Jump to content
Naimisiin.info

Pienet häät (yhdistetty)


Guest Tiipii

Recommended Posts

  • Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest morsian 2010

Mennään naimisiin maistraatissa kahden todistajan läsnäollessa (plus meän vauva). Sen jälkeen sitte syömään nelistään ulos. Olis kiva keksiä jotain kivoja hääjuttuja sille päivälle, kun en isoja häitä halua, mutta ois kiva kuitenki saada jotain hääjuttua tosiaan. Olisko ideoita?

Link to comment
Share on other sites

Guest morsian 2010

Mennään naimisiin maistraatissa kahden todistajan läsnäollessa (plus meän vauva). Sen jälkeen sitte syömään nelistään ulos. Olis kiva keksiä jotain kivoja hääjuttuja sille päivälle, kun en isoja häitä halua, mutta ois kiva kuitenki saada jotain hääjuttua tosiaan. Olisko ideoita?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä suurin syy pienien häiden järjestämiseen on vaivan välttäminen. Emme jaksa järjestää mitään suurta. Toinen syy on sukujen epätasapaino. Sulholla 1 serkku, jos minun serkkuni kutsuttaisiin tulisi 60 henkeä kerralla. Tiedän että muutama sukulaistätini on pettynyt kun niiden elämässä ei tapahdu mitään ilman sukujuhlia, mutta siinähän nurisevat. Eräskin luuli häähuhun kuultuaan että olemme menossa vasta ensi vuonna naimisiin kun ei ollut tullut kutsua...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ollaan suunnittelemssa erittäin pieniä häitä. vieraita vain 7, eli meidän vanhemmat ja sisarukset. Avioliiton siunaus olisi mulle tärkeä juttu, mutta olen miettinyt että onko se aivan hölmöä jos kirkon penkissä istuu pari hassua ihmistä? Tarkoitus olisi sen jälkeen mennä porukalla syömään vähän hienompaan ravintolaan.

Miltä kuulostaa? onko ihan pystyyn kuollut idea..

Link to comment
Share on other sites

Itse olisin ehkä halunnut karata naimisiin kun taas mies halusi isot häät. Päädyimme kompromissina sitten pieniin häihin ja vieraina näillä näkymin ovat molempien vanhemmat ja sisarukset perheineen sekä ystävät. Muut sukulaiset jäävät tällä kertaa kutsumatta, osin siksi että silloin vieraslista paisuisi järjettömät suureksi.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

minusta meille on tulossa pienet häät, vieraita tällä hetkellä listalla 60. pienempiä häitä ei oikein voida pitää, minun puolen suku max 20 ihmistä. miehen puolen suvusta taas pelkästä perheestä tulee vähintään 11 (sikäli mikäli 2 veljistä ei löydä puoliskoa häihin mennessä ja joku päätä lisääntyä), ja siihen pari tätiä & setää ja serkut. kavereita tulee paikalle vaan kourallinen, kun ei kummallakaan mitään valtavaa kaveripiiriä ole.

minun puolen sukujuhlat (rippiäiset, lakkiaiset yms) on yleensä olleet semmoset 20-max 30 vierasta, siihen suhteutettuna nää tietty on isot.

Link to comment
Share on other sites

Meille on tulossa TOSI pienet häät, tosin meidän esikoinen kastetaan samalla kertaa. :P Paikalle ei tule kuin minun vanhemmat ja sisarukset, miehen äiti miehensä kanssa ja tämän sisarukset ja tietysti siskonsa lapset ja miehen isovanhemmat. Omani kun eivät ole enää yksikään elossa. Että varmaan sellaiset vajaa 15 henkee meidän ja pojan lisäksi. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

.Meara: meilläkin häät Tampereella ja meistä kivoja ravintoloita ovat esimerkiksi Frankly, Myllärit.

Onko kellään kokemusta kummastakaan paikasta?

Meillekin on tulossa pienet häät, n. 25 vierasta. Maistraattivihkiminen meillekin tulee ja ollaan mietitty josko sen saisi sinne juhlapaikalle. Haluttaisiin varata seisovapöytä jostain hyvästä paikasta ja sinne ihan lähimpien sukulaisten/ystävien kanssa syömään. Paikka on vaan ihan auki vielä, osaisiko kukaan ehdottaa jotakin hyvää? Haluttaisiin ihan joku sellanen hyvää perinteistä ruokaa tekevä ravintola, mielellään edullisemmasta päästä.

Sen jälkeen luultavimminkin varattaisiin joku eri tila Tampereelta jonne kutsuttaisiin ystäviä enempi ja pidettäisiin isommat pippalot. :)

Häämatkalle haluttaisiin lähteä mahdollisimman pian häiden jälkeen, parin päivän sisään siis. Hankalaa vain, kun nuo matkat tulee mm. aurinkomatkoilla vasta kevään aikana myyntiin niin ei voi vielä mitään tiloja vuokrata. :/

Link to comment
Share on other sites

Meillä myös pienet häät todennäköisesti tulossa. Perjantaille iltapäivään tarkoitus varata maistraatti, sitten valokuvaus (muistoksi päivästä haluamme kunnon hääkuvan, ja voi sitten lähettää niitä juhlaan osallistumattomille sukulaisille) ja illalla ravintolaan syömään lasten, vanhempiemme ja sisarustemme kanssa, yhteensä 12-14 henkeä riippuen tuleeko pari kutsuttua vai ei. Kunnon hääpuvun haluan ja tietenkin meikki, kampaus ja kynnet laitetaan. Miehelle peruspuku ja väri"teemaan" sopivat paita + solmio. Maistraattiin tulee vaan 2 todistajaa ja ehkä lapset.

Jos olisimme kutsuneet kaikki sukulaiset ja ystäväpariskunnat niin eipä noita vieraita silloinkaan olisi ollut kuin 40 henkeä. Mutta todennäköisesti siis vaan ihan lähisuvun kanssa juhlimme, itse kun en koskaan ole oikein välittänyt "isoista" juhlista/huomion keskipisteenä olosta. Ja oman itseni tuntien vaan stressaisin kaikesta, jos pitäisi olla bändi, leikkejä ym ym jos pitäisimme nuo isommat kekkerit mihin tulisi myös kavereita ja kaukaisemmat sukulaiset.

Mai2010 suunnitelmat kuulosti hyvin pitkälti samalta kuin meidän ajatukset. Ei mitään leikkejä ym hössötyksiä vaan ainoastaan mukava ilta syöden ja juoden rennosti lähipiirin kanssa. Ja yöksi samaisen paikan morsiussviittiin.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on pienehköt häät. Vieraita tulee 50 (mukaan luettuna me). Meidät vihitään erään autiona olevan museotalon pihassa, jos sää sen sallii, eikä kukaan estä :D. jonka jälkeen poljemme pyörällä (sulho polkee, minä pyrin pysymään helmoineni kyydissä, ellei saada tandemia lainaan mistään), n. 1km päässä olevaan juhlatilaan. Kyseessä on siis siviilivihkiminen. Vieraana ovat molempien vanhemmat, sisarukset puolisoineen ja lapsineen, isovanhemmat ja kummit ja lähimmät ystävät. Sulhaselle tulee musta puku jossa on pari erikoisempaa yksityiskohtaa, minulle tulee pohjepituinen puku jonka teetän. On tilattu ihan oikea pitopalvelu järjestämään ruuat, säästyn stressiltä. Eli ollaan ihan pukeuduttu ja kaikki menee suht juhlavasti, mutta persoonallisesti. Saa kyllä nähdä, että miten tämä pyöräilyhomma toteutetaan käytännössä...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...