Jump to content
Naimisiin.info

Jyväskylän kultasepäliikkeet


Crimson

Recommended Posts

Tässä ketjussa jo aiemmin mainittu Nieminen on aivan ihana ja vieläpä superedullinen paikka. Olemme ostaneet sieltä kihlat ja kummilahjoja ja joka kerta on todettu, että hinnat ovat huomattavasti matalammat kuin muualla. Niemiseltä ostettu kummilusikka esimerkiksi maksoi 30€ vähemmän kuin täysin sama lusikka keskustan liikkeissä... :girl_impossible:

Tänään kävimme katsomassa vihkisormuksia ensin Kultajousessa ja sitten Niemisellä ja totesimme taas kerran, että ei muihin liikkeisiin kuin Niemiselle kannata edes mennä. :girl_wink: Ihailemani sormus maksoi Kultajousessa 499€ (miinus alennukset) ja Niemisellä samanlainen (ei ehkä täysin sama sormus, mutta ulkoisesti samanlainen) 190€. Ensin ajattelin, että Niemisen sormuksessa täytyy olla pienemmät ja huonolaatuisemmat timantit, mutta ei, ihan samat ne on molemmissa. Toki laadussa voi olla muitakin eroja kuin timanttien laatu, mutta kyllähän ne timantit aika suuren osan sormuksen hinnasta muodostaa.

Palvelu on tuolla tosi sympaattista ja sormuksia saa katsella kiireettä. Myyjätäti on mukava, huumorintajuinen ja tilaa mielellään lisää sormuksia sovitettavaksi. Minulle hän esimerkiksi lupasi tilata oikean koon tuosta sovittamastani sormuksesta ennen ostopäätöstä, niin näkee paremmin miltä sormus näyttää. Ainoa miinus on juuri valikoiman suppeus, mutta kuten sanottu, saatavilla eivät ole ainoastaan liikkeestä valmiina löytyvät sormukset. Suosittelen poikkeamaan! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Qiva on kyllä ihan huippu, suosittelen tosi lämpimästi! Tosi rauhallinen ja ihana paikka, jossa tuntee saavansa ihan aidosti olla ja katsella, kysellä tyhmiä ja sovitella vaikka kaikki läpi. Toisin kuin muissa paikoissa, siellä ei jännitä kysellä hintoja tai neuvotella niistä. Ja hyvin kehtaa käydä sovittelemassa ja tuumailemassa monta monta kertaa - muissa paikoissa tuli sellainen olo, että sitä heti ollaan muka varmoja ostajia jos kehdataan mennä uudestaan sovittamaan jo aiemmin katseltua sormusta. Korut ja etenkin juuri sormukset ovat Qivassa tosi kauniita ja laadukkaita, ja tietysti varta vasten juuri ostajalle tehtyjä. On ihanaa kun sormus on uniikki. Ja palvelu on toki erinomaista. :)

Meille tehtiin siellä vuosi sitten ihanat vihkisormukset. Nyt vietiin ensimmäisen hääpäivän kunniaksi sormukset huollettaviksi, ja lisätään minun rinkulaani timantti. :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Täältä myös suositus Qivalle! Teetimme siellä puolisen vuotta sitten kihlasormukset ja minulle samalla myös vihkisormuksen, ja olemme enemmän kuin tyytyväisiä sekä sormuksiin että palveluun. Emme sinne ensimmäistä kertaa mennessämme tienneet tarkasti, millaiset sormukset haluaisimme, mutta tiettyjä suuntaviivoja kyllä. Jouni kuitenkin osasi tehdä hyvin ehdotuksia suuntaviivojemme perusteella ja vastaili aina (kävimme liikkeessä aika monta kertaa) ystävällisesti moniin kysymyksiimme. :) Ihan täyden kympin paikka!

Link to comment
Share on other sites

Kävin sattumalta Jyväskylän keskustassa siinä ei-ketjuliikkeessä.. hmm. Ailio?, jossa on muuttomyynti. Minusta siellä oli erilainen valikoima kuin ketjuliikkeissä ja se oli piristävää. Alennuksetkaan eivät haitanneet :D Ensin tosin vähän arastelin, koska vanhempi naismyyjä (palveli vanhempaa pariskuntaa) vilkaisi minua hieman nenänvarttaan pitkin (näytän nuorelta ja en todellakaan ollut laittautunut). N. kolmekymppinen naismyyjä oli kyllä avulias. Harmittaa, etten ollut lukenut tätä ketjua aiemmin, olisin käynyt vilkaisemassa myös Qivan ja Niemisen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Minkähintaisia nuo Qivassa teetetyt vihkisormukset ovat teillä olleet, jos saa kysyä? Kuulostaa niin hyvältä, että täytyy olla kallista? :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Me teetimme sormuksemme Qivassa viime vuonna. Miehen 5/5,5 mm (en nyt ole ihan varma, kumpi tuo on) leveä valkokultainen sormus maksoi 850€. Sormus on osittain sileä ja osittain siihen on tehty sellaista rosoa/jurmua. Minun 3 mm leveä valkokultainen kihlani maksoi 430 €. Kihlassani ei ole kiviä, sen pinta on sileä, mutta ei kuitenkaan tasainen, vaan siihen on tehty sellaisia ns. harjanteita. Vihkini on myös valkokultaa, siinä on timantteja yhteensä 0,14 ct ja hinta oli noin 1400 €. Kysyttiin myös platinaisten sormusten hintoja, mutta olivat selvästi kalliimpia kuin valkokultaiset. Titaani taas olisi ollut selvästi edullisempi materiaali. Toivottavasti näistä oli jotain apua. :)

 

itse asioimme pääasiassa Jounin kanssa ja hän ainakin oli niin mukava, etten usko ollenkaan, että kohtelisi kuin halpaa makkaraa, vaikka olisittekin vähän pienemmällä budjetilla liikkeellä. :)

Link to comment
Share on other sites

Ostimme kihlasormukset Qivasta. Miehelle teetettiin titaanisormus, se oli semmoinen röpelöpintainen. Maksoi 300e. Katsottiin malli sellaisesta samanlaisesta sormuksesta liikkeessä mutta se oli valkokultaa. Mä kerroin kultasepälle minkälaisen haluaisin,ja hän luonnosteli paperille kuvan, jota sitten vielä yhdessä muokattiin. Sormuksesta tuli kaunis. Mun sormus on valkokultaa, 3,5mm, ja siinä on yksi pieni timantti. Lisäksi on tommosta kaiverrusta pinnassa. Hintaa tuli 500e. Palvelu oli tosi hyvää ja ollaan tosi tyytyväisiä. Kultaseppäesitteli paljon erivaihtoehtoja ja jaksoi olla kärsivällinen, oli hyvin tervetullut olo.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Siellä toivolan vanhalla pihalla on myös kultaseppä joka tekee koruja tilauksesta. Me tilattiin sormukset ja niihin sopivat korvakorut sieltä ja palvelu oli kyllä aivan loistavaa. Hintakin oli paljon parempi kuin muissa paikoissa mistä kysyttiin. Nyt meillä on ihanat sormukset :)

Link to comment
Share on other sites

Olen kuullut, että Qivassa on asiantunteva, asiallinen, ystävällinen palvelu ja taitava sekä tarkka seppä.

Muokattu: , käyttäjä: Amalie
Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...