Jump to content
Naimisiin.info

Titaanisormus (yhdistetty)


estella

Recommended Posts

Jasmine Jewelsiä voin suositella lämpimästi, jos haluaa tilata netistä sormuksensa.

Samoin suosittelen lämpimästä tuota liikettä. Tilasin sormuksen ilman kaiverrusta ja ajattelin kaiverruttaa jossakin liikkeessä sen, mutta eipä titaanista ihan missä vaan kaiverretakaan. Soitin tuonne Jasmine Jewelleryyn ja saan kaiverruksen ilmaiseksi vielä näin jälkikäteenkin, postimerkin verran joudun kärsimään. Sieltä päin soitettiin mulle takaisin, kun eivät vastanneet aamupäivällä kun soitin, sekin jo kertoo hyvästä palvelusta! :girl_smile:

Tuolta minäkin olen himoinnut sormusta, mutta koot mietityttävät! Miten ovat mielestänne vastanneet kokoaan? Kuinkahan sormuksen muoto vaikuttaa kokoon? Titaanisormuksen kokoa kun ei sitten myöhemmin kovin kätevästi voi muutella niin oikea koko olis aika olennainen...hmm. Mietin että riittääkö ihan kultaliikkeessä mittauttaminen, voiko sitten luottaa että tilattukin sormus olisi samalla koolla sopiva? Miten te muut tilanneet teitte?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Moi

Onko kukaan ostanut Tallinnasta titaanisormuksia + timanttititaanisormusta???

Kiitos jos vastaat :)

Link to comment
Share on other sites

Lumikk:

Suosittelen, kun tilaat niin älä vaan kaiverruta sitä valmiiksi, silloin voit vaihtaa pienempää tai isompaan. Ja kuten kirjoitinkin niin kaiverruttaminen onnistui jälkikäteen tosi hienosti.

Kyllä me tilattiin aivan samankokoinen sormus kun oli kultainen kihlakin miehellä, ja sopiva tuli... (niin siis toisella kerralla kun mitattiin kihlan koko kultasepänliikkeessä ja tilattiin samankokoinen, ensin tilattiin ulkomuistista liian iso) :girl_smile: Eli piti koko paikkansa!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Itselläni meni kihlasormus vaihtoon (ja myös vihkisuunnitelmat uusiksi) kun palladiumvalkokulta alko aiheuttamaan järkyttävää ihottumaa. Tilasin tänään Jasmine Jewelsistä titaanisen 6mm leveän mattaflakan ilman kaiverrusta. Hyvällä tuurilla on jo huomenna kotona, oli kuulemma puolen päivän jälkeen lähtenyt postiin. Jei! Sen viereen teetän vihkin tamperelaisessa Korus Designissä. Titaania sekin, n. 3mm leveä, kiiltävä flakka, johon upotetaan yksi baguette. Vihki on jo suunniteltu ja tilattu, mutta valmistus alkaa vasta elokuussa ja on valmis syyskuun alussa, n. kuukausi ennen häitä. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Minkä hintaisia noi gl-korun titaani sormukset on? Miehelle silee ja ittelle jos 0.05 tai 0.10 kivellä? Ja onko siellä niin et joskus saat jopa samaintein sormukset matkaan??? Vai eikö heillä ole lainkaan tiskistä myynnissä ulos? vai onko se tilaustyötä? Sinänsä kiinnoistais käydä tuolla ja se jos sormuksia joutuu odottelee niin vähän mietityttää...

Mulle Heti ja Kaikki Nyt :girl_sigh:

Hinnat oli muistaakseni jostain 200e ylöspäin, riippuen tietysti millaiset haluaa. Kävimme itse eilen tilaamassa ja menee melkein kuukausi. :| Ei siis käsittääkseni ole mitään "tiskistä myynnissä", vaan on vaan esimerkkimalleja ja sitten suunnitellaan ja mietitään millaiset halutaan ja tilaustyönä tehdään siis.

Link to comment
Share on other sites

Mulle tulossa 3mm leveä, kiiltävä ja puolipyöreä. :) Eli aika samankaltainen kuin perus valkokultaiset kihlat, mutta väri tummempi ja lämpimämpi ja laatu tietysti eri. Hintaa 230e.

Miehelle tulee 4,5mm leveä, joku sellanen jännä pintakäsittely, en osaa selittää. :D Puolipyöreä hänellekin. Hintaa 250e. Kaiverrukset kuuluvat hintaan ja sormukset saadaan 15.7. - vielä joutuu tovin odottelemaan vaikka kihloihin mentiin 11.6. Liike oli siis GL-korut Helsingissä.

Vihki tilataan mahdollisesti AitoHelsingin Harri Nukariselta. Siellä käytiin nytkin, mutta kihlat päätettiin ottaa kuitenkin GL-koruista. Mieluisan näköinen vihkisormus löytyisi kuitenkin hieman edullisemmin AitoHelsingistä.

Link to comment
Share on other sites

Hei, täällä saattoi ollakin jo keskustelua aiemmin, pahoittelut siitä etten jaksanut kahlata ihan koko ketjua läpi. Pakko kuitenkin kysäistä niinkin tyhmä kysymys kuin että onko tuo koko titaanisormuksissa vastaava kuin muissa materiaaleissa. Tarkoittaen lähinnä halkaisijaa ja sitä, että tuntuuko titaaninen sormus vastaavanlaiselta kädessä kuin muista materiaaleista oleva. Olen tietoinen siitä, että koon muuttaminen on vaikeaa ja tuumin, mikä mahtaisi ollakaan se oikea koko, jos sormuksen tilaa vaikkapa netistä. Ollaan miehen kanssa suunniteltu, että vielä hankkimattomat kihlat tulisivat olemaan titaaniset samaten kuin myöhempi vihkisormukseni.

Link to comment
Share on other sites

onko tuo koko titaanisormuksissa vastaava kuin muissa materiaaleissa. Tarkoittaen lähinnä halkaisijaa ja sitä, että tuntuuko titaaninen sormus vastaavanlaiselta kädessä kuin muista materiaaleista oleva. Olen tietoinen siitä, että koon muuttaminen on vaikeaa

Eiköhän sormuskoko ole "aina sama", riippumatta materiaalista? Itse tosin arvelin kookseni 19,5 (muissa liikkeissä olin mittauttanut, että se olisi sopiva), mutta GL-korujen Gad oli sitä mieltä, että 19 se on. 19 tuntui minusta liian tiukalta ja pelkäsin jos sormus oliskin liian pieni (sormus on valmis vasta 15.7.) ja hän sanoi, että titaanisormuksen suurentaminen käy tosta noin vaan, vaikka liikkeessä odottaessa. Että suurentaminen ei ole temppu eikä mikään. Pienentäminen taas on hankalampaa, joskaan ei sekään aivan mahdotonta.

Ja tuohon miltä sormus tuntuu, niin ainakin se tuntuu kevyemmältä. :)

Link to comment
Share on other sites

Niin no kaiken järjen mukaan tosiaan halkaisijan osalta koon pitäisi ainakin tuntua samalta. Ehkä kannattanee ottaa siis ennemmin hiukan tiukka sormus kuin liian iso, jos suurentaminen on helpompaa kuin pienentäminen. Omat kädet ainakin kesäaikaan tosin turpoaa jonkin verran, joten oikean koon löytäminen voi olla hieman haastavaa. :(

Link to comment
Share on other sites

^Itselläni alkuperäinen kihlasormus oli kokoa 19+, mutta nyt kun vaihdoin materiaalia niin tilasin titaanisen koossa 19. Ajattelin juurikin noin että jos on inasen liian pieni niin helppohan sitä sisäpintaa on aavistus vaikka hiotuttaa pois. Tuo koko 19 on kuitenkin just täydellinen. Ja miltä titaani tuntuu sormessa, niin verrattuna vanhaan valkokultakihlaani kevyemmältä (vaikka leveyttä on 2mm enemmän kuin vanhassa). Mukavuudentunnetta tosin varmasti lisää myös se että tässä titaanisessa on sisäpinta pyöristetty kun taas vanhassa sormuksessani se oli täysin tasainen. :girl_smile: Oon nyt muutamassa päivässä kyllä totaalisesti rakastunu titaaniin sormusmateriaalina. :grin:

Link to comment
Share on other sites

Hei! Te jotka olette tilanneet titaanisormuksenne tuolta jasmine jewelsiltä niin ovatko nuo tosiaan luonnossa yhtä "tummia" kuin kuvissa..?

Mietin vain kun itselläni on ollut nyt 4 vuotta titaaninen kihlasormus mutta se näyttää kyllä aika paljon vaaleammalta..

Ja onko kellään tietoa mitä maksaisi istuttaa jälkikäteen sormukseen esim safiiri jne., ajattelin tosiaan että jos tuolta olisin joko mallin T14 tai T11 tilannut ja jos tuohon jälkimmäiseen päädyn niin olisi ihana saada siihen vielä 1 vaal.punainen safiiri lisäksi... :girl_haha:

On tämä hankalaa, kohta 3kk jo rouvana eikä sormuksesta vieläkään tietoa.. :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

^ En osaa vastata kuin omastani, se on se toisen rivin eka vasemmalla. Livenä aavistuksen vaaleampi kuin tuossa kuvassa. Tosin monet muut tuolla sivuilla olevista on kyllä noissa kuvissakin paljon tummempia verrattuna tuohon omaani...

Link to comment
Share on other sites

Kiitos vastauksestasi Miimos :girl_smile:

Päädyin nyt sitten siihen T14-malliin johon tilasin 0.03ct timantin, ja nyt sitten jännityksellä odottelemaan rinkulan saapumista..

Saas nähdä kuinka kauan menee ja onko edes sopiva! :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

Mielestäni miehen sormus joka tilattiin tuolta jasmine jewellsistä vastata väriltään kuvaa aika lailla :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Meillä on titaaniset kihlat teetetty alunperin Harri Nukarisella Aito Helsingissä, mulla 6 mm leveä flakka runkoinen 3x 0,02 ct (briljant) timantilla ja miehellä 9mm leveä flakka jossa on laserilla "poltettu" ura. Hintaa silloin muistaakseni yhteensä 970e

Omani hukkasin alkuvuodesta ja pyysin tarjouksen täsmälleen samasta sormuksesta Juha Loikalalta ja hän teki uuden kihlan yli 200e halvemmalla :girl_impossible:

Nyt lauantaina käydään hakemassa mun vihki Juhalta kotiin ja se on 3mm leveä flakka (runko on tehty täsmälleen saman paksuiseksi kuin kihlassa, jotta sormukset istuvat vierekkäin) jossa on 6x0,02 ct briljant hiottua timanttia ja 1x0,20 ct safiiri hiottu timantti :-X Hintaa tulee 1200e josta puolet on timanttien osuus.

Kaikki keskustelut ollaan käyty Juhan kanssa s.postilla, vastaus tulee aina heti ja yhteisymmärrys on pelannut tosi hyvin. Aito Helsingissä käytiin silloin paikan päällä ja palvelu oli kyllä todella hyvä ja saatiin silloin haluamamme. Ainoastaan tuo hinta ero täsmälleen saman sormuksen välillä vähän ihmetytti ja siksi päätin tilata vihkini Juhalta.

EDIT: Mulla mitään priscess hiontaisia ole vaan briljantit

Muokattu: , käyttäjä: Kiiunen
Link to comment
Share on other sites

Minkä hintaisia noi gl-korun titaani sormukset on?

Laitoin kyselyn liikkeeseen kuvilla siis jotka olis juuri niin kuin haluaisin ja ostaisin kiven koot leveys jne... kerroin tarkkaan ja mitäs vielä pitäis ottaa puhelimella yhteyttä ei hoida @ postitse näitä kysely asioita! Kiitti mut ei kiitti.... Sana sanaa vasten on aika hankala ruveta kertoo jos jokin menisi ihan penkin alle.... däm...

Missäs tää Juha niin sanotusti tekee noita koruja ja onko kuvien perusteella hältä saannut juuri sellaiset rinkulat ku on ajatellutkin? Kiitos :)

Link to comment
Share on other sites

^Juha vaikuttaa Lahdessa LaHest nimisessä korualan muotoilustudiossa. Hänen omat sivut ovat osoitteessa www.juhaloikala.fi

Oman vihkini teetin kuvan perusteella vain s.postikeskustelun kanssa ja tässä tulos

Alkuperäinen kuva jonka hälle lähetin:

7851416.t.jpg

Ja tässä tulos:

8264319.t.jpg

Jokaisella on tietty oma mielipide, mutta mielestäni hänen tekemät nuo pienet muutokset ovat todella hyviä ja saavat sormukseni istumaan aivan loistavasti. Omasta mielestäni siitä tuli täydellinen :-X

Link to comment
Share on other sites

Me teetämme titaanisormukset Tampereella Aurifaberilla. Aivan huipputyyppejä, osaaminen on vahvaa ja palvelu tosi hyvää. Auliisti kertoivat materiaaleista, kivistä ja siitä, mikä toimii ja mikä ei. Saatiin rauhassa suunnitella ja kertoa omat näkemykset ja seppä auttoi ratkaisuissa. Eivät yhtään tyrkytä. Jos täällä päin Suomea liikkuu, niin ehdottomasti kannattaa käydä :) Jossain olen lukenut, että heillä hinnat olisivat kovat, mutta ei ole. Tosi hyvään hintaan saadaan sormukset :) (ehkä joku palladium tai valkokulta olisi sitten eri asia, ne onkin kallista materiaalia)

Link to comment
Share on other sites

Tilasin itselleni vihkisormuksen Titaniumstylestä Yhdysvalloista. Prosessiin meni noin kuukauden päivät. Ensin lähettivät minulle sizing setin, jonka saapumisessa meni vajaa pari viikkoa. Luulin sen jo kadonneen ja olin tilaamassa sormusta ilman sizing setia, mutta sittenpä se saapuikin minulle. Vasemman nimettömäni koko on 15,5 ja tilasin vihkisormukseni koossa 15,7 eli Usan mukaan koko 5. Otin sormuksen 7 mm leveänä ja kun joka paikasta toitotettiin että leveämmän sormuksen pitää olla isompi kuin kapean, päädyin tällaiseen kompromissiin kun 16 olisi kuitenkin aivan liian iso. Titaniustylella palvelu on todella ystävällistä ja ovat avuliaita, vastaavat sähköpostiin päivän kuluessa. Olin valinnut tilauksessani "Rush service" -palvelun ja sormukseni valmistettiin päivässä. Sormus siis on 7 mm leveä, brushed eli matta ja siinä on kolme mustaa timanttia. Sormus lähettiin minulle FedEx-kuljetuksella, ja kuljetukseen menikin n. 1,5 viikkoa. Paketti tuli nopeasti Ranskaan johon jumahti pariksi päiväksi. Sitten se seikkaili Ruotsissa. Sain heti kun paketti oli lähetetty, viestin FedExiltä tullauksesta ja tein tullauksen samantien nettitullissa, luovutuspäätös lähetettiin FedExille. Soitin toimituksesta parikin kertaa FedExille että onko aikataulussa ja aina luvattiin sen olevan. Kuitenkin sormus jäi Vantaalle pyörimään pariksi päiväksi. Lähetys näkyi tilassa että odottavat jotain tullausohjeita lähettäjältä. Ihmettelin vähäsen että mitähän he heiltä haluavat, mutta en kehdannut heti soittaa. Kun tilaus ei edelleenkään liikkunut mihinkään, soittelin FedExille että mitähän te tarvitsette kun tullauksenkin jo tein ja kertoivat sitten että paketti on erehdyksessä jäänyt kuljetuksesta! Toivat sen sitten erityiskuljetuksena samana päivänä.

Sormus on suurinpiirtein mitä oletin. Makuuni se on hieman liian kiiltävä vaikka mattapinta onkin. Koko jäi nyt sitten hieman liian väljäksi, eli olisi kannattanut ottaa normaalikoko 15,5. Toki kotisivuilla oli maininta että sormuksissa on "comfort fit" mutta en uskaltanut siihen luottaa eikä myyjäkään, jonka kanssa keskustelin sähköpostilla koosta, kannustanut ottamaan normaalia kokoa. En tiedä sitten olisinko uskaltanut siihenkään luottaa. Väljyys kuitenkin häiritsee hieman koska kun kädet ovat kylmät, sormus heiluu ja pyörii. Ei se kyllä putoakaan, minulla on isot nivelet. Sormuksenhan voisi vaihtaa, mutta en näin pienen väljyyden vuoksi viitsi lähteä siihen rumbaan, ehkä jos talvella tuntuu että sormus tipahtaa voisi kysyä Suomen paikoista voisiko sormusta aavistuksen pienentää. Kapeampi stopparikin voisi riittää pitämään sormusta napakammin paikoillaan. Sormus kuitenkin tuli minulle arkikäyttöön ja minulla on kyllä prameampi sormus olemassa, sitä en vain raaski arjessa käyttää. Sormukselle tuli hintaa n. 270-280 euroa tulleineen, kuljetus oli 50 dollaria siihen päälle eli rahaa paloi vähän reilu 300 euroa. Taitaa se hieman halvemmaksi tulla kuin täällä, mutta ehkä tämän kokemuksen jälkeen kuitenkin lähtisin teettämään sormusta, saisin hieman persoonallisemman sormuksen.

Link to comment
Share on other sites

Titaniumstyle! Jos sormus tuntuu isolta, kultaseppä voi kaventaa sitä lisäämällä materiaalia sormuksen sisäpintaan (huomaamaton, helppo työ).Se voi olla hyvin pienestä kiinni, että se istuu. Samoin liian tiukkoja titaanisormuksia voi suurentaa kultasepällä höyläämällä pois sitä sisäpintaa.

Link to comment
Share on other sites

Ihan totta? Siis titaaniinkiin? Se voisi toimiakin kun ei tämä nyt NIIN liian iso kuitenkaan ole, hintsun napakampi vain saisi olla. Onko pääkaupunkiseudulla muita paikkoja näiden muokkaukseen kuin AitoHelsinki, GL-koru ja Union Design?

Link to comment
Share on other sites

Titaniumstyle, en ole ainakaan itse kuullut muista paikoista kuin juurikin noista kolmesta. Me kävimme sekä AitoHelsingissä, että GL-koruissa ja tilasimme omat kihlamme GL-koruista, missä palvelu oli mielestäni varsin asiantuntevaa!

Muokattu: , käyttäjä: yael
Link to comment
Share on other sites

Meillä on molempien vihkit GL-korusta ja voin koko sydämestäni suositella paikkaa. Aivan järjettömän ammattitaitoista väkeä, hinta-laatusuhde täydellinen ja kaupanpäälle sain vielä mahtavaa sparrausta epäuskooni, jota koin eri valmistusvaiheissa omaa sormustani kohtaan. :)

Mies otti perusvalikoimasta oisko ollu 6mm leveän sormuksen, jossa pinta rihlattu ( vai miten nyt ikinä sanotaankaan ). Hinta oli muistaakseni 280e. Itselläni on hieman päälle 9mm leveä sormus, jossa 2 x 0,1 ct ja 52 x 0,01 ct eli yhteensä 0,72 ct. Sormus on mun oma suunnittelema ja hintaa kaunokaiselle tuli 2500e. Tässä vielä kuva omasta sormuksestani ( kuva poimittu GL-korun facebookista ). :-X :-X

185902_194576560563765_128638223824266_601460_2356442_n.jpg

Lisäyksenä täytyy vielä sanoa, että ainakin GL-korusta meille kerrottiin että he eivät yleensä omia sormuksiaan suurentele, koska titaani on vaikea ja hidas työstää. Tämän vuoksi tekevät usein koko sormuksen rungon uusiksi.

Minkä hintaisia noi gl-korun titaani sormukset on?

Laitoin kyselyn liikkeeseen kuvilla siis jotka olis juuri niin kuin haluaisin ja ostaisin kiven koot leveys jne... kerroin tarkkaan ja mitäs vielä pitäis ottaa puhelimella yhteyttä ei hoida @ postitse näitä kysely asioita! Kiitti mut ei kiitti.... Sana sanaa vasten on aika hankala ruveta kertoo jos jokin menisi ihan penkin alle.... däm...

Mä kävin ainakin viime kesänä kaikki keskustelut GL-korun kanssa sähköpostitse, jota kautta sain myös kustannnusarvion. Olin piirtänyt heille tietokoneella mallin sormuksesta ja viestiin liitin tiedot kivien koosta. Minä siis olen ainakin tällä tavalla saanut heiltä erinomaista palvelua.

Muokattu: , käyttäjä: Mimmmii
Link to comment
Share on other sites

Lisäyksenä täytyy vielä sanoa, että ainakin GL-korusta meille kerrottiin että he eivät yleensä omia sormuksiaan suurentele, koska titaani on vaikea ja hidas työstää. Tämän vuoksi tekevät usein koko sormuksen rungon uusiksi.

Mielenkiintoista, että sanoivat noin, sillä ainakin meille Gad sanoi pari viikkoa sitten, että sormuksen suurentaminen käy ihan hetkessä ja on aivan helppo juttu. :o

Ehkä tämä tarkoittikin vaan näitä kivettömiä sormuksia? Sinun sormuksessasi tietysti eri juttu, kun on noin paljon noita kiviä.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...