Jump to content
Naimisiin.info

Vain yksi sormus


appelsiini

Recommended Posts

Maksoi ihan tarpeeksi... Kivien hinnat oli noin 135€ ja työn osuus noin 400€ ja hintaa tiputin viemällä kultaa vaihdossa, ja vanhasta sormuksesta ylijäänyt keltakulta vaihdettiin valkokullaksi.

Mutta eihän tuon muutostyön hinnalla saisi tuollaista sormusta uutena koska sormuksessa olevasta kullasta en siis maksanut mitään, ja sormus todellakin painaa.

Ja tunnearvo sormuksessa on suuri. :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
meille tulee vain vihkisormukset, sillä paukautamme suoraan naimisiin!!

Näin myös meillä!  ;D Lisäksi sormus, jonka haluan, on tyylikkäämpi yksinään. Uteluja ja kyselyjä takuulla tulee, mutta so not!

Link to comment
Share on other sites

Minä käytän tällä hetkellä ihan pakon sanelemana ainoastaan yhtä sormusta.  

Kihlasormukseni oli vihkimiseen saakka vasemmassa kädessä, mutta nyt se on pitänyt siirtää oikeaan käteen. Jostain syystä en voi pitää sekä vihki- että kihlasormuksia samaan aikaan sormessa, vaan saan tosi kutisevaa ihottumaa. Jos sormuksia pitää yksikseen, ihan samaa kumpaa, niin ihottumaa ei tule. Ilmeisesti olen allerginen naimisiinmenolle.

Link to comment
Share on other sites

Minulle tulee vain yksi sormus, keltakultainen timanttisormus, muutamastakin syystä..

Eli ensinnäkin tämän sormuksen kanssa minkä otin ei mielestäni sovi toista sormusta, jollei olisi ihan minimaalinen...

Toisena, emme tavallaan missään vaiheessa ole kihlautuneet, mieheni kosi minua syyskuun lopussa ja varasimme samalla viikolla ajan maistraattiin, päiväksi tuli 18.12.07. Kun heti kuitenkin varattiin aika, eikä tuohon kosintaan ja vihkimiselle tule väliä kuin muutama kuukausi, niin olisi mielestäni hölmöä ostaa kihlasormukset vain sen takia, että "ne nyt kuuluu olla".

Vähän vaikeasti selitetty, mutta toivottavasti joku ymmärsi pointin  

Saimme sormuksemme tänään, olen pitänyt tätä koko päivän kädessäni, enkä malta ottaa sitä pois! Mietin myös tuota, että onko hölmöä pitää tätä kädessä, vaikkei naimisissa vielä ollakkaan...?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

1551356.jpg

mun on toi timantillinen ja sulhon toi isompi. :) mun on sandbergin puolipyöreä kallioranta v-66w ja sulhon on kohinoor täys flakka. :wub: luonnossa ne on tietty vielä kauniimmat! :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Minä nostan tämän vanhan ketjun ylös.

Minulla on 3 mm leveä kihla, joka on sinänsä tosi kaunis, mutta rakenteeltaan huono. - Ihastuin sen ulkonäköön, enkä ajatellut kummemmin sen käyttömukavuutta. Olen kysellyt sepiltä, ja kihlan parantelemisen sijaan olisi melkein kannattavampaa tehdä kokonaan uusi sormus kihlan mallin mukaan. En innostunut ajatuksesta.

Päätimme, että hankimme minulle itsenäisen vihkin, jota käytän sitten yksinään. Olen ihastunut nyt erääseen kivelliseen, mutta ei kovin leveään sormukseen. Se luultavasti on valintani, vaikka välillä mietinkin, kaipaisiko se rinnalleen jotain muuta. Seppäkin sanoi, että usein ihmiset ottavat sitten leveämmän sormuksen, jos tarkoituksena on pitää vain yhtä. Itse pidän sirommasta ja kapeammasta sormuksesta, joka siis mitä todennäköisimmin tulee sormeeni ilmestymään. :-*

Kihlan kohtalosta en vielä tiedä. Voisin suurennuttaa sitä palalla, jolloin kuviointi kärsisi hieman, mutta saisin sen vasempaan käteeni. Tai ehkä vain siirrän sen laatikkoon, en vielä tiedä.

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee kummallekin vain yksi sormus, kihlaa ei kummallakaan. Kalevala Korun Suomuhauki :-X

Link to comment
Share on other sites

Meillä mies ei alun perinkään halunnut sitten vihittäessä toista sormusta, ts. valitsi kihlansa siten, että pitää vain sitä. Minä aluksi ajattelin, että saan sitten varmaankin toisen, mutta olen nyt tullut muutaman kuukauden kokemuksella siihen tulokseen, että pidän sittenkin minäkin ehkä vain tuota samaa, jossa on yksi kivi joka minulle hyvin riittää?!

Ajattelimme myös molemmat antaa sormuksen toisillemme kirkossa. Silloin tavallaan homma toimisi siten, että kummallakaan ei olisi sormusta kirkkoon mentäessä, ja siellä saisimme ne kiillotetut vanhat sormuksemme... Mutta pitää nyt katsoa. Voihan se mieli tässä matkalla muuttua.

Link to comment
Share on other sites

Meillä mies pitää kihlansa jatkossakin, siihen vain kaiverrutetaan uusi päivämäärä kihlapäivän rinnalle. Mulle tulee IHANA sormus mummojen vanhoista sormuksista, jotka oli keskenään samanlaisia (3 kpl, 2 eri mummolta). Ne oli suoraan mulle sopivia, kunhan sisäreunoja hieman pyöristetään. Kihla saa siirtyä oikeaan käteen.

Link to comment
Share on other sites

Meillä menee kihlat pöytälaatikkoon. Opiskelijabudjetilla ostetut ja molempien maku muuttunut vuosien varrella. Ostamme sitten myöhemmin minulle toisen sormuksen eli ns. kihlan mikä sopii vihkisormuksen seuraksi. :) Sulhasen vihki tulee olemaan niin leveä (7,4mm) ettei sen seuraksi enää toista kannata hankkia.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Näillä näkymin tulen pitämään vain vihkiä. Se on itsestäänkin mielestäni ihan näyttävä, ja toisekseen nykyinen kihlani on vain hopeaa eikä näytä valkokullan (vihki) rinnalla miltään, vaikka samaa väriä ovatkin :) Hopea kun tuppaa naarmuuntumaan ja näyttää näin ollean sameammalta kuin vihki. Kattoo nyt miten mieli muuttuu, mutta näillä näkymin sormessa tulee killumaan ainakin hääpäivänä vain vihki.

Link to comment
Share on other sites

Minulla on vain vihkisormus koska meillä ei ole kihlasormuksia. Ts. ei "menty kihloihin" sen kihloihinmenon vuoksi kun ei katsottu sitä tarpeelliseksi vaikka kyllähän me tietysti periaatteessa jossain vaiheessa kihloissakin oltiin kun hääpäivä sovittiin.

Link to comment
Share on other sites

Mun vihki rakennetaan kihlasta, tai siis sen ympärille, joten mullakin tulee olemaan periaatteessa vain yksi sormus, vaikka näyttääkin kolmelta. ;)

Link to comment
Share on other sites

Mulle tulee kihlan lisäksi siihen sopiva vihkisormus, kunhan nyt joskus naimisiin asti päästään. Miehellä ei ole eikä tule sormusta ollenkaan.

Link to comment
Share on other sites

En ole tainnut tänne vielä vastata. Minullekin tulee vain yksi sormus. Alunperinkään emme ajatelleet ostaa kihlasormuksia, koska olemme mieltyneet hieman leveämpiin sormusmalleihin ja niihin ei omasta mielestäni useinkaan sovi toinen sormus rinnalle. Etenkin kun tykkään hyvin yksinkertaisesta tyylistä. Nyt kun sitten olemme vihkisormukset teettäneet, niin ajatus on vain vahvistunut, sormuksestani tuli juuri sellainen ettei sen kanssa kerta kaikkiaan voi kuvitella toista sormusta.

Sormukseni on leveämpi päältä ja kapenee sivuille. Lisäksi keskitimantin kohdalta sormus on "auki", joten sen aarteen täytyy saada ottaa yksin "tila haltuun". :)

Link to comment
Share on other sites

Me sovittiin heti aluksi, että tulee vaan yhdet sormukset. Alunperin piti hankkia sormukset vasta naimisiin mennessä, mutta sitten iski kärsimättömyys, ja päätettiinkin hommata rinkulat sormeen jo kihlausajaksi. :D Mitään varsinaisia kihlajaisia meillä ei kuitenkaan juhlittu, ja sormuksiin kaiverretaan sitten varsinainen hääpäivä lähempänä h-hetkeä.

Mä olen muutenkin huono pitämään koruja, joten useampi rinkula samassa sormessa tuntuu lähinnä rasitteelta. Ja kun naimisiin ollaan menossa kuitenkin jo ensi kesänä, niin tuskin tässä omat mieltymyksetkään ehtivät niin kamalasti muuttua, etteikö tuo jumalaisen kaunis sormus, joka mies mulle juuri osti, kelpaisi.

Link to comment
Share on other sites

Itselläni on 5mm leveä kihla, kelta-ja valkokultaa. Tuntuu, että siihen on vaikea löytää "oikeaa" vihkiä kaveriksi. Sulhon kanssa yhdessä päädyimme siihen, että tuleva vihki on sitten leveämpi ja käytän sitä pelkästään. Hyvä päätös, näin tuleva vihkisormus pääsee loistamaan kunnolla ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Itselleni tulee kanssa vain vihkisormus. En ole ikinä ollut mikään "sormusihminen" joten en ole ennen sormuksia sormissa pitänyt. Nyt sitten naimisiinmenon myötä aion löytää sellaisen sormuksen mikä miellyttää. Helpompi löytää yksi sormus kuin että pitäisi miettiä kahden sormuksen yhteensopivuutta. Sopii siis hyvin ettei hankittu kihloja ollenkaan!

Link to comment
Share on other sites

Olen itsekkin päätymässä yhteen leveämpään sormukseen, mutta olisiko kellään kokemusta "hiostaako" yksi leveä sormus?

Olen joskus käyttänyt kalevalan leveää sormusta, joka puolessa välissä päivää oli pakko ottaa hetkeksi pois.

:P

Link to comment
Share on other sites

Meillekin tulee vain vihkisormukset molemmille. Vielä ei kyllä tarkkaa tietoa millaiset, kun teetetään vasta vähän lähempänä häitä, mutta varmaan varsin simppelit keltakultaiset, mulle ehkä joku kivi, jos vanhasta perintösormuksesta saa siirrettyä.

Link to comment
Share on other sites

Vain vihkisormukset tulee meillekin. Mies kosi ilman sormusta, mikä oli luojan lykky sillä olen aina halunnut vain yhden sormuksen. Leveä valkokultainen joka täynnä pieniä timantteja, jonka kanssa ei sovi kyllä muut sormukset.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...