Jump to content
Naimisiin.info

Korusi hääpäivänä


Pisam@

Recommended Posts

  • Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Miten tuolta Ebaylta tilaaminen toimii? Siis tuleeko muita kustannuksia kuin itse korun hinta ja toimituskulut, jotka näkyvät sivulla kun maaksi valitsee Suomen? Siinäkö kaikki?

Paypalilla ois varmaan turvallisinta tilata, niin eivät tiedot leviä kenellekään. Jenkkien Ebayssä on kyllä valinnanvaraa, mutta jos tilaa Briteistä niin silloin ei kai tuu ongelmia tullin kanssa (Euroopan sisältä)

Link to comment
Share on other sites

Paypal on kätevin. Muita kuluja ei tule kuin itse tuote + postitukset. Monesti myyjät myös merkitsevät tuotteen lahjana eikä kauppatavarana ja laittavat tuotteen arvon mahdollisimman alas, jotta tulleja ei tarvitse maksaa. Itse olen tilannut yli 100 dollarin/euron arvosta tavaraa (mm meidän vihkit ja sulkille frakin :grin: ) eikä tähän mennessä ole kukaan tulleja kinunnut. Tosin ne shipattiin Irkkuihin, missä tullirajat voi olla erit kuin Suomessa.. Kerran tarkistin Irkkujen tullin sivuilta, ja siellä kauppatavarasta menisi tullia jo kun arvo ylittää 40e, ja alvia pitäisi maksaa myös, mutta eipä tosiaan ole vielä kukaan perinyt mitään. (Esim kun sulkin puku tuli Jenkeistä, pakettiin oli merkitty arvoksi 90$ vaikka maksoin koko satsista 130$. 100$ on ilmeisesti tullin raja) Lisäksi olen tilaillut muitakin koruja, mm tiaran, jota tässä odottelen, joten helppoa on! Kannattaa tosin seurata millaista palautetta myyjä on saanut muilta asiakkailta jne ja odottaa mahdollisimmaan myöhään ennen kuin alkaa tarjoamaan, jotta hinta ei nouse liian kovaksi. Ja pitää huolen, että myyjä tosiaan shippaa maailmalle. Jos Suomea ei hintalistassa näy, ota vain yhteyttä myyjään ja tiedustele!

Link to comment
Share on other sites

^ilmeiseti tarkoitit minua, nimimerkki on siis mumreli ei murmeli.... Toi setti olis ollu muistaakseni 80€ arvonen, mutta häämessujen kunniaks sain sen 20% alennukella, joten ei ollut mielestäni pahan hintainen, verrattuna siihen Kalevalakorun sarjaan, jota ensin haaveilin.

Link to comment
Share on other sites

Musta ois aika hauskaa yhdistellä näitä Saija Sieviläisen koruja yksinkertaiseen valkoiseen pukuun. Mut saa nähdä oonko tarpeeks rohkee B) Rupeen kuitenki jänistää, ja laitan jotain tosi perinteistä :lol:

http://secondskinsp.com/images/image-5.jpg

http://secondskinsp.com/images/image-6.jpg

muoks. en saa kuvia näkymään.

Muokattu: , käyttäjä: PullaNorsu
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

tälläiset tulee mulle. :) kaulakoru on siis äitin vanha. helmet ovat makeanveden helmiä (kuten korviksissa). kaulakorua käytin myös vanhojentansseissa. korvikset teetin (asiasta sovin turun kädentaitomessuilla! :) ).

1808704.jpg

1808710.jpg

1808713.jpg

oon kyllä näihin tyytyväinen! :D

Muokattu: , käyttäjä: Hunna84
Link to comment
Share on other sites

Näin ne ideat muuttuu. Hoksasin, että minullahan on sulhon aiemmin ostamat Kalevalan Illusia-sarjan hopeiset, vihertävällä kivellä varustetut kauniit korut. Kaulakoru on tämä, mutta siis hopeisena:

866.jpg

Korvakorut ovat saman sarjan roikkuvat, kuvaa en löytänyt pikaisella etsinnällä mistään.

Taidan siis ottaa nuo zirkonia bling blingit muuhun käyttöön. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...