Korusi hääpäivänä


Pisam@

Recommended Posts

  • Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

-morre- musta kuulostaa hyvältä ajatukselta laittaa rannekoru vasempaan. kiinnittää liikkuessaan huomion vasempaan käteen ja sitä kautta luonnollisesti vihkiin :) ja luo kontrastin puhdaslinjaisen sormuksen kanssa... nää on tällaisia perus "harakan" mietteitä :D

Link to comment
Share on other sites

laatikossa odottavat nämä

1464.jpg

1463.jpg (sinisenä tämäkin)

Sain mieheltä tuon riipuksen kesäkussa valmistujaislahjaksi (vihjaisin tarpeeksi selkeästi :D ) ja nyt pitäisi vain käydä ostamassa vielä korvikset.

Sinisellä topaasilla myös minulla, koska topaasi on syntymäkuukauteni kivi.

Ja samalla tulee pukuun se pakollinen "jotain sinistä" :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Olen ajatellut Kalevala korun Vanamo- tai Iris-sarjan korvakoruja ja käätyä, mutta onhan ne aika hintavia :( Jos vaikka ei ostaisi molempia koruja samalla kerralla niin tuntuu summakin pienemmälle :lol: Jomman kumman todennäköisesti valitsen, olen muutenkin himoinnut niitä jo ennen kuin häistä päätettiin.

muoks. tänään mukaan lähti Vanamo-korvikset eli se sarja tulee. Käädyn lisäksi tekisi mieli ostaa vielä myös rannekoru...

muoks. 2 korvikset on Vanamoa, mutta kaulakoru halppiskoru joka on kuitenkin samantyylinen kuin aidot Vanamot mutta noin 90 e halvempi...

Muokattu: , käyttäjä: zandra_
Link to comment
Share on other sites

Hei saako tätä korua enää mistään? Tai valmistetaanko sitä vielä? Kun Kalevala korun sivuilla ei löytynyt tuota sarjaa enää ollenkaan!

Postunut valikoimasta jo jonkun aikaa sitten... jos jossain on niin sulla käy hyvä tuuri! Kannattaa toki aloittaa kysymään Kalevala Korun omista liikkeistä, erityisesti tehtaanmyymälästä!

Link to comment
Share on other sites

Kävin sovittamassa Naisen ääni ja Carmen -koruja. Carmen tuntui itselleni aivan liian isolta. Naisen ääni miellytti muuten, mutta lyhinkin ketju on liian pitkä. Koru roikkuisi ihan puvun yläosassa kiinni, joka ei näyttäisi hyvältä eli ketjua pitäisi lyhennyttää. Onko kukaan lyhennyttänyt sitä? Olisikos kellään hääkuvia missä näkisi miltä tuo Naisen ääni -koru näyttää hääpuvun kanssa? :)

Link to comment
Share on other sites

Nyt sit sainkin lahjaksi Naisen ääni riipuksen ja korvikset, mutta ne ovat sinisillä kivillä mikä ei sovi minulle tai punaiseen pukuuni ollenkaan. :( Jos siis olet vailla juuri noita koruja niin ota yhteyttä. ;) Vaihtaisin myös mielelläni korut vihreillä tai ruskeilla kivillä oleviin.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

En yhtään tiedä mikä on hintataso, mutta tällainen tuli vastaan..

http://outlet.pilgrim.dk/SHOP/Pages/shop_frontpage.aspx

Kiitos vinkistä, tuolla ei vain ollut sitä mallia (droplet) mitä halusin. Löysin edulliselta vaikuttavan sivun: flourishjewellers.co.uk

Lisätään nyt hintakin tuohon vielä, eli ostin droplet kaulakorun ja korvakorut, postituskuluineen noin 60 eurolla. Täytyy vielä sen verran infota, että verrattain nopeasti tuolta tulivat korut, 7 työpäivässä. Lähetyksen edistymistä pystyi myös seuraamaan netissä, eli tätä toimittajaa voi kyllä suositella.

Muokattu: , käyttäjä: Rog3r
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Oon ettinyt kaverin häihin kirkkaanvärisiä sydänkoruja ja nyt ne taisi löytyä Koruharakka-nettikaupasta.

Ovat tosin vasta tulevissa uutuustuotteissa, mutta toi kirkas kaulakoru näyttää just sellaiselta, mitä oon ettiny:

sydamet.jpg

Ja siihen nämä korvikset kirkkaina:

sydankorvis.jpg

Muutenkin näytti olevan ihania koruja tuolla. Täytyy kattoa sit kun noi on tullut myyntiin, että mitä ne maksaa. Jos ei oo pahan hintaset, niin voisin tilata ne ja sit ehkä lisäks ihan muuten vaan tällaisen ihanuuden :-X :

30001pi2.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest Vieras_Tellu_*

Hei morsmaikut ja muut,

Ensi kesänä olisi minun SE suuri päivä. Onneksi kirkko, juhlapaikka, bändi ja pitopalvelu on jo hoidettu. Löysin myös jo ihanan tyylikkään simppelin, mutta hennon romanttisen ranskalaisen valkoisen hääpuvun, jonka sitten ostinkin! Sormuksen mallikin on selvillä, keltakultainen rivitimanttisormus. Rupesinkin tässä seuraavaksi miettimään muita koruja. Olin aikonut valita konservatiivisen ja hillityn helmikaulakorun, korvikset ja ehkä rannerenkaankin. Sattui kuitenkin niin, että eräässä sovituksessa minulla oli ylläni hopeinen pitkäketjuinen, melko iso risti, joka näytti älyttömän hyvältä mekon kanssa. Ajattelinkin etsiä vaihtoehtoisesti hopean/tinanvärisiä runsaita, suht pitkiä koruja. Koruissa voi kyllä olla helmiä ja muita koristeita. Puku on niin yksinkertainen, että se kestää voimakkaan korun. Korvikset kylläkin tulevat sitten olemaan yksinkertaiset napit. Mitä olette mieltä, jos morsian ja sulhanen pukevat hopeisia koruja hääjuhlaan, vaikka kihla- ja vihkisormukset ovat keltakultaiset? Pitäisikö pitäytyä yhdessä metallissa kerrallaan?

Tellu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...