapahdu niinkuin sovitaan! Meillä onneksi onnellisesti sormukset kotona!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...