Leea

Oulun kultasepät

183 viestiä aiheessa

Minä olen muuttanut mieleni! Eli pyysin tarjoukset Ferdinand'silta ja Kulta-Albertilta ja Kulta-Albert tulee huomattavasti halvemmaksi:

Ferdinand's: punakultainen sormus ilman kiven arvoa= 475e

Kulta-Albert: punakultainen sormus 3mm rubiinikivellä = 360e

(mallina hyvin siro ja kapea, kiveä kohti kapeneva malli, jossa syvennetyllä kruunuistutuksella punainen kivi)

Sormuksen hintaa kohottaa se, että tuo punakulta on hieman arvokkaampaa kuin tavallinen keltakulta. Sormustilausta ei oo vielä tehty, olen vielä vähän epävarma siitä, että onko tuo nyt sit varmasti sellanen sormus kuin tahdon.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Punakulta on ihan samanhintaista, kuin muutkin kultaseokset.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nostetaanpas vähän!

Mistä ootte muut Oulumorsiot hankkimassa vihkiä? Me ollaan ajateltu tuota Kulta-Albertia, näyttää olevan luotettava ja tykätty paikka. Oulun Korun ja Kultajousen valmiit mallit eivät kyllä tyydyttäneet, valikoima oli melkoisen suppea molemmissa.

Kertokaapa taas vähän tuoreempia kokemuksia puljusta! Onko tosiaankin niin, että sormuksen saa suunnitella alusta loppuun ihan itse? Siis materiaali, karaatit, leveys, pyöreys, pinta, timantin tai kiven muoto ja koko sekä istutuksen muoto (esim. tähti)? Siis siten, että näitä ominaisuuksia valmiista malleista saa yhdistellä vapaasti?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mä pyysin kulta-albertista sähköpostilla toissa viikolla hinta-arviota yhdelle sormukselle ja pistin mukaan tarkat muutoshommelit, vastausta ei ole kuulunut...

kultajousessa (isokatu) käväsin ihan pikaseltaan kysymässä että löytyykö sormusta ja löytyi ja sain vieläpä kokeilla :-X

mut ootellaan sitä postia vielä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Käytiin tänään Kulta-Albertissa kattelemassa malleja ja tekemässä hinta-arviota. Mielettömän hyvä ja asiantunteva palvelu ja edullinenkin. Mun unelmasormuksen saa alle kolmensadan euron.

Parasta on, että saa täsmälleen sellaisen sormuksen kuin haluaa. Itselleni tulee 3,7 mm:n pyöreä keltakultasormus valkokultaisen kihlan rinnalle. Yksi timantti, joka laitetaan tähdenmalliseen koloon tai sitten sellainen malli, joka kapenee istutusta kohden. Senkin voi ottaa tähdenmallisena. Kaiken lisäksi sormuksen hinnan voi hioa himmeäksi tai rosoiseksi.

Kun yritin etsiä hyviä sormuksia Kultajousesta ja Oulun Korusta, valikoimat olivat tosi huonoja: vaikka sormus olisi ollut muuten kaunis, se ei mitenkään istunut kihlan kanssa. Albertissa tehdään varmasti kihlankin kanssa sopiva. Eikä tarvi säätää senkään kanssa, että onko karaattimäärä oikea.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Valikoimat ovat Oulun kultasepillä todellakin suppeat. Suosittelen, että kesän ja talven morsiot käytte keväällä Oulun korun järjestämässä sormusten myyntinäyttelyssä Maikkulan kartanossa. Siellä ovat vuosittain olleet esillä monet kotimaiset huippumerkit kuten Tillander, Gemex, Lahtinen, Kalevala Koru, Sandberg, Kultakeskus ja monia muita, joita en nyt muista. Kaikilla merkeillä on lähes koko mallistonsa esillä. Tuotteista saa messualennuksen, josta voi kyllä tingata lisää hintaa pois ;). Viimeksi löysin itse oman vihkisormukseni sieltä, eikä ollut Oulun korun perusvalikoimissa tuokaan sormus.

Kulta-Albertia voin kyllä minäkin suositella. Ihanaa asiantuntevaa palvelua! Hoitivat mun kihlan uudistamisen ammattitaidolla. Jos nurkista löytyy käyttämättömiä kultakoruja, niin raaka-aineeksi vaan uuteen koruun ja teettämään :).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Golfer: Muistatko tarkemmin mihin aikaan keväästä sellaset messut viime vuonna järjestettiin?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tänään sain vastauksen Kulta-Albertista ja sama sormus joka on Kultajousella myytävänä niin sen saa albertista vieläkin edullisemmin (vaikka se tehdään käsityönä) ja hinta sisältää kaiverruksen. Ja jos on omaa kultaa mukana niin hinta tippuu edelleen.

Ajattelin joku päivä käydä ihan paikanpäällä ja punnituttamassa oman kullan ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

8.4.2006 näyttää ainakin olevan vihkisormustapahtuma Maikkulan kartanossa. http://www.sandberg.fi/

Sinne varmaan pitää mennä jos sormusta ei löydy aikaisemmin. Valikoimat liikkeissä ei tosiaan ole kovin hyvät. Käytiin jo viime kesänä Oulun korussa katsomassa sormuksia, eikä oikein löytynyt sellaista minkä ehdottomasti olisin halunnut. Vaikka kihlatkin on ostettu sieltä, siellä oli tosi vähän sellaisia mitkä sopisivat yhteen kihlan kanssa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sydän-nalle sen jo kertoikin. Tarkka teksti Sandbergin sivuilta:

OULU: lauantai 8.4.2006 klo 11.00 - 16.00, Oulun Koru Oy:n järjestämä vihkisormustapahtuma Maikkulan Kartanon tiloissa.

Edellisvuoden perusteella suosittelen lämpimästi! Niin ja muistakaa tingata ;).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Käytiin sulhon kanssa tänään Kulta-Albertilla ja saatiin kyllä erinomaista palvelua. Myyjä itse ehdotti, että jos hän piirtäisi oikeassa suhteessa pari vaihtoehtoa meille niin olisi helpompi hahmottaa miltä ne näyttävät. Että päästäisiinkö ensi viikolla tulemaan ja katsomaan. No tietenkin mennään! Ja hinta oli reilu 200 euroa edullisempi kuin toisessa paikassa katsottu melkein samanlainen. Että eiköhän me sieltä se vihkisormus saada.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Myös meidän vihkisormukset tulee Kulta-Albertista: asiantunteva ja ystävällinen palvelu sekä hinta-laatu suhde kohdallaan. Olen nähnyt ja kuullut monia tyytyväisiä asiakkaita, joten uskallan suositella, vaikka omat sormukseni olenkin nähnyt vasta paperilla :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

no nii, kulta albertissa sit teetetään mun sormus ja oon jo kahteen kertaan sinne vieny omaa kultaa jotta hinta tippuisi. ei sovittu tarkkaa aikaa et millon sormus olis sovituskunnossa koska häät on vasta elokuussa. sit pitää kuulemma luopua pariksi päiväksi kihlasta että saadaan uuden sormuksen pyöristyksistä samanlainen.

käsitin että kihlojen kiillotukset kuluu hintaan. ja vihkin kaiverrus tietenkin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nostampas vielä tätä aihetta ja kehun vielä Kulta-Albertia. Tänään haettiin mun sormus, ja se on täydellinen! Häät on parin kuukauden päästä ja käydään sit vähän ennen häitä vielä kiillottamassa ja kaiverruttamassa sulhasen sormus. Ja kuuluu kuulemma hintaan.

Tässä vielä kuva ihanuudestani:

vihkisormus.jpg

:-X :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täältä lähtee kyllä kans erittäin hyvää palautetta Kulta-Albertille! Teetetään siellä uudet kihlasormukset molemmille. Mun kihla teetetään vihkin rungon mukaisesti ja todella ihanasti osasivat ottaa huomioon meidän kaikki toiveet! Ja hintakin oli vielä yli 200 euroa edullisempi kuin muilla kultasepillä, joista tarjousta kysyttiin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No niin, nyt on Oulun kultasepät käyty lävitse. Tässä tulos;

Kultajousi: ystävällistä palvelua, tosin tietämätön myyjä sattui kohdalle, edullinen,valikoima mielestäni aika heikko.

Ea. Lahti: hyvä palvelu, valikoima melko suppea, edulliset hinnat

Kulta-aika: ok palvelu, suppea valikoima, hintava, ei saa tinkata (tai saa tinkata mut hinta ei tipu)

Ikäheimo: mukava myyjä mut ei tienny sormusten valmistajaa?! siis häh?

Kulta-albert: mahtava palvelu mut ei mielestäni niin edullinen kuin olen ymmärtänyt.. haluamani sormus olisi maksanu enemmän teetettynä kuin oulun korusta ostettuna! (vaikka timantteja olisi tullut 2 vähemmän ja minulla oli omaa kultaa 100e edestä)

joten omaksi yllätykseksi vihkisormukseni ostettiin oulun korusta! Palvelu on hyvin vaihtelevaa myyjästä riippuen. Hinnat ovat kalliit mut tinkaamalla saa jopa 25% alennusta. Tietävät sormuksista paljon ja valikoima oli todella laaja verrattuna muihin liikkeisiin.  :)

ai niin kävinhän mä myös turun kultasepällä, jossa en saanut oikein minkäänlaista palvelua ja valikoima oli huono.

Ferdinandsissa on hyvä valikoima ja ystävällinen palvelu, mutta tällä kertaa ei sieltä sormusta löytynyt(kihlat ostettiin sieltä)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kevään aikana on kyllä tullu kierrettyä liikkeitä. Muutamia mielipiteitä liikkeistä.

Hallituskadun Kultajousessa myyjä oli nuori ja vaikutti, ettei hän kovin tiennyt sormuksista. Pyyteli apua työkaverilta ja loppujen lopuksi joutui vielä soittelemaan jonnekkin tietoa saadakseen. Paikalla ei ollut henkilöä joka olis tiennyt jotain Kalevalan korun mallistosta. Myyjä ohjas menemään rotuaarin Kultajouseen, mutta olin käynyt siellä aikaisemmin, joten en jaksanut lähteä taas jonottamaan ja odottamaan -siellä kun aina ruuhkaa on.

Stockan kulmalla olevasta liikkeestä (Turun kultaseppä?) sain kyllä mahtavaa palvelua! Nuori myyjä tiesi sormuksista ja ehdotteli paljon erilaisia sormuksia ja kertoi mielipiteensä suoraan sormuksista. Kultaseppäkin oli vieressä joten siltä pystyi kyselemään asioista. Vaihtoehtona olisi ollut teettää kultasepällä sormus siinä.

Oulun Korussa sain tosi asiantuntevaa palvelua. Vanhempi nainen tiesi sormuksista paljon ja kyseli paljon, millaista haluaisimme ja mistä tykkäämme. Ajatuksena oli saada flakka mallinen ja kokeilimme siinä sormuksia. Loppujen lopuksi tykästyin Kalevalan korun malliin 6306 joka ei kyllä ole aivan flakka.

Liikkeessä oli tätä mallia 4kpl ja sieltä löytyi (ihme ihme!!) juuri sopivan kokoiset! Saimme nämä myös vielä 'vanhan' kullan hintaan, joten pääsimme 200e halvemmalla, mitä ois tullu jos ois pitänyt tilata! + vielä opiskelija alennus -15%. Joten tyytyväisiä olemme! Ja vaikka mulla ei mies ollut mukana sormuksia etsiessä, niin mukavaa palvelua sain! (ja vielä se, et oon nuori ü)

Tässä vielä kuva sormuksesta. Nyt vain oottamaan sitä päivää :)

6306

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tänään menen Kulta-Alberttiin sovittamaan sormusta :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kukaan törmännyt titaani/teräskihloihin Oulun koruliikkeissä? Millainen valikoima/hintataso?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Käytiin viime viikolla Jukka Räsäsellä kyselemässä vihkisormusta. Vei kuvan tuolta kuolausketjusta ja muokattiin siitä sitten ajatusta. Tekee nyt tietokone kuvaa kahdesta ehdotuksesta ja pitäs olla tällä viikolla valmiit että pääsis sitten kattomaan ja valitsemaan. En vain jaksaisi ootta et näkisin ne kuvat, suunnitelmat kuulostivat todella hyviltä :)

Oulun korun myyjästä täytyy nyt kyllä hieman mainita samassa yhteydessä. Ei ottanut meitä alun alkaenkaan tosissaan mahdollisina asiakkaina ja kun kuuli milloin hääpäivämme on palvelu muuttui vieläkin tökerömmäksi. Sulhanen kertoi että myyjä oli katellut kattoja kun minä ihailin älyttömän kallista sormusta sormessani. En kyllä haluaisi siihen liikkeeseen enää mennä.

Kultajousessa myyjä oli todella mukava ja palvelualtis. Teki meille todella hyvän tarjouksen sormuksesta, kaiverruksesta, kihlojnen rodinoinnista ja pienennyksestä. Tarjoushinta oli monta sataa euroa vähemmän kuin sormuksen lähtöhinta! Myös Ferdinadsissa palvelu oli hyvää. Turun kultasepällä tyttö taas ei tiennyt yhtään mitä oli meille myymässä.

Päädyimme näiltä näkymin teetettyyn sormukseen, sillä hinta on samaa luokkaa kuin liikkeestä ostetuissa sormuksissa ja saadaan ihan uniikki kappale.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

JK: Olen myös saanut todella huonoa palvelua Oulun korussa. Ja todella moni tuttu on sanonut samaa. Mikähän ihme siinä on, ettei palvelu pelaa ja silti ollaan muka Oulun ykköspaikka..Olen tosin huomannut, että se riippuu ihan myyjästä saako palvelua vai ei. Ja asiantuntemattomuus ärsyttää myös. Kaiken huippu oli kun Oulun Korun nuorehko miesmyyjä sanoi, että kokeilemassani sormuksessa on suomalaiset timantit eli ne on valmistettu Suomessa. Siis täh?!    

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sormusta tai muita koruja vailla olevat naikkarit! Oulun Ferdinandissa on loppuunmyynti ALE! Kaikki tuotteet -30%, -50% ja -70%! Kävin siellä alkuviikosta katselemassa ja mukaan lähti kaunis rannekoru ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ääni Jukka Räsäselle!  Teetimme minulle upean vihkin hänellä, enkä voi kuin kehua! Lisäksi sormus valmistui ennätysajassa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään