Jump to content
Naimisiin.info

Valko- vai keltakulta?


Guest Pintaliitaja

Recommended Posts

  • Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Toi rodinointihan tuossa valkokullassa näkyy olevan se pieni käytännön ongelma, eli vuodessa kihlasormus muuttui jo vähän kellertäväksi. Onneksi nyt pienennyksen ja rodinoinnin jälkeen molemmat sormukset on taas yhtä kirkkaat! :girl_haha:

Mulla on rodinoimaton valkokultakihla, myös vihki tehdään rodinoimattomana. Ei mun sormus kyllä mitenkään kellerrä, mahtaisikohan olla kullan seoksessa jotakin vikaa? Jotkut massatuontiliikkeet käyttävät hyvinkin kellertävää valkokultaa sormuksissaan ja peittävät sen vain rodinoinnin alle. Rodinoimaton valkokultahan on enemmän teräksen väristä, kun rodinoitu on valkoisempi. Keltaiseen päin hyvä kultaseos ei kyllä taita.

Link to comment
Share on other sites

Mulla on sormukset keltakultaa ja timantit on istutettu valkokultaan. Keltakulta valittiin ihan siksi, kun kihlakin oli keltakultaa ja miehen mielestä keltakulta on se ainoa oikea sormuksen väri, ja niinhän se tietty onkin, kullan värinen siis. :) Enkä mä ikinä ole hopeanvärisiä koruja muutenkaan oikeastaan käyttänyt, joten luonnollinen valinta se oli. Nyt kun oltiin ostamassa uutta sormusta (kihlan tilalle), pohdin hetken aikaa valkokullan ja keltakullan välillä, mutta päädyttiin taas siihen keltakultaan, noista samoista syistä. :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

Täälläpä yksi tuuliviiri jälleen pohtii, kumpi materiaali. :D Nyt kun kosinta hieman "yllättäen" tuli, ja sormukset haetaan vasta jälkikäteen ( :girl_cray: ) niin voi olla kohta tiukat paikat edessä :D Luulen kuitenkin että päädyn silti keltakultaan.

Virkistin myös mieltäni lukemalla tuon sormusten katoamis-ketjun, ja nyt olen jo valmiiksi sydän sykkyrällä, koska sulho hukkaa korunsa. Lähes kaikesta olen nimittäin sormusasiassa tinkinyt, mutta leveyttä pitää olla molemmilla ainakin se 4mm! Katsotaan sitten montako kihlaa on jouduttu ostelemaan jouluun mennessä.

Mies kun on vähän sitä mieltä, että häneltä katkeaa varmaan sormi kun siihen sormus tulee :/ Ihme asenne, minä kun olen kuullut sormuksen jopa suojanneen litistyneitä sormia. :D

Link to comment
Share on other sites

Nopeaa toimintaa! Eilen lähdettiin sitten sormuskaupoille, romanttisesti työasioiden lomassa tuli tämäkin asia hoidettua pois alta. :girl_haha:

Kävimme ensin muilla asioilla, ja lähellä sattui olemaan kultasepänliike, jonka asiakaspalvelusta en aikaisempien kokemusten perusteella niin tykännyt.. mutta päätimme kuitenkin käydä katsomassa mitä meille tarjotaan ja mihin hintaan. Kaupat tuli, ja saatiin muutaman minuutin odoteltuamme kaiverretut sormukset sormeen! :-X Valkokultaa katseltiin mutta budjetti oli niin tiukka että lopulta ihastuimme 4mm keltakultaisiin rinkuloihin. Paksumpiakin kokeiltiin mutta tuo budjetti, tuo budjetti.... :girl_cray:

Olen kyllä valintaani enemmän kuin tyytyväinen. Asiakaspalvelu oli tällä kertaa erinomaista :) Alussa molempien sormukset oli hyvin tiukat mutta nyt lähtee jo ilman väkivaltaa pois, toivottavasti ei kuitenkaan talven tullen ihan kättä heilauttaessa sormukset lentele vitikkoon. Mutta näin, kaiken jahkailun päätteeksi tuli keltakulta :-X

Link to comment
Share on other sites

Keltakulta timanteilla! Monilla valkokultaiset korut näyttävät upeilta ja ovet monesti "trendikkäämpiä" kuin keltakultaiset, mutta itselleni keltakulta sopii paremmin. Myös sulhoni valitsi keltakultaisen sormuksen, eikä kumpikaan juurikaan harkinnut valkokultaa. Kihlani on keltakultainen rivitimanttisormus keltakultaisella istutuksella, jota tehdään yllättävän vähän. Suurin osa keltakultaisten sormusten timanteissa on tehty valkokultaistutukseen, mutta itseäni miellyttää huomattavasti enemmän tuo keltakultaistutus, itse timantit loistavat selkeämmin. Vihkisormukseksi haluan yksitimanttisen keltakultasormuksen.

Link to comment
Share on other sites

minulle tulee keltakultainen sormus, jossa on timantteja. ja siinä kyllä voi olla jokin osa myös valkokullalla (olen nähnyt aika hienoja yhdistelmiäkin nyt..) mutta päävärinä keltakulta. kihlasormukseni on keltakultainen ja haluan pitää molemmat sormukset samassa sormessa häiden jälkeen, ja mielestäni näyttäisi hassulta jo ne olisivat eriväriset :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...