Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka aikaisin ostitte vihkisormuksen?


Elvi81

Recommended Posts

Oon tienny jo kauan mitä haluan (kahden vaiheilla kiikkunut) mutta sormus tilattiin (vasta) 30.12.2006 eikä vieläkään ole kuulunut mitään... jätettiin samalla kihlat putsattaviksi ja pikkusen on orpo olo ollut ilman rinkulaa näin kauan.

Jos ei torstaihin mennessä oo mitään kuulunu niin minä karehun ja menen tiedustelemaan että onkohan heillä ollenkaan tarkoitus toimittaa meille minkäänlaisia sormuksia. Niin kerta.

Link to comment
Share on other sites

Guest PossuJossu(Guest)

meillä sormus (tulee vain mulle) ja se piti tilata jo marraskuussa että ehtii. Eli noin 3-4 kk ennen häitä, kun tekeminen kestää. Viikkoa ennen häitä kipastaan se tilaus sitten noutamassa  :-X toivottavsti tulee nätti  :-X  

Titaanista on sitten mulla 2 sormusta  :-X ja miehellä yksi aivan ihana ja miehelle sopiva sormus. :-X Täydellistä! hih!  ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Taidetaan olla tosi ajoissa liikkeellä, mutta nyt sormus on oikeastaan jo tekovaiheessa, vaikka häihin on aikaa vielä viikkoa vajaa vuosi.. ::) haluttiin vain alkaa ajoissa katselemaan, ettei tule missään vaiheessa kiire ja ettei jouduta tekemään mitään hätäisiä päätöksiä, ja sitten sattui osumaan kohdalle THE sormus ja sopiva seppäkin sitä tekemään.. mikäs siinä, kun olemme molemmat yhtä mieltä siitä, että siitä on tulossa ihan täydellinen. eipähän tarvitse sitten enää myöhemmin stressata, eikä sepälläkään ole mitään paineita tehdä sitä hirveää vauhtia. sitten täytyy vain sulhon piilottaa se tarkkaan ettei yli-innokas morsian käy sitä ihan koko ajan ihailemassa ja sovittelemassa.  ;) siinä onkin pojalla tekemistä.

Link to comment
Share on other sites

Olin päättänyt etten katsele sormuksia liian aikaisin, mutta kävimme syksyllä kaverini kanssa katselemassa hänelle sormuksia ja löytyi yksi ihana.Hintakin oli ihana, 2500 euroa, joten sormus jäi sinne. Sain ottaa kuvan ja kävin kyselemässä parista kultasepänliikkeestä paljonko sormuksen teettäminen kustantaisi (n 1000 euroa).

Kävi kuitenkin niin että olimme menossa nyt jouluostoksille ja odotin sulhastani kultaliikkeen vieressä. Ajattelin vain vilkuilla ja siellä näkyi ihanan näköinen sormus. Kihlasormukseni on hiukan hankalan mallinen ja tämä sormus sopi siihen täydellisesti. Hintakin oli budjetissa (alle 1000 euroa) ja niin kävin siten kaaasojeni kanssa katsomassa sormusta ja he ihastuivat siihen. Sormus ostettiin siis juuri ennen joulua ja häät ovat vasta 2.8.2008, joten aikaisessa ollaan. Sormus on nyt vanhempieni kassakaapissa, jotta en pääsisi kurkkimaan sormusta liikaa ennen häitä:)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...