Andreasen - kokemuksia?


-kati-

Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 4 months later...

Ihana, ihana, ihana, eilen sain "virallisesti" sormeen Andreasenilla teetetyn sormuksen :girl_in_love:  Koostuu 3 sormuksesta; reunoilla rivitimattinsormukset, joista toinen kihla, ja näiden keskellä sormus, missä on keskellä yksi isompi timsku ja pari pienempää sen vieressä. Muissa liikkeissä tälle ihanuudelle olisi tullut hintaa 400- 500€ euroa enemmän, ja "iso" (0,25ct) timsku olisi ollut pienempi.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kannan myös oman korteni kekoon :) kihlat vasta tilattuna mutta ei ollut pienintäkään epäilystä ettenkö olisi andreasenille ensimmäisenä astellut. Tykkään siitä, että on perheyritys ja pienyritys samalla. Lisäksi, olen kuullut todella negatiivista palautetta ketjuliikkeistä, plus haluan tukea lähes kotikaupungin yrittäjyyttä. Palvelu oli loistavaa, sormukset totta tosiaan mielettömän kauniita.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mäkin tulen kehumaan, monta kertaa aikaisemmin on jo pitänyt mutta jostain syystä sain vasta nyt aikaiseksi. :P Mun vihkini on siis tosiaan Andreasenilta hankittu, aika lailla tuota mun perus keltakulta-kihlarinkulaani muistuttava sormus jossa on yksi kirkas timantti salmiakkiupotuksella (vai -leikkauksella? en ole aina ihan varma näistä korutermeistä). Tahdoin jotain mahdollisimman yksinkertaista ja nättiä ja jotain joka eroaisi kihlasta mahdollisimman vähän ja olen kyllä ollut lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen. Positiiviset fiilikset jäi myös Andreasenin asiakaspalvelusta, kaikki sujui juuri niin kuin pitikin ja juuri sillä aikataululla kuin luvattiinkin. Ylipäätään ihan vaan jo liikkeen ilmapiiri oli miun mielestä mukavampi kuin muualla. Muilla kerroilla kun on jossain koruliikkeissä käyty niin lähes poikkeuksetta meitä on aina kytätty nenän vartta pitkin sillä ihmeen "te ootte niin nuoren näköisiä ettei teillä kuitenkaan ole varaa täältä mitään ostaa"-ilmeellä. Andreasenilla näin ei tehty. :girl_dance:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Minäkin hankin vihkisormukseni Andreasinilta. Asumme itse jonkinmoisen matkan päästä, mutta kannatti ehdottomasti pari kertaa ajella. Palvelu oli ensiluokkaista ja todella asiantuntevaa. Muokkasimme sormustani yhden mallin perusteella ja siitä tuli täydellinen. HIntakin on varmasti edullisempi, kuin olisi tullut jossain ketjuliikkeessä. Se mitä todella arvostin, oli asiantuntijuus ja kaikin puolin hyvä palvelu.Sormuksen sai vaakutettuna kirjeenä, joten sitä hakemaan ei tarvitse enää ajaa, jos tulee pidemmältä.Suosittelen!

Link to comment
Share on other sites

Meillä on vasta suunnitteluvaiheessa koko sormusten hommaaminen, mutta olen laittanut Andreasenille kyselyä sähköpostitse ja viestien perusteella asiakaspalvelu on ensiluokkaista. Asiat selitetään hyvin laajasti ja yksityiskohtaisesti auki ja vastaukset ovat pitkiä. Ensivaikutelman perusteella todella hyvää palvelua!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 5 months later...
  • 2 months later...

Sain tänään vihkini kotiin Andreasenilta ja olen tosi tyytyväinen.  :) Mieleistäni sormusta en löytänyt valmiina mistään, jotein päädyttiin teettämään se Andreasenilla. Palvelu oli joka kerta todella ystävällistä ja asiantuntevaa. Sovitusta aikataulusta ja hinnasta, joka oli ainakin omasta mielestäni edullinen, pidettiin kiinni. Kaupan päälle saimme molempien kihlojen kiillotukset ja minun kihlani pienennyksen, sekä kaiverrukset molempien sormuksiin. Suosittelen!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...