Jump to content
Naimisiin.info

Kultaseppä Mika Mäkinen


ever dream

Recommended Posts

  • Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tuikkiva mulla oli kanssa omat kullat käytössä, kun teetettiin Mäkisellä vihkiä. Riippuu tietty ihan millasia ja kuinka monta kiveä haluat, mulla on keskellä 1 princess cut 2,8x2,8mm (0,14ct) ja reunoilla yhteensä 6kpl 0,03ct-kiviä. Kaikki W/VS. Hintaa vihkille tuli 520 euroa.

Nämä molemmat Mika Mäkisen tekemät, oikeella vihki ja vasurissa kihla. Kihlakin koki pienen muodonmuutoksen Mäkisen taitavissa sormissa, ja siihen istutettiin noi 3kpl  2x2mm kiveä.

kutsusavotta013.jpg?t=1178890537

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Pakko jonnekin "hehkuttaa", että ilmeisesti teetämme titaanikihlat Mäkisellä. Tässä on vain pari mutkaa matkassa: reilusti välimatkaa eikä tiedossa ajankohtaa, jolloin Turussa ehtisi käymään. Harmi kyllä!! Teettäminen onnistuu myös "etäisestikin", mutta tietenkin olisi kivempi päästä käymään ihan paikanpäällä. Nyt tässä kuumeisesti odottelen, kauanko hän sanoo (tai kirjoittaa...) sormusten tekemisessä kestävän...

Minustakin olisi kiva nähdä Mäkisen tekemiä sormuksia, erityisesti titaanisia! Meille tulee varmaankin ihan tylsät sormukset ilman kiviä tai muita koristuksia, mutta ehkä sitten vihkisormuksessa täytyy räväyttää.

Link to comment
Share on other sites

Syksy2007: Tässä sormukseni, jonka saan sormeeni huomenna  :D Se ei ole tosin paras mahdollinen esimerkki, sillä se on niin kaukana klassisesta vihkisormuksesta kuin olla jo voi, mutta sen voin sanoa että siitä tuli täsmälleen suunnitellun mukainen  :-X Runko on siis valkokultaa, keskuskivi pyöröhiottu ametisti ja runkoon on upotettu 6 rubiinia.

sormus.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Viime viikolla haettiin sormukset kotiin ja mä en voi kuin ylistää Mika Mäkistä. Todella loistavaa työtä, sormukset vielä upeammat kuin osasin odottaakkaan. Ja mä olen todella kriittinen korujen suhteen koska itsekin niitä teen. Ja lisäksi miehellä on asiakaspalvelu hallussa. Laitan kuvia kunhan saan jostain kameran käyttöön.

Link to comment
Share on other sites

Me teetettiin titaanikihlat Mäkisellä. Lopullinen tilaus tehtiin muistaakseni keskiviikkoiltana tai torstaiaamuna ja Mäkinen soitteli seuraavana maanantaina, että sormukset on valmiit ja postitettu. Että todella hyvää palvelua - ja nopeaa johtuen varmaan yksinkertaisesta mallista. :) Ja sormukset on mieleiset, vaikkemme paikanpäällä kertaakaan käyneet.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Minun vihkini teetetään myös mäkisellä. Ensin viikkotolkulla sähköpostin välityksessä ideoiden vaihtoa ja sitten sain kuvan ja ihastuin, oli pakko mennä kokeilemaan sormusmallia livenä ja siinä se oli... :-X :-X :-X  Minun on myös pakko kehua hänen asiakaspalveluaan! Todella ihanan oloinen ihminen. ja kiitoskorteista päätellen on suosittu ::)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Liityn Mika Mäkisen suosittelijoihin. Bongasin hänen nimensä muistaakseni näiltä sivuilta etsiessäni tekijää titaanisormuksille, otin yhteyttä sähköpostitse ja sain vastauksen hyvin nopeasti. Kesän lopussa teimme päiväretken pääkaupunkiseudulta Turkuun ja kävimme Mäkisen pajalla. Palvelu oli erittäin asiantuntevaa ja Mäkisellä oli hyviä ideoita, mutta hän ei kuitenkaan tuputtanut niitä. Vitriinissä olleiden mallisormusten avulla hahmottelimme sormusmallit sekä sulholle että minulle ja parin viikon kuluttua saimme tilaamamme sormukset postissa. Ne olivat juuri sellaiset kuin olimme toivoneetkin ja hinta oli ainakin kolmanneksen alhaisempi kuin pääkaupunkiseudun liikkeissä. Suurkiitokset siis ammattisepälle!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nyt on sormukset tilattu Mäkiseltä. Palvelu todella ystävällistä ja nopeaa. Laitoin myös meiliä ja vastaukset tulivat aina enintään puoli päivää myöhemmin. Tehtiin sitten reissu Nurmijärveltä Turkuun. Nyt vaan pitää odotella kaksi kuukautta, että saan sormukset. Nopeamminkin hän olisi tehnyt ne, mutta haen ihanuudet vasta joulukuussa  :)

Link to comment
Share on other sites

mä pistin äsken sähköpostia ja tiedustelin eräänlaisen sormuksen hintaa.en tiedä saako ollenkaan minkäänlaista kuvaa minkälaista sormusta havittelen ::),mutta katsotaan.olen sormukseen aivan rakastunut,hinta vain hirvittää,joten tiedustelen mitä maksaisi teetettynä.voi tietty olla ettei hinta miksikään muutu. :)

sainpas jo vastauksenkin :D,kyseli vielä muutaman kysymyksen johon vastasin ja sitten sanoi laskeskelevansa hintaa ;D.saa nähdä millaisen hinnan heittää ::)

eli sain illalla vielä viestin hinnasta joka sitten loppujen lopuksi oli melkein saa mitä liikkeesä.mutta täytyy nyt sit kattoo mistä sen hommaa,onneksi tässä on vielä aikaa :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Myös minun vihkisormukseni on teetetty Mika Mäkisellä. En voi olla muuta kuin tyytyväinen. :D Palvelu on nopeaa, ja hän kuuntelee mitä ideoita asiakkaalla on ja antaa myös omia vinkkejä ja ehdotuksia. Lisäksi sain hänen tekemänään samanlaisen sormuksen kuin jota olin ihaillut koruliikkeen ikkunassa, mutta jonka hinta oli liian korkea n.200 euroa halvemmalla... Eli teettäminen kyllä kannattaa!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Liityn suosittelijoiden kuoroon! Aivan ihana, rauhallinen ihminen ja erinomainen alansa ammattilainen! Eilen käytiin hänen tykönään sormusta suunnittelemassa ja tilauksen laitoin siitä sitten heti! Hän kuuntelee asiakkaan toiveet rauhassa ja kertoo sen jälkeen rehellisesti, mikä on mahdollista ja mikä ei. Jos jokin on vaikea tai mahdoton toteuttaa (tai lopputulos ei toimisi), hän ehdottaa erilaisia vaihtoehtoja kertoen niiden hyvät ja huonot puolet!

Hintaluokasta en osaa tarkasti sanoa, koska en ollut tarjouksia muualta pahemmin kysellyt, mutta koruliikkeiden ikkunoita tuijottaneena mielikuvaksi jäi edullinen ja laadukas työnjälki! Suosittelen ehdottomasti jokaiselle, joka häntä on harkitsemassa! :-X

Tuon sitten toukokuussa sormusta näytille, voitte sitten itse arvoida hänen jälkeään tässä tapauksessa ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 5 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...