Jump to content
Naimisiin.info

Hääaamun aikataulutus?


Guest Ansu(Guest)

Recommended Posts

Meillä vihkiminen oli todella aikaisin eli klo 12. Joten kiirettä piti.. tässä aikataulutus jotakuinkin ja hyvin pysyttiin aikataulussa! 6:00 Tyttöjen herätys 6:15-7:30 kampaus (kampaaja kotona) 7:30-8:45 meikkaus,(meikkaaja kotona) kaason kampaus samaan aikaan 8:45-9:00 Aamupalan tekeminen 9:15-9:30 Syödään 9:30-9:45 Pukeutuminen 10:00-10:30 Lähdetään kotoa ja Haetaan morsiuskimppu + sulhasen viehe, siirrytään studiolle 10:30-11:30 Hääkuvaus 11:30 Siirrytään kirkolle 12:00 Vihkiminen alkaa 13:15 Vieraat saapuvat juhlapaikalle

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Täytyy miettiä tuo vihkimisaika uudelleen... Toisaalta olisi mukava juhlia mahdollisimman pitkään, mutta ei sitä enää jaksa jos pitää aamulla kovin aikaisin herätä valmistautumaan.

Link to comment
Share on other sites

Meillä se alkaa aamulla klo 7.30 herätyksellä. Aamupala, suihku yms tämän jälkeen. Klo 9 kampaaja ja meikki minulle ja kaasolle. Sieltä suoraan hotellille. Haetaan kukat ja takaisin hotelliin. Pukeutumaan alamme hyvissä ajoin. Sulhanen ja bm ovat menneet aikaisemmin hotellille ja TOIVOTTAVASTI ovat siellä myös.

Vihkiminen klo 15.30 ja sen jälkeen kuvauksiin. Syömään tämän jälkeen ja juhlimaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä menee kutakuinki näin;

06.30 herätys (suihkussa käynti, syönti sen mitä voi :girl_haha: )

08.30 minun meikki ja kampaus + äidin, pikkusiskon ja kaason kampaukset kampaamossa keskustassa

11.00 kotona pukemassa

12.00 lähtö kirkkoon

13.00 vihkiminen

Joko ennen meikkiä tai jälkeen kukkien nouto samalla reissulla.

Muokattu: , käyttäjä: sädehtijä
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meillä vihkiminen alkaa klo 14:15 ja kampaajalle menen klo 8 vaiii olikohan se 8:30 (en muista). :girl_impossible: Ensin tehdään minulle kampaus ja äipälle meikki ja sitten vaihdetaan. Kampaajalta/meikkaajalta mennään sitten tarkistamaan, että juhlapaikka on kunnossa ja sitten kurvataan kotiin kaasojen kanssa pukeutumaan. Matkaa kotoa kampaajalle ja kirkolle noin 10-15 minuuttia joten onneksi matkusteluun ei mene hirveästi aikaa.

Valokuvaus meillä on vasta vihkimisen jälkeen, koska en halua sulhasen näkevän minua ennen kuin vasta kirkossa. Tuo kyllä vähän hankaloittaa asioita, koska kirkosta on matkaa juhlapailalle hurjat puoli kilometriä (vieraat joutuvat odottamaan turhan kauan), mutta eipähän ole aamuunisella sitten niin kiire aamulla. :hysteric:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

- herätys ehkä 7.00, suihku ja aamupala

- 8.30 - 11 meikki ja kampaus kaupungilla, kaaso tulee mukaan

- puolen tunnin ajomatka (ja jotain syötävää tässä välissä)

- n. 11.40 pukeutuminen valokuvaamossa

- 12.00 - 13.00 valokuvaus

- tunnin ajomatka kirkolle

- 15.00 vihkiminen

Toivon hartaasti tämän aikataulun olevan tarpeeksi väljä, jotta se

sietää mahdolliset renkaan puhkeamiset tai muut yllättävät tilanteet :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Vähän OT:

Yksien häiden kutsussa oli kerrottu selvästi se, että morsiuspari menee vihkimisen jälkeen kuvaukseen. Kellonajat oli laitettu seuraavasti klo 15 vihkiminen, ja klo 17 alkaa juhlat onnittelumaljoilla juhlapaikalla. Me mentiin kaveriporukalla terassille "yksille" sillävälin ennen juhlien alkua =) Eli ei ole ongelma pitää sulhoa jännityksessä kirkkoon asti :girl_smile:

Jesh! Oon odottanut tätä, että joku on kirjoittanut kutsuun näin. En siis ota harteilleni tästä onglemaa :) Kuvattavaksi mennään vasta vihkimisen jälkeen. Aikataulu ajatus tällä hetkellä tämän suuntainen: 7.30 herätys ja aamupala hotellilla 9.00-12.00 hiukset ja meikki (toivottavasti samassa paikassa, kaveri meikkaa) 12-13.30 pukeutuminen ja lepo hotellilla, meikin korjaus 13.45 kirkolla 14 Vihkiminen 14.30-15 Kaikkien vieraiden kuvaus kirkolla 15 Hääpari kuvaukseen 16 Juhlatilaisuus alkaa jne (tästä eteenpäin ei ole aikataulua) Edit: Lisäyksenä vielä, että kaikki ovat kävelymatkan päässä toisistaan

Muokattu: , käyttäjä: xxxo
Link to comment
Share on other sites

Täällä vähän erilaista:

Klo 7 herätys

Kahvia! Ja varmaan jotain kevyttä aamiaista

Klo 9 äitin kanssa hääpaikalle vastaanottamaan pitopalvelua ja järjestelemään

Klo 11 kampaaja, matka tänne bussilla, metrolla ja bussilla kun ei meillä kellään ole autoa

Klo 13 meikki samassa paikassa jossa myös kaason kampaus

Sitten bussilla ja metrolla huntu ja kruunu päässä takasin juhlapaikalle kaason kanssa

Viime hetken järjestelyjä,hermoilua, panikointia ja pukeminen kaason ja äitin kanssa

Klo 16 vihkiminen

Vähän mietin että pitäiskö tohon viimeseen siirtymään ottaa ihan taksi..

Link to comment
Share on other sites

Meillä näin

8.00 Kampaus ja meikki (Kampaus on aika yksin kerttaine jote ei vie aikaa hirveästi kiharat ja meikki o se suurin koko hommassa

10.30 Kotiin

12.00 vihkimenen ja kirkko on nurka takana =)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

- Kampaus klo.11

- Meikkaus klo.13

- Klo.14 vanhempieni luokse pukeutumaan ja jännittämään.

- Klo.15 matkaan kohti vihkipaikkaa. (n. 50 minuutin matka)

- Klo.16 vihkiminen

- Klo.17 valokuvaus

jne.

 

(Nämä siis vain alustavat suunnitelmat. Vasta kampaaja ja vihkiaika varattu.)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Suunnilleen näin:

 

8.00 Herätys, aamukahvit ja aamupalaa

9.00-9.30 Siskoni tulee meille tekemään meikin ja kampauksen

11.30 Pukeutuminen ja lounasta

13.00 (viimeistään) first look-kuvauksiin

15.30 Vihkiminen

 

Aikataulu tehty riittävän väljäksi ettei missään vaiheessa tarvitsisi kiirehtiä. Valokuvaaja tulee meille 9-10 välillä kuvaamaan valmisteluista asti :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä alustavasti mietitty aikataulu:

9.00 herätys ja aamupala hotellilla

10.30-11.30 suihku ym

12.00 kampaaja, meikkaaja ja kuvaaja tulevat hotellille jossa kaikki valmistautuminen

14.30 lähtö kirkolle

15.00 vihkiminen

Meillä kuvaus vihkimisen jälkeen juhlapaikalla. Otetaan ensin vieraat vastaan ja skoolataan jonka jälkeen kaaso ja bestman ohjeistaa juhlakansan juhlasaliin jossa jokaiselle pöydälle on järjestetty pieni tehtävä ja mm. photobooth + vieraskirja ja tietenkin skumppatarjoilu ja musiikkia ja me menemme kuvattavaksi.

 

Ajattelin että hääpäivän aamu otetaan rennoissa fiiliksissä ja aikataulussa niin pitkälti ilman stressiä kuin vain mahdollista. Nyt vaan alkoi mietityttämään tuo aamun aikataulu näitä juttuja lueskellessa. Riittääkö mulla aika vai olenko suunnitellut tuon liian tiukaksi kuitenkin? Pitäisiköhän siihen lisätä tunti tai kaksi. Jos kampaajat ym tulisikin esim jo yhdeltätoista?

Link to comment
Share on other sites

^ Mielestäni tuo on muuten hyvä, mutta entä lounas? Kampaukseen menee yleensä 1½ -2 h ja meikkiin ½-1 h, ja pukeutumiseen ja sähläämiseen toiset ½-1 h :)

 

Oma aikataulu tällä hetkellä:

 

~7:30 Herätys, suihku ja aamupala 

* siirtyminen kampaajalle n. 15 min*

 

8:30 - 10:30 Kampaus

10:30 - 11:30 Meikki (kampaamossa, jossa myös ainakin toiselle kaasolle ja äidilleni laitetaan myös kampaus)

11:30 - 12:00 Pukeutuminen

12:00 - 12:30 Lounas (riippuen lounas- ja pukeutumispaikoista, nämä saattavat vaihtaa paikkaa, jottei ainakaan ole lounaslista puvulla :D)

 

* siirtyminen kuvaukseen x min* (kuvauspaikka ei vielä selvillä)

 

13:00 - 14:30 Potretit 

* siirtyminen kirkolle*

15:00 Vihkiminen 

 

 

Edit. juhlapaikasta ei tarvitse huolehtia hääaamuna, ja myös kukkien (kimpun) nouto jätetään jollekulle toiselle.

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla
Link to comment
Share on other sites

Omalla kokemuksellani voin sanoa, että älä missään nimessä ajattele jättäväsi mitään muuta kuin itsesi laittamisen aamuksi. Moni ystäväni on tehnyt sen virheen, että hääaamuna on mennyt hääpaikalle koristelemaan taikka askartelemaan viimeisiä tilpehöörejä. Itse keskityin itseeni =) Hyvä lenkki, sauna ja aamupala. Sitten rauhassa kaikki kuntoon ja kirkolle odottelemaan.

Link to comment
Share on other sites

Meillä tulee olemaan ns. juoksulounas eli kaikkea pientä helposti matkan varrella syötävää varataa hotellille jota pahimmassa kiiretapauksessa syödään autossa matkalla kirkkoon. Ja tietysti proteiinipatukoita jos jännitykseltä ei muuten syömään pysty. :) Itsekin olen muuten jättänyt juhlapaikan koristelun muille. Mies ja bestmanit, mahdollisesti äitini ja hänen kauttaan tulevat pitopalvelun tarjoilijat saavat hoitaa paikan kuntoon aamulla mikäli me ei päästä jo edellisenä iltana koristelemaan. Tarkka ohjeistus vaan ja suunnittelukäynnillä juhlapaikassa kuukautta ennen aijon ottaa pöytäkoristeet mukaan niin että saan valokuvan esimerkiksi ihan vaan varmuuden vuoksi. Tämä toteutus mahdollinen koska meille ei tule kukkia pöytiin ollenkaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

^ Meilläkin jää juhlapaikan koristelu muille hääpäivänä, joten en ole sitä omaan aikatauluuni laskenut. Todennäköisesti siis koristelemaan pääsee vasta juhlapäivän aamuna klo 8 eteenpäin, ja vihkiminen on klo 15.30. Äitini, isäni, pikkusiskoni ja -veljeni ovat ainakin menossa laittamaan paikkaa kuntoon, ja kun ovat valmiita niin käyvät hotellilla vaihtamassa vaatteet ennen vihkimisen alkua. Mieskin sanoi, että voivat mennä bestmanin kanssa juhlapaikalle auttamaan, kun heillä ei aamulla ole muuta ohjelmaa kuin pukeutuminen ja hääauton hakeminen. Miehen tosin pitää ehtiä vielä kuvauksiinkin ennen vihkimistä, mutta varmasti onnistuu jos kuvat otetaan mahdollisimman lähellä juhlapaikkaa :) Kolme koulukaveriani, jotka siis vastaavat ruokailusta ja ruokien esillepanosta, menevät myös aamupäivällä juhlapaikalle. 

 

Harmittaa kyllä, ettei juhlapaikalle pääse aikaisemmin koristelemaan! Jotenkin huono omatunto kun itse istun aamutakki päällä meikattavana samaan aikaan kun muut menevät juhlapaikalle aikaisin jotta kaikki olisi valmista juhlan alkaessa,vaikka vapaaehtoisesti ovatkin tarjoutuneet. Haluaisin päästä jo edellisenä päivä koristelemaan, mutta ottavat aika kallista tuntiliksaa siitä  :girl_mad:

Muokattu: , käyttäjä: esssie
Link to comment
Share on other sites

^ Höpöhöpö esssie!! Ei mitään huonoa omaatuntoa tuollaisesta ollenkaan. Tämä on ainoa päivä elämästäsi jolloin voi nimenomaan hyvällä omallatunnolla jakaa tehtävät muille ja ottaa itse rennosti! :)

Link to comment
Share on other sites

^ Höpöhöpö esssie!! Ei mitään huonoa omaatuntoa tuollaisesta ollenkaan. Tämä on ainoa päivä elämästäsi jolloin voi nimenomaan hyvällä omallatunnolla jakaa tehtävät muille ja ottaa itse rennosti! :)

 

Mutku...  :spruce_up:

Link to comment
Share on other sites

 

^ Höpöhöpö esssie!! Ei mitään huonoa omaatuntoa tuollaisesta ollenkaan. Tämä on ainoa päivä elämästäsi jolloin voi nimenomaan hyvällä omallatunnolla jakaa tehtävät muille ja ottaa itse rennosti! :)

 

Mutku...  :spruce_up:

 

Sitäpaitsi, vaikka päivä pyritäänkin ottamaan niin rennosti kuin mahdollista, olet silti luultavasti niin jännittynyt ja stressinsekaisissa onnen hurmoksissa että mitä enemmän pystyt delegoimaan tehtäviä muille, luultavasti vaan sen parempi sulle. Ainakin näin olen ajatellut omalle kohdalleni.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä menee suurinpiirtein näin:

07:00-07:30 Herätys ja aamupala

09:00 Meikki (kaason kampaus)

10:00 Kampaus (kaason meikki)

11:30 Kukkien hakeminen

12:00 Juhlapaikalle laittamaan viimeistelyt koristuksiin ja pukeutumaan hotellihuoneeseen, välipalaa

14:15 Kirkolle ajaminen

15:00 Vihkiminen

Link to comment
Share on other sites

Mä olen ajatellut aikataulua suurin piirtein näin. Oletuksena on nyt, että ollaan kaason kanssa yö hotellissa ja että vihkiminen alkaa klo 15. 

 

8.00 herätys (mua ei saa ylös aiemmin)

8.30 aamupalaa hotellihuoneessa ja samalla aloitetaan laittautuminen. Kaaso tekee mun tukan ja meikin ja varmaan omansa myös. 

12.00 lähdetään koristelemaan juhlapaikkaa, ja otetaan ehkä jostain lounaat sinne mukaan. Vaihtoehtoisesti pistetään sulhanen ja bestmanit koristeluhommiin. Jos miehet hoitaa koristelun niin sitten hengaillaan ja käydään lounastamassa rauhassa.

13.30-14 pukeutuminen juhlapaikalla tai hotellilla. 

14.30 lähtö vihkipaikalle.

 

Me halutaan iltajuhlat, ja siksi vihkiminenkin on tavallaan aika myöhään. Joko 15 tai 16. Haluan rauhallisen aamun, ja mahdollisuuden käydä laittamassa sen juhlapaikan. Ei päästä edellisenä iltana, mutta eipä sen niin väliä, kun meille ei tule paljon koristeita.

Link to comment
Share on other sites

Meidän piti olla klo 13 valmiita ja voin kertoa, että yhtään ylimääräistä aikaa aamussa ei ollut. Mitään ihmeellistä puuhaa ei ollut, mutta yleiseen valmistautumiseen, kampaukseen, meikkiin ja pukemiseen meni vain tooodella paljon aikaa. Kiire tuli, vaiikka olin yrittänyt ennakoida ja organisoida kaiken hyvin etukäteen. Tuleville morsioille siis vinkki, että kannattaa ottaa myöhäinen vihkinen. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä vihkiminen jo klo 12, joten päivä mennee näin:

 

6.30 - 7 herätys

tovi tyttöjen (2 x 11v) hiustenlaittoa ja meikkaamista 

8 kampaaja (pakkaan itselleni mukaan hyvää syötävää, täytettyä voileipää, hedelmää, mehua, smoothieta tms - ja kuoharia :D )

10 meikki

11.30 alkaa siirtyminen kappelille

12 - 12.30 vihkiminen

12.30 muutamia kuvia kappelin luona

13 siirtyminen juhlapaikalle

13.30 - 15 kuvaamista valokuvaajan kanssa

15 tulee vieraat

 

ainoastaan tuo ihan aamu on kyllä sellanen hulabaloo, että mietin heräänkö jo esim 6.30 suihkuun ja tukkaa kuivaamaan (vai pesenkö edellisenä iltana hiukset, täytyy kysyä kampaajan mielipide). 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meillä tulee vihkiminen olemaan klo 14.45. Nukumme sulhasen kanssa häitä edeltävän yön erillään, joten hänen aikataulustaan en pahemmin tiedä. Mutta tässäpä minun suunniteltua aikataulua :) ;

 

- 7.30 - 8.00 herätys vanhempieni luona ja aamupala

- 9.00 minun ja kaason kampaaja

- 11.00 minun meikki (kaaso käy kirjaamassa tällä välin meidät hotelliin sisään ja noutaa toisen kaason)

- 12.30 kukkien nouto ja takaisin vanhempieni luo, lounas & pukeutuminen

- 13.00 valokuvia, skumppaa!

- 14.00 lähtö kirkolle

 

Tiukka aikataulu..

Muokattu: , käyttäjä: loreeen
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...