Pisam@

Korusi hääpäivänä

416 viestiä aiheessa

Minä tarvitsisin nyt mielipidettä.. Minulle on tulossa hiekanvärinen puku, enkä tiedä millaiset ja minkäväriset korut laittaisin..hopeaa minulla ei ole missään, eikä myöskään valkoista.

voi ihme... :girl_cray2:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Tämähän on vain minun mielipide ja varmaan muutenkin aika mielipidekysymys, mutta mielestäni hiekanväriseen pukuun sopii hyvin esim. hopeiset korut punaisilla kivillä. Tyyliltään esim. joku Kalevalan Carmen tuli mieleen. Toki sekin ehkä vähän vaikuttaa, onko kyseessä kuinka kylmä vaiko enemmänkin lämmim hiekan sävy? Lämpimämpään sopii sitten kulta varmaan paremmin. Tosin itse en hirveästi mieti noita kylmä/lämmin-juttuja. Minulla on hieman lämpimän sävyinen valkoinen puku, mutta ajattelin silti laittaa joko helmiä tai hopeakorut. Eli jos pidät keltakullasta niin sekin varmasti sopii hyvin :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä päädyin hankkimaan helmikaulakorun sekä korvakorut, sama teema kun toistuu hääpuvussani, laukussani, kengissäni, sukkanauhassani ja jopa hunnussa :) 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Harkitsen meneväni säästölinjalle tässä kohtaa ja käyttäväni omia Kalevalakorun hopeisia Venla-korujani. Rannekoru, kääty ja korvakorut. :)

Toisaalta olen miettinyt myös helmikoruja, koska ne sopisivat pitsiin ja fiftarityyliin, mutta saa nähdä mihin päädyn.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä mietin korujani ties kuinka kauan, mutta lopulta päädyin siihen, että laitan vanhan helmikaulakoruni, jonka olen saanut joskus isältäni lahjaksi, ja ostin siihen sopivat vähän roikkuvat korvikset, joissa on sekä helmiä että kiiltäviä blingbling-kiviä, joista alunperin haaveilin. En halunnut korvakoruiksi pelkkiä helmiä, vaan jotain kiiltävämpää. :) Ne sopivat kyllä täydellisesti paitsi kaulakoruun, myös kenkiini ja laukkuuni. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla oli blingbling hiuskoru nutturan toisella puolella, sulhasen ostamat aika simppelit korvakorut (roikkuvat) ja strassirannekorut. Puvussa oli timangikoristeinen olkain, joka toimi koruna myös, joten en halunnut liikaa kaikkea.

 

sml_gallery_38950_960_513277.jpg Kuvaa voi katsoa tästä isompana :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aion laittaa helmikorvakorut, lävistyskoruun vaihdan "helmi"pallon, kaulassa pidän hopeista sydänkaulakorua. Olen saanut tuon kaulakorun sulhaselta 2012, enkä kirjaimellisesti ota sitä koskaan pois. Paitsi hammasröntgenissä oli pakko :D Hiuksissa minulla on hiuskoru, semmoinen kukka. Ja tietysti sitten kihla- ja vihkisormus :) Ehkä vielä joku rannekoru, jotta saisin itselleni "jotain lainattua".

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miltäs tämän vuoden morsianten korumuoti näyttää? :) 

Itse olen päätynyt nyt lopulta siihen lopputulokseen, että koruosastolta ylleni tulee vain rannekoru ja kihlasormus (joka jatkaa vihkisormuksen roolissa). En ole oikein koruihmisiä, joten ratkaisu tuntuu ihan luontevalta sen suhteen. Mikään kaulakoru ei oikein sovi pukuuni, jossa pitsiosa nousee aika ylös lähelle kaulaa, joten sitä en ole edes miettinyt. Korvakorut kyllä kruunaisi tyylin, mutta vanhat reiät ovat menneet umpeen ja ei huvittaisi niitä uudelleen avauttaakaan. 

Ihastuin Kalevala Korun uuteen Haave-sarjaan, joka on tosi siro ja kaunis. Pitihän se sitten laittaa tilaukseen, kun omasta kaapista eikä lainaksikaan löytynyt oikein mitään rannekorua, joka olisi silmää miellyttänyt. Lumikukka on kyllä Kalevalan mallistosta ehdottomasti kaunein, mutta hopeisena turhan tyyris :(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oon tykästynyt Kalevalan Pore-sarjaan. Pitkään arvoin tämän ja Naisen ääni-sarjan välillä, mutta Pore vei lopulta voiton. Mulla on jo kaulakoru vuorikristallilla hankittuna ja vielä pitää hankkia samaa sarjaa olevat korvikset. Ongelma on vaan se, että multa löytyy noita korviksia aikas paljon, joten noiden korujen lisäksi pitää vielä jotain hankkia. Mulla on siis oikeassa korvassa kolme korua alhaalla ja vasemmassa kolme alhaalla, yksi rustossa ja industrial-lävistys rustossa. Vasen korva näyttää siis tältä:

korva_zps9f9a8db5.jpg

Uusi lävistyskoru pitää saada tuohon industriaaliin sekä joko napit tai sirot renkaat tuohon kakkospaikalle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sormukset, kaulakoru,  korvikset ja pieni tiara 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kriiseilen tästä myös. Olin pitkään suunnitellu laittavani mulla jo olevat todella kauniit kamee-korut. Kuitenkin kun viime viikolla kävin sovittamassa pukuani korut päällä, ei ne sopineetkaan. Enkä nyt osaa yhtään ajatella minkälaiset korut sopisivat pukuuni! Ostaminen pelottaa, sillä seuraavan kerran näen pukuni vasta puolen vuoden päästä. Varmaan kuitenkin pakko odottaa koruostoksia siihen asti, ettei tule turhia huteja ja kuluja :/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itseäni ei houkuta ostaa häitä varten uusia koruja, ehkä joitakin hiuskoristeita kampauksen tyylistä riippuen. Minulla on kuitenkin itselläni Kalevalan Vanamon kääty ja rannekoru, jotka olen saanut äidiltäni valmistujaislahjaksi ja sitä kautta niillä on tunnearvoa. Olen myös sulhaseltani saanut aiemmin vuosipäivänä sekä syntymäpäivänä lahjaksi Lumoavan Hali-sarjan riipuksen ja rannekorun, jotka myöskin sopisivat ajatuksena häihin koruiksi. Rippilahjaksi olen saanut äidiltäni Kalevalan Lumpeenkukan kaulakorun. Vaihtoehtoja minulla siis olisi kyllä, mutta varmasti korut määräytyvät sen mukaan, millainen mekko tulee olemaan. Maanläheistä, rustiikkista ja pelkistettyä haluan häihin, joten kovin blingiä tai glamouria en koruihinkaan halua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään