Löwenmark


limetti

Recommended Posts

  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Tikru1981

Mulle on tulossa toi tuplasydän. On muuten tosi kaunis... Ja samoin toi kukkakin... Mä saan valitettavasti sen kotiin vasta syyskuussa, joten sen jälkeen voin laittaa vasta kuvan omastani. Tiedän, että monella muullakin on tällä Löwenmarkin sormuksia, että eiköhän niitä kuvia ala löytymään...  :D

Link to comment
Share on other sites

Elomorsian: sulla on hieno sormus, olen hieman haaveillut samaisesta =)  Kuvasta ei näy, että minkä värinen safiiri sulla on? Ja sitten mitäs tuo komistus maksaa keltakultaisena? Itse sain hinta-arvion valkokultaiselle 650e.

Link to comment
Share on other sites

Elomorsian, onko kihlasi mitä mallistoa? Näyttää nimittäin kovasti samanalaiselta kuin omani  :-X

Edit; nyt kun suurensin kuvaa, huomasin että sehän on samanlainen kuin kihlani!  :-* Ihana nähdä se noin kauniisti yhdistettynä vihkiin, itse kun olen kovasti pähkäillyt millainen sormus pariksi sopisi.  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...

Nostan  :)

Erityisesti mua kiinnostaa Madeleine-sormus. Eli jos jollain sellainen on niin minkä levyisenä sen on ottanut (kun ilmeisesti saa eri leveyksillä) ja paljonko sormus on maksanut? Ja miten sormus on kestänyt käyttöä? Itse olen ko. sormuksesta haaveillut niin olisi kiva kuulla kokemuksia  :) Olen ajatellut että sormus saisi olla 5-6 mm leveä, koska tarkoituksenani olisi pitää vain yhtä sormusta.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Minulla on toi Löwenmarkin Madeleine sormus, vähän muutettuna  ;) 5mm leveänä, muutettu siten että se ei ole matta kuten heidän kuvissaan vaan kiillotettu. Istutus on se mitä heidän mallissaan. Olen ollut todella tyytyväinen ja kestää käyttöä todella hyvin. Löwenmark ansaitsee minun luottamukseni  ;D Kaksi kertaa siellä asioineena ja ehkä joskus sitten vihkarinkin sieltä nappaan. Mutta siinä on pieniä "vaatimuksia"  :o Tuohon tän hetkisessä Madeleine mallin sormuksessani on 0,48kr timsku. Se on just passeli sormuksen kanssa, eli ihan yhtä leveä kuin sormuksenikin.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...