Tuleeko/oliko teillä juhlaohjesääntö?


-Jonski-

Recommended Posts

  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Tulee juhlaohjesääntö huumorilla höystettynä. Haluamme vieraiden valmistautuvan mm. siihen, että:

1) juhlamme ovat ravintolassa ja näin ollen osa juomista pitää kustantaa itse

2) juhlassamme on oma seremonia

3) tanssikengät kannattaa jättää kotiin

Link to comment
Share on other sites

Todennäköisesti tulee, mutta tuskin nimellä juhlaohjesääntö. Lappuseen aiotaan laittaa ajo-ohjeet, tietoa majoitusmahdollisuuksista ja hääparin valokuvauksesta. Ja ehkä myös pyydetään mainitsemaan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista ruoka-aineallergioista. Ei mitään sen kummempia sääntöjä tai ohjeita :)

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee juhlaohjesääntö. humoristisempi kavereille ja virallisempi sitten noille vanhuksille. Vaikka se näyttääki suurimman osan mielestä olevan mauton niin minusta se on hyvä tapa kertoa kaikki oleelliset (ja samalla vihjata, ettei tilaisuus ole mikään jäykistelyjuhla, ainakaan loppuillan osalta). :)

Ja itse kutsua ei ole tungettu täyteen erilaista infoa. :P

Link to comment
Share on other sites

Ei tule varsinaisesti juhlaohjesääntöä vaan juhlainfo, ihan sen takia sekin, että suurin osa vieraista tulee useiden satojen kilometrienkin päästä, vain harva tietää kirkon ja juhlapaikan sijainnin.

Juhlainfossamme on seuraavat asiat ilmoitettu:

-kirkon ja juhlapaikan osoitteet ja kartta

-lahjatoive (yksinkertaisesti rahaa vain)

-meidän osoitteemme jos ja kun monet kutsutuista eivät sitä tiedä (vaikka ollaankin jo yli kaksi vuotta samassa osoitteessa asuttu) ja jos haluavat meitä muistaa kortilla tms jos eivät juhlimaan pääse

Turhat lässytykset eivät kuulu infomme repertuaariin.

Link to comment
Share on other sites

Joo, tulee kans, mutta ei nimellä juhlaohjesääntö vaan esim. juhlainfo tms.

Sisältää kirkon ja juhlapaikan osoitteet, pysäköintimahdollisuudet, ilmoittautuminen + allergioista ilmoittaminen, pukeutumissääntö, illan ruokailu, juhlien päättyminen, lahjatoivelista jne...

Link to comment
Share on other sites

Meinattiin laittaa Todella todella basic kutsu, Mac-tyyliä vain aivan pakollinen.

Ja sitten kutsun liitteeksi, järkyttävän pitkä kapulakielinen selostus jossa on mm. osoitteet tiedot kaasosta, lahjalistasta, ohjelma vastaavasta, ja morsiamen kynttiläkammosta. Oleellinen olisi toki mahtunut kutsuunkin, mutta yksinkertaistaminen (ja rautalangasta vääntäminen) on vain niin meitä..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Meille tulee jonkinsortin juhlainfo. Täällä on ollut esillä erinäisissä ketjuissa kivojakin versioita, mutta ehkä noin miljoona kertaa käytettyjä. Tarkoitus olisi siis keksiä vähän omanlaista... :girl_impossible:

Mutta ilman infoa joutuisimme vastaamaan tuhansiin kysymyksiin juhlankulusta ja järjestelyistä yms yms, joten tuo info on varmasti hyvä vaihtoehto.

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee myös joku ohjeistus, koska en halua kirjoittaa kutsua täyteen fontilla 6, jotta kaikki oleellinen mahtuisi.

-Tuohon siis ainakin tulee kartta ja ajo-ohjeet paikan päälle (kirkolta kun on matkaa aikas paljon ja paikkakunta lähes kaikille tuntematon)

-ohjeet pukeutumistoiveista (koska bileet jatkuvat pitkään, voi ottaa vaihtovaatteet mukaan ja mahdollisesti urheiluvaatteet seuraavaksi päiväksi jos haluaa pelailla pihapelejä yöksi jäävien kanssa)

-majoitusvaihtoehdot

-info ruokailusta ja viinoista (eli ruokaa ja viinaksia on ja omiakin saa ottaa jos tarjottavat ei kelpaa, ei baaria paikan päällä)

-lahjatoiveet, tilinro ja mistä lahjalistaa voi kysellä

-lapset eivät ole kutsuttuja ja syy tähän.

Mun mielestä nuo on niin olennaisia asioita, etten voi jättää niitä kertomatta vieraille. Se, että kirjoitetaanko nuo humoristiseen muotoon on vielä auki. Mutta ei ainakaan aleta vääntämään niitä yhtään millekään murteelle, vaikka se tavallaan sopisikin meille (kun niin selvällä murrealuella asutaan).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...