Jump to content
Naimisiin.info

Hääaamun aikataulutus?


Guest Ansu(Guest)

Recommended Posts

Hmm... Tämä onkin asia, jota täytyy alkaa oikeasti kohta pohtimaan. Meillä on lapsia, joten tarkoitus on että sulho hoitaa heidät anoppilaan sillä aikaa kun minä olen kaasoni kanssa kampauksessa ja meikissä ja haetaan kukat. Tarkoitus on myös, että bm ja sulho poistuvat kotoa hyvissä ajoin ennen kuin minä alan pukeutumaan. Toiveenani on, että sulho näkee minut täydessä tällingissä vasta sitten kirkossa... :)

 

Yhdeksältä aamulla on minun kampausaikani. Sen jälkeen kaasolle tehdään kampaus.

Meikkiin mennään toisaalle, saman paikkakunnan sisällä kylläkin. Ajatuksissa onkin ollut, olisiko järkevämpi tehdä niin, että minä hyppään oman kampaukseni jälkeen autoon ja kurvaan meikkiin ja haen sitten kaason meikattavaksi vai kuinka meidän oikein tulisi tehdä. Kampauksessani menee tunnin verran, sitä en taas tiedä kuinka kauan meikissäni kestää. 

 

Vihkiminen meillä on klo. 15:00... Tiukka aikataulu taitaa tulla meillekin.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

^ Yleensä meikit ovat joko 30 min tai 60 min meikkejä, yleensä juhlameikkeihin liikkeiden listoilla on varattu tuo 60 min. Juhlakampauksiin taas yleensä varataan 1-2 h - jos tiedät jo, kuinka kauan sinun kampauksessa kestää, niin varmaan tiedät myös, kauanko kaason kampauksessa menee? Meinasitteko syödä lounasta missä välissä?

Link to comment
Share on other sites

Koekampausta ei ole vielä tehty, mutta kampaajan mukaan hääpäivänä kampaukseen kuluu aikaa noin tunti. Kaaso on toivonut yksinkertaista kampausta, hänelle koekampausta ei tehdä lainkaan, joten ei mitään käsitystä kuinka kauan kampauksen tekemiseen kuluu. Pitää vielä keskustella kampaajan kanssa, kunhan koekampaus (ensi kuussa) tehdään. Luulisin kuitenkin, että jos monimutkaisemman kampauksen tekoon kuluu aikaa tunteroinen, niin yksinkertainen tulisi sitten lyhyemmässäkin ajassa.

 

Lounas tosiaan pitäisi jossain välissä syödä, eipä sitä oikein voi syömättäkään olla... Ehkä teemme sitten niin, että kun tullaan kampauksesta, meikistä ja kukkienhausta pukeutumaan, syödään jotain meillä kotona. Sen jälkeen olisi sitten pukeutuminen...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...