Jump to content
Naimisiin.info

Valmistaja Lahtinen


Kissanen

Recommended Posts

  • Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mie löysin aikoinaan Tampereen häämessuilta meitä molempia miellyttävän sormusmallin. Kultasepän kautta saatiin vihki muokattua niin, että se sopii täydellisesti kihlaan (tämä vaati pikkuisen kultasepäntyötä). Eli saatiin Harri Lahtiselta täydellisen sopiva setti ilman merkittäviä lisäkuluja   :).

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Minäkin valitsin Lahtisen sormuksen ja myyjä kehui valintaa oikein paljon. Sain sormuksen kotiin viime viikolla ollaan kumpikin oikein tyytyväisiä valintaan. Nyt pitää vaan jaksaa odottaa kesään.

Tiina H. aivan loistava valinta. Minulle tuli just samanlainen sormus kuin sinulle  :D. Sormus on paljon kauniimpi oikeasti mitä kuvista näkee. Minulle teetettiin sormus yhtä leveäksi joka puolelta, eli sormus on 5mm leveä ja timantti 0.24. Lahtiselta voi mittatilaustyönä teettää muutoksia sormuksiin, kunhan vain malli ei kovin paljoa kärsi. Kun kierreltiin sormuskauppoja, niin monet myyjät kehuivat Lahtisen tuotantoa suuresti.

Link to comment
Share on other sites

Moi!

Olen kyllä tosi tyytyväinen valintaan. Ensiksi mietin, että ottaisin Kalevala korun timanttisormuksen. Onneksi sain sen kuitenkin tilattua ensiksi näytille koruliikkeeseen, jotten pelkästään kuvan perusteella siihen päätynyt. Kalevala korun sormus näytti jotenkin "raskaalta". Tämä Lahtisen sormus on paljon siromman oloinen ja käy sileään kihlaan tosi hyvin.

Link to comment
Share on other sites

Minua kiinnostaisi myös Lahtisen sormukset, mutta täällä joensuussa ainoastaan Prisman Kulta myy Lahtista. Viimeksi kun käytiin, niin silloinkin oli yksi ainut malli, jota kyllä ihasteltiin, mutta... ei vielä oltu vakuuttuneita. Odotetaan, että Se Oikea sormus osuu kohdalle  ;)

Tiina_H: oliko Kuopiossa enemmänkin lahtisen sormuksia?

Onkos se muuten Harri vai Heikki? Vaikka eihän sillä etunimellä niin väliä ole, mutta noloa, jos menen viisaana selittämään myyjälle, että tahdon just harri lahtisen sormuksen, vaikka se oikeasti on heikki.

Link to comment
Share on other sites

Kuopiossa Lahtisen sormuksia myy ainakin Puustjärvi, joka on ihan torin laidalla Sektorin talossa sekä Timanttiset. Timanttiset löytyy kauppakeskus Minnasta. Prismallakin on timanttiset, mutta en tiedä onko siellä millaisia sormuksia tarjolla.

Kummassakin liikkeessä oli muutamia eri sormuksia kuin toisella. Kannattaa käydä molemmissa. Onnea sormuksen etsintään!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Harri on etunimi.

Mä olen kanssa menettänyt sydämeni Lahtisen sormukselle. En ole ostanut vielä, mutta ensi viikolla taas katsomaan. Sormus on ihan simppeli valkokultainen ja keskellä yksi kivi. Leveys on noin 5 mm. Pitää vaan päättää kiven koko, joko 0.25 tai 0.30. Hinta ekalla n. 1300,- ja tokalla 1850,-. Toki lopullisesta hinnasta neuvotellaan  ;) Mä olen siitä ihan fiiliksissä! Kolahti heti eka kerralla kun näin sen :-X :-X

Link to comment
Share on other sites

Lahtinen tuli nyt sitten viimein tilattua monen eri vaihtoehdon jälkeen. Saapa nähdä millainen sormuksesta tulee, kun juuri kyseistä rinkulaa ei ollut valmiina liikkeessä. Olen nähnyt kuitenkin sormuksen aikaisemmin keltakultaisena. Minulle tuleva sormus on  18k valkokultaa, jossa on yksi isompi 0.26ct :n kivi ja kaksi 0.12ct:n kivieä. ::)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Mäkin vihdoin tein asialle jotain. Ts. Otin sormuksestani kuvan! Tässä. Minusta aivan ihana. Kuva hämää siten, aivan kuin kiven reunoilla olevat viistot reunat olisi keskenään samassa linjassa, mutta kyllä ne ovat. Otin varmaan kymmeniä kuvia ja tässä paras...  ???

:-X :-X :-X Kyllä Lahtinen tekee ihanaa jälkeä :) Sormus on valkokultaa, sekään ei välttämättä näy...

isc.fcg?p0=uiFxxlCSc4NMnucu3xugiBIuiBAuFy3GkMwSBvzOFM3dMMNwdw@ixUcmMNJAYj5UW@B63S&p1=IXG8Va33Vt&p3=288&p4=385&p5=I5GJhTExFt&r=1126112717

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Itselläni myös Lahtisen sormus, ostettu Kuopion Prisman Timanttiset liikkeestä. Kannattaa kiertää eri liikkeet läpi nähdäkseen valikoiman, koska saman ketjun sisällä on eri tuotteet esillä näköjään... Itse aloitin aikanaan kierroksen Prisman Timanttiselta, kävin läpi kaikki muut Kuopion liikkeet ja sitten viimeiseksi menin vielä katsomaan Prismaan ja sieltä SE löytyi! Oli tullut uusia sormuksia ja omani tuntui HETI minun sormukselta sormessani, helppo oli siinä vaiheessa sulhaselle sanoa, että tämän minä haluan...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...