Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka aikaisin ostitte vihkisormuksen?


Elvi81

Recommended Posts

Taidan jonkinnäköistä ennätystä tehdä, kun sormus teetettiin tänä keväänä ja häät on tarkoitus järjestää kesällä 2012.

Hehe meilläkin häät kesällä 2012 ja molemmille vihkit ostettu jo marraskuussa 2009 :P Saatiin hyvät alennukset unelmien sormuksista ^^

Huh, tuossa ajassa saattaa jo maku muuttua. Omat sormukseni ovat 3 vuoden takaa ja nyt jo menee kihla tuunattavaksi kun ei enää tykkää ollenkaan.

Link to comment
Share on other sites

Kävin tänään ostamassa sormuksen, häät ensi kesänä heinäkuussa. Sattui kohdalle niin nätti ja ihanan mieluinen, niin päätin etten sit enää turhie edes katsele! :)

Sormus oli tarjouksessakin. ovh melkein 600eur, ja nyt sain himpun alle 400eur. 1x 0,20 karaatin timantti. Keltakultainen, kruunu valkokultaa. Briljantti-hiontainen ja w/ s 1. Ilmeisesti ihan laadukas, itse ainakin silmää miellytti kovasti!

Link to comment
Share on other sites

Huihui, meillä vähän alle 2 vuotta aikaa h-hetkeen ja miehen siskon mukana poikkesimme Timanttisilla. Täytyihän siellä vähän testata :girl_wink: Vielä ei löytynyt sitä unelmaa ja luulenkin, että täytyy kierrellä ja ihmetellä ennen päätöksen tekemistä. Nyt olisi hirmuinen into heti huomenna lähteä pyörimään liikkeitä ja sovitteleen! Tuntuu vaan niin hirmusen aikaselta :girl_impossible:

Link to comment
Share on other sites

Vihkisormuksen miettiminen alkoi varmaan joskus vuonna 2006 kun kihlauduimme, tuolloin tosin ostimme aivan tavallisen tylsät valkokultarinkulat. Noiden sormusten kadotessa alkoi kiinnostaa Löwenmarkin sormukset, joita pyörittelin mielessäni kolmisen vuotta. Keväällä sitten tilasimme sieltä sormukset (minun vihki ja kihla), jotka kotiutuivat maanantaina, häihin siis himpun alle vuosi. Kunnollista kihlaa ei ole ollut vanhan hävittyä n. kolmeen vuoteen... Titaanisormukset alkoivat välillä kiinnostaa ja onneksi tajusin, että Löwenmarkilla saa myös titaanisia. Kestävyys oli iso kriteeri, tykkään myös titaanin harmaammasta sävystä.

Link to comment
Share on other sites

Meillä häihin nyt ihan paria päivää vaille vuosi ja sormus on ostettu. Tykkään olla ajoissa ja täytyy tosiaan toivoa, että vielä ensi kesänäkin sormus miellyttää, mutta toisaalta yritin valita sellaisen sormuksen, joka miellyttäisi mahdollisesti koko loppuelämän. Kihlasormuksen meillä oikeastaan valitsi mies, hän halusi siihen punakultaa ja minä annoin periksi, en hirveästi kyseisestä sormuksesta pitänyt, mutta nyt kun katsoo sitä, niin tämä on todella hyvä =)

Link to comment
Share on other sites

Meillä taidettiin tilata sormus noin 3kk ennen hääpäivää.

Myyjä pikkasen aikaa pidätti hengitystään, kun valkkasin vaihtoehdoista sen, joka ei ollut oikeaa kokoa. Huokasi sitten helpotuksesta, kun kuuli, että aikaa onkin riittävästi tilaamiseen. Siis tehtaallakaan ei tuolloin ollut sopivaa. :girl_smile:

En ois edes ymmärtänyt toimia niin ajoissa, mutta mies halusi hoitaa osan kuluista ennen häitä ja patisteli tekemään sen lopullisen valinnan. Minulla kun valinta oli kiinni vaan siitä, että montako timanttia tulee: vähemmän ja isompia vai enemmän ja pienempiä.

Päädyin tohon ekaan vaihtoehtoon, kun kaikki kolme sormusta oli rinnakkain edessäni.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 3 months later...

Me mennään naimisiin helmikuussa, ja sormuksia aion mennä katselemaan ensimmäistä kertaa tällä viikolla... mitä se nyt tekisi, jotain kymmenen kuukautta etukäteen, jos sattuisi heti löytymään. En kyllä usko, että ensimmäisellä tai toisellakaan yrityksellä löytyy oikeaa, ja olen myös varautunut siihen, että se joudutaan ehkä teettämään, joten parempi olla liikkeellä ajoissa. Ei sitten ehdi ainakaan paniikki iskeä. Aion ottaa hääjutut muuten aika rennosti, mutta sormuksen täytyy olla täydellinen, sillä sitä aion käyttää loppuelämäni. :)

Muokattu: , käyttäjä: Lynx
Link to comment
Share on other sites

Häät 1.5. ja eilen 5.4. käytiin varaamassa ja laittamassa tilaukseen molempien sormukset =) Saapuvat viikon parin sisälle. Eli noin kuukautta aikaisemmin. Käytiin kyllä valmiiksi kattomassa jo tuossa pari kuukautta sitten, ettei ollut kun käydä sanomassa ja kattomassa lopulliset koot.

Kaiverrukset ehtii kyllä vihkimisen jälkeenkin, jos kovin tiukille menee. Ja kun molemmille tulee vain vihkit, ei kihloja laisinkaan, niin ei tarvi niitä sitten miettiä olleskaan =)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Taian olla matti myöhänen sormuksen hankinnassa, häät ovat nyt 6.5 ja sormuksen ostin tämän viikon tiistaina 26.4 :D Perjantaina saan hakea sen + kihlat kiillotuksesta :girl_wink: Sormus löytyikin nopeasti kolmannesta liikkeestä (Kultari Jyväskylä) jossa palvelu oli todella hyvää :) Kaikki kiillotukset ja kaiverrukset tuli samaan hintaan kuin vihkisormus tulee maksamaan. Muissa liikkeissä kihlojen kiillotus maksoi erikseen :o

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Pari viikkoa sitten käytiin katsomassa sormuksia ja tilaamassa ne. Eilen 6.5 maksettiin ja saatiin ne kotiin. Häät ovat 16.7, joten kyllähän tässä melkein 2,5kk ollaan "etuajassa". Minulla oli onneksi jo ihan selvä visio siitä, millaisen sormuksen haluan :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Minä sain vihkisormukseni tänään kultasepältä, ja aikaa häihin on melko tarkalleen 2kk. Mielestäni ihan hyvissä ajoin, parempi vaan ettei kovin kauaa tarvitse enää odotella että sormuksen saa sormeen :) Kyseessä on kultasepällä teetetty uniikkisormus, jonka työstäminen aloitettiin joskus maaliskuussa, 5kk ennen häitä.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Tänään haettiin sormus kotiin ja häät ovat perjantaina. Tilaukseen sormus laitettiin muistaakseni huhtikuun alussa. Meillä ei ollut mikään välttämättömyys että hääpäivänä sormus olisi valmis ja vähän epäilinkin ettei ehdi siksi kun olin sen verran myöhään liikkeellä, mutta hyvinpä Juha Loikala sen ehti valmistamaan.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...