Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka aikaisin ostitte vihkisormuksen?


Elvi81

Recommended Posts

Ekan kerran kävin kiertelemässä ja katselemassa sormusvaihtoehtoja noin 6-7 kk ennen häitä. Tämän jälkeen sormus asia jäi vähäksi aikaa, kunnes noin kolme kuukautta aikaisemmin menin sormusta suunnittelemaan kultasepän kanssa. Mallikappaleen sormuksesta sain noin 2 kk ennen häitä ja noin 1 kk ennen häitä sain lopullisen sormuksen.  

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee ehkä jopa hieman kiire, koska en ole osannut päättää millaisen sormuksen haluan! Nyt vihdoin eilen löysin sormuksen, joka todella "kolahti". Huomenna laitetaan tilaukseen, häihin enää reilu kuukausi..Tiedoksi muuten kaikille, että kesäkuun alussa kullan hinta nousee taas, ja siinä tietenkin sormusten hinnat mukana! Vielä ehtii kaupoille ennen sitä!  ;)

Link to comment
Share on other sites

Noin puoli vuotta sitten kävin ensimmäistä kertaa ihastelemassa vihkisormuksia, mutta lopullisen päätöksen tein (eli löysin sen unelmasormuksen  :-X :-X :-X ) reilu kuukausi sitten. Viime viikolla kävimme miehen kanssa tilaamassa sormuksen. Aikaa häihin oli silloin 6 viikkoa. Kultasepän liikkeessä sanoivat jo aiemmin, että sen 6 viikkoa he tarvitsevat sormuksen tilaamiseen aikaa.

Link to comment
Share on other sites

Ei siitä kullan hinnan noususta kannata panikoida niin paljoa. Mieluummin miettii rauhassa millaisen sormuksen haluaa. Varsinkin jos sormuksessa on timantteja, ei kullan hinnan osuus koko sormuksen hinnasta ole järin suuri.

Lähinnä tiedotinkin asiasta niille, jotka ovat jo sormuksensa päättäneet, mutteivat ole vielä kauppoja tehneet! Joillekin pikkusummillakin saattaa olla väliä...Itse mietin hyvinkin pitkään ja hartaasti, ennen kuin tein päätöksen. Jokainen tyylillään!  :)

Link to comment
Share on other sites

Me ostettiin meikäläisen vihki jo yli vuotta ennen (13.2.2006), häät maaliskuussa 2007... syys yksinkertaisuudessaan se, että ei saatu kyseistä sormusta mielestämme... se huonopuoli tässä tietty on, että nyt pitäisi jaksaa odottaa vielä piiiitkä aika ennen kuin saan ihanuuden sormeeni... kaiverrukset muuten käymme vasta myöhemmin kun ei ole  tuo hääpäivä (karkaamispäivä  ;D) ihan 100%:nen...

Link to comment
Share on other sites

me ostettiin eilenä ja samoten varattiin kirkkokin ja juhlapaikka eilenä.Häät vietämme siis 19.8.2006 oikeasteen meillä eilenä ei vielä ollut tarkoitus ostaa mutta kun oli tuttu myyjä ja saimme jo tarjouksessa olevasta sormuksestakin lisä alennukset ja kaiverrukset kaupan päälle niin ja sitten saatiin tietää että KULLAN HINTA NOUSEE HEINÄKUUN ALUSSA 2006 joten nyt ketkä on menossa naimisiin/kihloihin ja sormus puuttuu niin menkääpä se vielä "vanhalla" hinnalla ostamaan (oli meinaan sukulainen vielä tämä tuttu myyjä)

Link to comment
Share on other sites

Liian vakavasti tuota kullan hinnan nousua ei tosiaan kannata ottaa, koska meille sanottiin tammikuussa, että viimeistään helmikuussa kullan hinta nousee roimasti ja nyt jos perheelle on sanottu, että hinnat nousevat heinäkuussa, niin tulee vähän sellainen olo, että se nyt on vaan jonkinlainen argumentti, mitä kultasepän liikkeissä käytetään, että saataisiin asiakkaat tekemään päätöksiä hieman nopeammin  ;D.

Link to comment
Share on other sites

Häihin aikaa puolitoista kuukautta ja sormus ostamatta. Tiedän jo minkä haluan vaan se pitäisi vielä ostaa. Sitä ei tarvitse onneksi teettää. Viimeksi, kun kävimme liikkeessä sitä katsomassa oli siellä ihan oikea kokoinen sormus, että ei tarvitse edes tilata muuta kuin hakee, kun saisi vain aikaiseksi ;D

Link to comment
Share on other sites

Mielessä on jo sormus jonka haluan kalevan sarjasta. Kiertelin liikkeitä vantaalla päin, mutta petyin pahasti kun eivät pidä kuulemma esillä kalevalan sormuksia  :-/ olisi ollut kiva katsoa sormusta ihan luonnossa ja kunnolla. En viitsisi kuitenkaan helsinkiin asti lähteä sellaista katsomaan. Sormus hankitaan varmaan loppuvuodesta, eli n.vuotta ennen häitä. Eipähän sitten ainakaan jää hankkimatta..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Neljää kuukautta aikaisemmin ostettiin mulle vihki, ja miehelle uusi leveempi kihla, entinen oli kulunut niin ohueksi rimpulaksi  ;D

Olin jo katsellut aikaisemminkin vaihtoehtoja, joten ku liikkeen ale sattui kohdalle, ostettiin ne pois. Mun Tillanderin malliston sormuksesta -40% ale pudotti kumminkin satoja euroja, ja sain sormuksen mistä haavelin :-X Tuskin sitä olisi raaskinut norm. hintaan ostaa... Tosi tyytyväinen olen ollut, mallaillut sitä vähän väliä  :D Tuskin maltan oottaa että pääsee kantamaan..

Link to comment
Share on other sites

Sormuksen tilasimme vajaa kaksi viikkoa ennen häitä ja saimme kaksi päivää ennen häitä. Ihan sopiva aikataulu meille, koska tiesimme sormuksen toimitusajaksi noin viikon, josta myöhästyttiin lopulta kahdella päivällä. Tietenkään tuohon ei olisi jäänyt pelivaraa, jos sormuksessa olisikin ollut jotain vialla (väärä koko, malli tms.), mutta ei tarvinnut pettyä. Kimpunkin tilasin muistaakseni vasta häitä edeltävänä päivänä. Toisaalta hääpäiväkin päätettiin vasta kolme-neljä kuukautta ennen häitä.

muoks: kirj.virh.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...