Jump to content
Naimisiin.info

Silvan-malliston sormukset


Leenukka

Recommended Posts

  • Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ystäväni tilasivat juuri Hesan Laatukorusta sormuksensa jotka toimitettiin heille postissa (kirjattuna), ja kaikki meni kuulema erittäin hyvin  :) palvelu oli myös ollut tosi ystävällistä (niinkuin myös meille). Harmi että teille kävi noin, luultavasti ikävä vahinko. Itse ainakin aion asioida kyseisessä paikassa tulevaisuudessakin  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 2 weeks later...

Muutamia Silván-malliston sormuksia löytyy Laatukorun kotisivuilta: www.laatukoru.fi -> mallisto -> sormukset ja samoilta sivuilta löytyy myös jälleenmyyjät.

Minulle hankittiin juuri viime viikolla unelmieni vihkisormus ensi kesää varten ja palvelu oli todella hyvää Lahden Laatukorussa. (Liike on muuten avattu Lahteen viime lokakuussa)

Tässä linkki sormukseni kuvaan :

http://www.laatukoru.fi/common/showpic.asp?id=3659

:-X :-X  ...my precious... :-X :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Täällä myös yksi Laatukorun tyytyväinen asiakas.  :)

Ko. Silvan-malliston valkokultainen timanttisormus tulee minulle kihlasormukseksi ja se on mielestäni maailman kaunein. Yllättäin näin.  :D;)       Sormus on vielä tilauksessa ja sitä odottelen malttamattomana. Pitäisi tulla n. kuukauden sisällä. Voi kun jaksaisi odottaa!  :-X

Harmittaa vain, kun en ole löytänyt netistä kuvaa ko. sormuksesta...ainakaan Laatukoru.fi-sivuilla sitä ei ole. Samantyylinen on kylläkin laatukoru.fi-etusivulla olevan naisen pään vasemmalla puolella, keskimmäinen sormus niistä. Oma sormukseni tulee olemaan kokonaan valkokultainen ja kahdella timanttirivistöllä, eikä kolmella, kuten kuvan sormus.

Jos jollakulla on tietoa sormuksen numerosta ja kuvaa, niin olisin erittäin onnellinen! Voisin sitten sitä iltaisin kuolata ennenkuin sormus on hyppysissäni konkreettisesti.  ;D ;)

Link to comment
Share on other sites

Chloé: Oliskohan se sun sormus nro 279 mikä on esitteen takakannessa?? Kuvaa en kylläkään saa laitettua, mutta jos edes nron tietäminen helpottais. :D

Mullekin tulee Silván sormus, nro 5!!  Se on just mun näkönen ja oon halunnu sellasen jo monta vuotta, nyt sitten saan sen!! Lahden häämessuilta se tilattiin ja palvelu oli loistavaa. Sai sovittaa rauhassa ja miettiä ja pohtia, ja pohtia ja miettiä.... (oon kyllä vaikee tekemää päätöksiä  ::)) Ja alennusta sai sen 35%.

Link to comment
Share on other sites

994.jpg

Kuvassa on Kalevalan sormus, mutta mulla on täsmälleen samanlainen, Silvanin vastaava, kihlana. Ihastuin tuohon Kalevalaan heti, mutta sitten menin Laatukoruun ja siellä tuli ilmi, että heillä on vastaavanlainen ja sen sai 50 euroa halvemmalla.

Oon miettiny, että haluaisin vihkisormukseks toisen samanlaisen, kun tykkään niin paljon pelkistetyistä muodoista ym. Ja tää on niin yksinkertanen kun mahdollista ja silti nuorekas ja mun näkönen. Tohonhan on pariks vastaava missä on upotettuna timantteja, mutta en tiedä riittääkö hääbudjetti siihen, en edes uskalla arvailla hintaa :)

By the way, mistähän saisin selville tuon mallin numeron? En sitä nimittäin muista. Siis muuten ku vaivautumalla liikkeeseen saakka kysymään :D

Link to comment
Share on other sites

Äärimmäisen ihania sormuksia tosiaan nuo Silvanit! Minullakin löytyy kihlasormuksena numero  :-X289 :-X. Keltakultainen viidellä timantilla. "tähtiviilloilla" upotetut.. miten lie kuuluu ilmaista ::) Itse pidän käytännöllisistä asioista muutenkin, niin sormus sopii meikäläiselle oikein hyvin. Ei jää kivestä kiinni mihinkään, ei liian leveä, sopii niin arki- kuin juhlakäyttöönkin ja muutenkin kelpaa katsella :-X :-X :-X

Tosi tyytyväinen olen ollut. Totta on myös, että kantsii tinkailla hinnasta. Vähintään saman verran saa alennusta, vaikka ei messuilta sormusta tilaakaan.

Nyt sitten vaan metsästämään kihlalle kaveria viereen! :D :D :D

Link to comment
Share on other sites

Mä kävin tänään katselemassa paikallisessa Laatukorussa vihkisormusta ja pää on aivan pyörällä!

Olin jo etukäteen melkeinpä päättäny, että vihkiksi hankitaan tosiaan vaan samanlainen ku tuo mikä on kuvassa pari viestiä taaempana tai sitten vastaava viidellä timantilla. MUTTA löytyikin sitten malli 314, josta "varastetaan" se timantti + kaks reunusta -osa ja sijoitetaan tämä kokonaisuus tuohon sormukseen joka on kuvassa. Elikkäs sormusten malli tulee olemaan täysin samanlainen, vihkissä on vaan ekstrana yks timantti. Mietin myös, että voisin valita vastaavan sormuksen ja siinä olis sitten vaan upotettuna yks timantti, mutta kyllä tuo kahden mallin yhdistelmä näytti paremmalta.

Huippua! :)

Lähetin miehelle viestin että löytyi sormus ja pistin hinnan perään (;D), ajattelin että se vastaa jotain tyyliin "Apua" tai vähintään "Naiset..." mutta vastaskin vaan että "Kiva jos löyty mieleinen". Se kun on yleensä huomautellut siitä, että miks mun pitää tykätä just valkokullasta..

Häämessuja sitten vaan odottelemaan, sieltä tehdään tilaus myöhemmin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Täällä myös yksi tyytyväinen Silvan asiakas.

Messuilta tilattiin 003. Aluksi ihastuin myös nro:n 229, 275 ja 246. Tuohon kolmoseen kuitenkin päädyttiin ja nyt toivon saavani vielä yhden sileä siihen kolmanneksi vaikka ekana hääpäivänä tai huomenlahjaksi. (no toivossa on hyvä elää)

Tosi hyvää palvelua saatiin ja sormus on helmikuussa tilattu ja pitävät sitä tallessa liikkeessä elokuun puoliväliin asti jolloin viedään kihlat sinne kiillotukseen. En uskalla ottaa sormusta kotiin, kun se tulee kuitenki hukkumisen pelosta laitettua niin hyvään piiloon etten löydä sitä enää itekään! ::)

Hinnasta lähti 260e kaupan päälle kaiverrukset vihkiin ja sulhon kihlaan sekä molempien kihlojen kiillotukset. Oon vaan yhden tympääntyneen myyjän tavannu laatukorun tiskin takana. Jotta oikein positiivista hehkutusta täältä suunnasta.  :D

Nyt vaan ootellaan ajan kulumista, jotta pääsen syyskuussa tuota ihanuutta käyttään. :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest MangoMango

Mäkin taidan päätyä Silvaniin. En muista mallinumeroa, mutta keltakultainen yksikivinen sormus. Kivessä on tynnyri-istutus ja se o 0,20 ct. Hinnanalennusta 30 prossaa, ovh 1100 ja maksettavaa jäisi 765.

Ainut negatiivinen juttu on, että niitten nettisivuilla on niin vähän niitä malleja esillä. Miksiköhän näin on?

Mä taidan olla vähän poikkeava, mutta mun mielestä tää mun ehkä tuleva vihki ei ole yksinään mikään maailman kaunein sormus, mun rivarikihlani on! Sormuksen etsiminen on ollut sitten sitä, että mikä sopii tähän rinnalle kaikista kauneimmin. Että kun kaikki muut hehkuttaa täällä, että vihkari on maailman kaunein sormus, niin minä voin sanoa, että mun yhdistelmä on maailman kaunein  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

myydäänkö kyseistä mallistoa muualla kuin noissa liikkeissä jotka tolla sivulla on???

katselin mielenkiinnosta sormuksia,ja huomasin että mulla on tällä hetkellä nimettömässä malli nro 71(jonka sain kun esikoinen syntyi) ja keskisormessa nro 54(jonka sain kun kuopus syntyi).siellä oli myös monta varteenotettavaa ehdotusta vihkisormukseksi.mallit 228,254,257,305,326 kiinnostavat :D

hintoja vaan ei ollu missään näkyvillä :-/

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Mulle tilattiin toissapäivänä Silvanin malli no.275 vihkiksi pienillä muutoksilla. Eli siis reunat tulee valkokultaa ja keskiosa keltakultaa. Käytössä varmasti kätevä, mä en halunnut, että sormuksesta "törröttää" kiviä. :P

Mun kihla on myös keltakultainen valkokultareunuksilla, joten hyvin sopii sormukset yhteen :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...