Kuinka paljon sormuksesi timanteissa on karaatteja


sarakka

Recommended Posts

  • Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

^Isot timantit kuulostavat ihanilta, mutta miltä näyttää kaksi solitairea (tai vaikka solitaire ja trilogy) yhdessä? Mä en oikein pysty kuvittelemaan, että 2 x solitaire voisi näyttää hyvältä... (paitsi ehkä jos kivet on upotettu runkoon)  

JiSeil, kuulisin siis mielelläni (ja näkisin mielelläni kuvia) siitä, millainen yhdistelmä sulla oli suunnitelmissa.

Ja jos jollakulla muulla on tällaisia 2 x solitaire -yhdistelmiä (tai vaikkapa tuo mainitsemani solitaire + trilogy) kohtuusuurilla kivillä, näkisin mielelläni kuvia.

Link to comment
Share on other sites

Sitä yhdistely ongelmaa ei ole  ;D Eli kumpikin pääsee loistamaan omana itsenään, joten ei tule timantti röykkiötä  :o Ortodoksina kihlasormus menee oikeaan käteen, vihki sormus tulee vasempaan käteen, tai jos morsian tai sulhanen päättää pitää yhden sormuksen niin se siirtyy vasempaan käteen. Itse kuitenkin haluan kaksi sormusta, joten kummankin käden nimettömässä tulee olemaan sitten sormus. Siksi pääsee kummatkin loistamaan omana itsenään joten toinen ei "syö" toista ja ei myöskään naarmuta silloin toisiaan.  ;D "kahden sormuksen" ongelmaa ei tule  ;)

Solitaire mallit ovat kuitenkin hienoja, pidän itse niistä. Leveä sormus. Kihla on 5mm leveä, mutta vihkistä olen suunnitellut 6-8mm leveää, ehdottomasti valkokultaisena.  ;D

Link to comment
Share on other sites

Kihlassa 1x 1.90ct  ;) ja vihkisormuksessa 32x0.02 olen kovin niihin kiintynyt, vaikka en timanteista ole koskaan niin välittänytkään, mutta nuo ovatkin ne ainoat, joita tulen koskaan käyttämään :-X................täytyy sanoa vielä, että Sassulin sormus on aivan ihana, enkä tahtonut sinua mitenkään loukata. :-*  Oli huono päivä :P

Link to comment
Share on other sites

Guest Grace K.

1) Paina "valitse kuva" -painiketta (löytyy alleviivaus- eli U-painikkeen yläpuolelta). Kirjoitusruutuun pitäisi tulla kaksi tagia:

[img ] ja [/img ].

2)  Hae kuva, jonka haluat liittää. Vie hiiri kuvan päälle. Paina hiiren oikeaa näppäintä ja valitse "ominaisuudet". Näyttöön avautuu pieni harmaa ruutu, josta löytyy tieto "osoite". Kopioi kuvan osoite, ja liitä se noiden tagien väliin:

Esim.  [img ]KuvaPelleHermannista.jpg[/img ].

Siinäpä se!

Link to comment
Share on other sites

Heh, mulla on vissiin hirmu halpa maku verrattuna moniin muihin, koska omassa täydellisessä vihkisormuksessani tulee olemaan yksi 0,06ca timantti. :D Kihlassa ei mitään kiviä. Kokeilin sormuksia, joissa oli enemmän ja isompia timantteja, mutta pienehkö nimettömäni näytti todellakin ylikansoitetulta niiden kanssa..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...