Guest Tiipii

Pienet häät (yhdistetty)

339 viestiä aiheessa

Mitä ohjelmaa pienissä häissä (n. 20 henkeä) vois olla tanssimisen tilalla, kun ei niin pieniin kannata ottaa bändiä soittamaan? Ehdotuksia?

Meillä muuttui suunnitelmat ja vieraita kutsutaan 29 aikuista ja 17 lasta ja bändi tulee silti. =)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille olisi tulossa näillä näkymin 40 vierasta, ja mielestäni meillä on pienet häät...Sitten kun vierasmäärä alkaa olaa 50-100 on kyseessä suuremmat häät ja jos yreilusti yli 100 niin tosi isot..:) näin minun mielestä..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä kyselen hyviä juhlapaikkavinkkejä pieniin häihin Tampereelle? Missä ravintolassa olisi teistä oiva tunnelma syödä muutaman vieraan kanssa (vieraita tulee korkeintaan 4, joten varmaan mahdumme samaan pöytään? Vai tietääkö joku jonkun muun paikan, jossa vihkimisen jälkeen olisi hyvä viettää hetki juhlallisesti syöden?

Miten pienissä häissä olette järjestäneet valokuvauksen? Ovatko vieraat ottaneet kuvia, vai onko jollakulla ollut ammattivalokuvaaja mukana esim. vihkimisessä? Missä hääkuvat on otettu, ammattikuvaajalla vai joku vieraista kamerallaan.

Varmuudella meille tulee kirkkovihkiminen, mutta juhlien järjestämisessä on vielä mietintää. Tampereella on useita hienoja kirkkoja! Liikkuminen niistä pitäisi miettiä, mutta kyllähän bussilla voi kulkea juhlapuvuissakin. Ruuhkabussissa seisominen kukkakimppu kädessä olisi varmasti elämys :D (Tai sitten säästämme rahat ja tilaamme taksin). Tämän jälkeen todennäköisesti ravintolaan, jonka jälkeen meillä kotona voisi tarjota juustokakkua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Meillä oli valokuvaus, häissä 6 vierasta. Kuvauksen hoiti erittäin taitava alan opiskelija, oli mukana maistraatissa ja tuli sitten meille kotiin myös illaksi jossa juhlittiin.

Ja aivan ihania kuvia tuli, erittäin edullisesti! Studiokuvia tai varsinaisia poseerauskuvia ei meille tullut, mutta hyvälaatuisia kuvia itse toimituksesta, vieraista etc. Ja olen todella tyytyväinen siihen että osaava kuvaaja otettiin ikuistamaan muistoja päivästä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee todennäköisesti 50-60 vierasta ja olen ajatellut että ne ovat pienet häät. Mutta kun tarkemmin miettii niin ehkä ne ovat kuitenkin keskikokoiset. Itsestä vaan tuntuu kovin pieneltä kun tuohon määrään mahtuu vain se kaikista lähin suku ja ystävät. Tosin väliäkös tuolla mihin mikäkin luokitellaan, saman verran näissä tuntuu järjestämistä silti olevan, oli vieraita sitten paljon tai vähän :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mielestäni pienet häät on alle 40 hengen juhlat. Suurina taas pidän yli 100 hengen häitä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No meille tulee pienet häät. Vihkiminen tapahtuu todistajien läsnäollessa, jonka jälkeen ruokaillaan ja kahvitellaan minun perheeni ja sulhasen äidin kanssa. Yhteensä paikalla tulee olemaan meidän (eli hääparin) lisäksi 7 aikuista ja 3 lasta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Käsitys häiden suuruudesta lienee yhtä subjektiivinen kuin hiusten pituuskin :)

Nykyään on niin paljon vaikkapa uusioperheitä, että ns. ydinperheen käsitys on muuttunut. Tosin lapsiluku taitaa olla laskussa.. hmm meneepä syvälliseksi pohdinnaksi :D

Meillä on tulossa meidän mittapuussa pienet häät, yhteensä 32 aikuista ja 7 lasta. Vanhemmat ja sisarukset sekä 5 ystäväpariskuntaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häihin kutsutaan noin 35-40 vierasta, ja minun mielestä ovat pienet häät =)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille on tulossa pienet juhlat, sillä paikalle on kutsuttu 16 henkilöä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vieraslistallamme on tällä hetkellä 46 henkilöä, mutta tästä puuttuu parin sinkun mahd. avecit ja parin perheen lapset, kun ei vielä tiedä ovatko tulossa.

Mielestäni nämä ovat pienit/keskikokoiset häät, mutta meille sopivat:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä tulee vihkimiseen luultavasti neljä henkilöä meidän lisäksi (ei sukulaisia), juhlia ei ole mutta bileet on (ei sukulaisia) ja sitten kahvittelu vanhempien kanssa, ei muita sukulaisia.. eli kavereita ehkä 10-20 kutsutaan ja siinä se.. :D Eli ei kovin isot B)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla on aika samansuuntainen käsitys häiden suuruudesta kuin monilla muillakin ketjuun vastanneilla, eli alle 40 vierasta on mielestäni pienet häät, 40-80 keskikokoiset, 80-150 isot ja yli 150 tosi isot häät. Joku 200 vierasta on minun pienelle päälleni jo aika käsittämätön määrä ihmisiä. :girl_smile:

Meille tulee pienet häät. Vieraita 30-35, eli ihan lähisuku vain. Kavereita ei häissä ole mukana, pidämme illanistujaiset toiste. Kumpikaan meistä ei ole sukurakasta tyyppiä, emme halua kestitä meille vieraita sukulaisia, emme ole oikein bilehenkisiä tai nauti huomion keskipisteenä olosta, vaan haluamme pienen ja tyylikkään tilaisuuden. Meille sopivaa, siis.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä mielestäni keskikokoiset häät(vieraita kutsuttu 52)..alle 40 on mielestäni pinet,keskikokoiset 40-70 ja 70-----> on isot kemut..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä pienet häät, viitisenkymmentä vierasta vaan tulossa. Pienet haluttiinkin...mielummin panostettiin paikan yms. suhteen laatuun kuin siihen että oltaisiin jouduttu ottamaan isolle porukalle halvat sydeemit.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille myös tulee hyvin pienet häät. Vielä emme ole lyöneet lukkoon vieraslistaa emmekä (tietenkään vielä) lähettäneet kutsuja, kun juhlat elokuun lopussa. Mutta siis, jos kutsuisimme kaikki kummit ja mummuni, kaksi läheisintä serkkuani aveceineen ja sulho lisäksi kaksi enoaan kummiensa lisäksi, vieraita tulisi 30-35. Mutta voi olla todennäköisempää, että jätämme mummuni ja pari kummia plus serkut pois (mummun kanssa HYVIN etäiset välit), eli mukana vain vanhemmat, sisarukset perheineen ja lähimmät kummit. Tällöin vieraita olisi maksimissaan 17, eli aika pienet häät olisivat.

Meara: meilläkin häät Tampereella ja meistä kivoja ravintoloita ovat esimerkiksi Frankly, Myllärit. Myös Masuuni olisi upea mutta hintakin on sitten sitä luokkaa ja se on sitten kunnon kulinaristipaikka... myös Tiiliholvi voisi olla tunnelmallinen. The Grill voisi myös olla aika kiva. Ja Näsinneulan ravintola toki, mutta se myös aika kallis. Riippuu varmaan myös vähän, missä kirkossa teidät vihitään, että kuinka pitkän matkan on valmis kulkemana ravintolaan. Meillä vielä juhlapaikka avoinna, mutta olemme vähän miettineet Mylläreitä tai tilausravintola Laternaa (ja eilen tsekkailimme myös Tammerin ravintolamahdollisuuksia). Ja Treella tosiaan kauniita kirkkoja, meidät vihitän Aleksanterin kirkossa. :)

Ja tuosta valokuvauksesta... vaikka meille tulee pienet häät, aiomme satsata kunnon valokuviin, sillä se on ainoa "kunnon" muisto, mitä päivästä jää (toki puku, sormus jne, mutta you know). Aiomme varata studiokuvauksen ja mennä sinne ennen vihkimistä, voi olla rauhassa eikä tarvitse kiireessä räpsiä. Olemme myös ajatelleet sisareni miestä rpäsimään oikein paljon kuvia kirkossa ja pivän aikana muuten, hän on aika lahjakas valokuvaaja. Lisäksi ajattelimme jättää kuvaamiselle kunnolla aikaa myös kirkon pihalla vihkimisen jälkeen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on tälläiset suunnitelmat: Vihkiydymme maistraatissa kahden todistajan läsnäollessa, minkä jälkeen siirrymme läheiseen juhlatilaan ruokailemaan. Ruokailuun osallistuu minun vanhemmat ja sisarukset perheineen sekä sulhasen äiti ja mummu (jos jaksaa). Yhteensä 10 aikuista ja 3 alle kouluikäistä lasta.

Mitään erityistä hääohjelmaan emme ruokailun lomaan ole suunniteleet. Joku saattaa sanoa virallisemmin jotain, mutta pääasiana on syödä hyvin yhdessä, hyvässä seurassa, läheisten kanssa. Ruokailun jälkeen siirrymme sulhasen kanssa hotelliin hääyön viettoon, vieraat tehkööt mitä huvittaa :). Seuraavana aamuna lähdemme häämatkalle.

Ystävät ja sukulaiset ovat suureltaosin tietoisia naimisiin menoaikeistamme, emmekä mitenkään salaile asiaa. Ihan reilusti on sanottu, että 1.4. naimisiin mennään, mutta kutsuja ei tarvitse odottaa. Olen niin onnellinen, kuukausi enää, enkä jaksais odottaa :wub:

Niin ja mitä kaikkeen laittamiseen tulee, niin minä laitan täys valkoiset, hunnun, kimpun ja muut. Sulhanen saa itse päättää, mitä pukee päälleen. Myös vieraat saavat laittaa oman halunsa mukaan joko todella juhlavaa tai sopivan rentoa. Pääasia, ettei kukaan ota ylimääräistä ressiä tilaisuudesta :)

Muokattu: , käyttäjä: Mai2010

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kutsuttu 35 vierasta. Itse luokittelemme kategoriaan "pienet häät" - mutta näin halusimmekin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulossa ehkäpä 56 vierasta ja musta noi on jo isot häät. Pieninä häinä pidän jotain 20 vieraan joukkoa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse ajattelin ennen että 50 ihmisen häät on tooosi pienet. Sitten rupesin miettimään, että sillon, kun meillä on kesäjuhlat ihan "omalla porukalla" niin sinne tulee 10 henkeä, ja se tuntuu isolta määrältä.

Sanosin, että yli 40 ihmistä on jo keskikokoa tai jopa isot häät. Tietty riippuu siitä mihin on tottunu. Meillä on kutsuttujen listalla n.50 ja kyl se on omasta mielestäni isot häät.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minusta pienet häät on alle 50 vierasta ja isot yli 80. Meille vieraita tulossa viimeisten laskelmien mukaan 43, joista 6 on lapsia. Pienet ja intiimit häät lähimpien sukulaisten ja muutaman ystäväpariskunnan kanssa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillekin on tulossa ihan pienet häät, n. 25 vierasta, jos kaikki pääsevät paikalle. Vihkimisen jälkeen mennään ravintolaan syömään. Kutsuttujen joukossa ovat perheenjäsenet, isovanhemmat, kummit sekä yksi kaaso ja bestman. Meillä on iso kaveripiiri, ja jos kavereita alettaisiin kutsumaan, olisi vieraita pian huomattavasti enemmän... Mietittiin, että pidettäisiin kaikille kavereille erillinen rento hääjuhla sitten myöhemmin. Onko teillä ollut tämäntyylisiä häitä? Oletteko järjestäneet ravintolaan jotain musiikkia näinkin pienelle porukalle?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me kutsumme näillä näkymin 34 aikuista ja 6 lasta. Vain vanhemmat, sisarukset, kummit ja pari kaveria. Jos olisimme kutsuneet kaikki tädit, sedät ja serkut, olisi vieraita n.80 ja siihen kaverit päälle, jolloin koko porukka olisi ollut yli 100 vierasta. Mieluummin pienet ja intiimit häät, joissa ehdimme jutella rakkaittemme kanssa.

Emme halua perinteisiä leikkejä emmekä tansseja ja olisi ollut outoa mennä vain syömään yli 100 ihmisen kanssa. Näin selviämme vähemmällä stressillä ja säästämme vähän rahojammekin...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee myös pienet häät, vain lähisuku ja lähimmät ystävät. Molemmilla meillä on pieni suku. Kutsuttuja tulee olemaan noin 30 ja niistä lapsia ehkä 7. Voi sitten rahallisesti panostaa johonkin aivan muuhun kuin puolituttujen ruokkimiseen :girl_wink:

Muokattu: , käyttäjä: Satu81

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään