Jump to content
Naimisiin.info

Onko kihlasormuksen oltava "kivetön"?


Guest kosittu

Recommended Posts

Minulle tulee vain yksi sormus, ja olin ajatellut Tillanderin Aavan kaltaista sormusta. Nätti puolipyöreä runko johon tulee kruunuistutuksella kolme pientä kiveä siten, että keskimmäinen on hieman kookkaampi :) Olen myös alkanut haaveilla cushion-tyylisestä sormuksesta.. Mutta ehkä hankin semmoisen sitten joskus "pyhäsormukseksi" :girl_sigh:En usko että osaisin arkena pitää sitä niin luontevasti, vaikka onhan ne tosi kauniita!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nuorempana haaveilin yksinkertaisesta, kivettömästä sormuksesta, mutta kun seurusteluaika vaan venyi ja venyi niin olikin aikaa katsella mitä kaikkia ihania vaihtoehtoja oikein onkaan! Kun kosinta tuli, valitsin sormuksen jossa on 20 timanttia. Hupsista :lol: Vihkikin on jo ostettu, siinä 23 kiveä. Sulhanen on pari kertaa kuittaillu tästä mun mielen muutoksesta ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Jenkeissähän kihlasormus on juuri se näyttävämpi ja kivellinen sormus. Itse teen suomalaisittain, eli vihkisormus oli kivetön ja kihlasormukseen pitää tulla ainakin yhtä kiveä. Mutta siis: ei kihlasormuksen tietenkään tarvitse olla kivetön, jos haluat kivellisen, valitsi juuri sellainen kuin itse haluat ja mistä itse pidät!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 months later...

Itsellä sormusten osto on edessä vasta joskus tulevaisuudessa, mutta olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että haluan ehdottomasti kihlasormukseksi timanttirivisormuksen Sille sitten kaveriksi halo-tyylisen yhdellä suuremmalla ja useilla pienillä reunakivillä koristetun vihkisormuksen. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
  • 1 year later...

Meillä päädyttiin vain yhteen sormukseen. Eli kihlasormukset tulevat olemaan myös vihkisormuksia (suunniteltiin, että sormukseen kaiverretaan vihkipäivä). Tämä siksi, että olen käytännöllinen ihminen ja haluan mielummin yhden laadukkaan (timanteilla koristellun) sormuksen kuin sen rinnalle sitten yksinkertaisen kihlasormuksen. Eli kihlasormuksessani tulee olemaan timantteja, mutta toimii myös vihkisormuksena! Jos kahteen sormukseen olisi päädytty, niin kihlasormus olisi kivetön. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...