Jump to content
Naimisiin.info

Korusi hääpäivänä


Pisam@

Recommended Posts

  • Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mä käärin ranteeseen Kalevalan Iris-käädyyn ja kaulaan lainaan ehkä joko mummilta yhden hopeakorun (ketjun vaihdan ehkä mustaan satiininauhaan, ehkä..) tai ystävältäni hematiittihelmet. Puvussa sydänpääntie ja miehustassa valkeita sulkia, joten en mitään hirveän krumeluuria halua. Tai ehkä ostan jonkun kivan kaulakorun mustalla yksityiskohdalla. Korviksia en käytä.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Minulla on siviilivihkiminen ystävänpäivänä maistraatissa. Pukuni on pääosin musta ja minulle tulee kirkkaan oranssi huivi hartioille sekä oranssi hiuskoriste tummahkoihin puolipitkiin hiuksiin, hiukset laitan kiharoille ja oranssi hiuskoriste pitää osan hiuksista kiinni. Olen ostanut perinteiset (halppisversiot Glitteristä) helmikorut kaulaan, ranteeseen ja korviin, nyt vaan funtsin että olisiko napit parempi vaihtoehto vai roikkuvaisemmat, itse pidän molemmista vaihtoehdoista enkä osaa päättää! Oikeassa korvanlehdessäni on 3 reikää joten pienemmät napit tulevat ylimpiin reikiin.

             

post-47430-0-88043100-1390734172_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Itselläni on niin pelkistetty mekko, että koruja saa sitten olla vähän enemmän ;) Ostin kuitenkin ihan rihkama lasikoruja kun muuten aika vähän arkena ja juhlassa käytän mitään. Tai aina niitä samoja turvallisia :)

Elikkä ison kaulakorun jossa on tekotimantteja ja nappikorvikset isolla lasitimantilla. Itselläni on useampikin korvisreikä joita täyttelen pienillä nappikorviksilla joissa pinkki lasikivi. Pinkki kun on yksi teemaväri meillä :)

Ja tiara piti tietenkin saada. Lasikivet ja sellainen jossa on sydämmiksi ne "koukerot" taiteiltu.

Link to comment
Share on other sites

Hirilore;   Kaikki ovat ulkomaalaisista kaupoista!  :) 

 

Annas kun;   Olen kanssasi samaa mieltä, niissä on se joku ''juttu''  :)  1. on minun suosikki. 2. myös vahvoilla helmien takia. 3. On sellainen ''pitsiunelma''. 4. ''Klassinen''. 5. On näyttävä, mutta hempeä. Tykkään myös viimeistäkin, se on elegantti, mutta niin yksinkertainen! Kaikki ovat omalla tavallaan niin nättejä. Makuasioitahan nämä ovat ja korun valinta riippuu toki puvusta ja muista asusteista.

Link to comment
Share on other sites

Guest pactasuntservanda

Olen saanut tulevalta mieheltäni joskus synttäri- ja joululahjaksi Swarovskin sydän korvakorut ja kaulakorun. Korvakorut ainakin laitan hääpäivänä, mutta kaulakorun laittaminen riippuu tietysti siitä, millaisen mekon laitan ylleni ja millainen kaula-aukko siinä on. Olisi kyllä kiva laittaa myös se kaulakoru =)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Minä lainaan äidin helmikaulanauhan. Korvakoruiksi haluaisin myös valkoiset helmet, niitä ei nyt tällä hetkellä löydy, mutta suunnittelin vähän, että vihjaisin sellaista tarvetta miehelle syntymäpäivälahjaa ajatellen. Hän on aina nurissut kun en ole antanut hänelle lupaa hankkia mulle koruja, siksi, että en muita koruja kuin korvakoruja ja sormuksia käytä.

Link to comment
Share on other sites

Pitsibolero ja -huntu ovat sen verran koristeelliset strasseineen, että ihan hurjasti ei varmaan tule koristauduttua koruilla. Suunnitelmissa on vasempaan ranteeseen joku blingbling-ranneke ja mahdollisesti helmikaulanauha.

En käytä arkena, tai oikeastaan juhlissakaan, tavallisesti kuin todella ohuita valkokultaisia kaula- ja ranneketjua, joten olen vähän hukassa tämän koristautumisen asteen kanssa. Sitä ei haluaisi olla överisti täynnä kaikkea, mutta toisaalta tykkään että morsiamelle sopii, jos on yksi tai kaksi näyttävää korua. Tykkäisin myös, että korut eivät olisi ihan hurjan halvanoloisia, kun kyseessä on kuitenkin (itselle) tärkeä ja arvokas juhla. Kaikki ns. morsiuskorut tuntuvat kuitenkin olevan ihan törkeän kalliita materiaaleista riippumatta - ne kököimmänkin oloiset lähtevät jostakin 70 eurosta, mikä tuntuu pukukorusta tosi paljolta.

Link to comment
Share on other sites

Mulle tulee valkoinen aito helminauha ja siihen kuuluvat korvikset. Isäni toi ne joskus Kiinasta tuliaisiksi. Sopivat parhaiten pukuun.

Toinen vaihtoehto olisi ollut Kalevala Korun Vanamo -sarja, josta minulla on kääty, korvakorut sekä rannekoru. Päädyin kuitenkin helmiin. :)

Hiuksiin tulee tiara, sopivaa ei ole vielä löytynyt, mutta onhan tässä aikaa etsiä. Helmiä siinäkin luultavasti tulee olemaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Kalevalan Vanamoa ajattelin, mutta on ruvennut mietityttämään. Ensinnäkin tuntuu että onko Vanamo liian "lapsellinen" ja sellainen sarja jota löytyy kaikilta, monet kun tuntuvat saaneen sarjaa yliopppilaslahjaksi. Toisekseen arveluttaa että onko siinä liikaa koruja kun on vielä kimalteleva hiuskampa, kimalteleva vyö ja puvussakin on paljetteja. Toisaalta joku normaali riipus tuntuu liian arkiselta...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...