Jump to content
Naimisiin.info

Kuka maksaa häänne?


Guest Aukeroinen

Recommended Posts

Itse maksetaan suurimmaksi osaksi, mutta molempien äidit on luvanneet hieman auttaa :). En vielä tiedä, kuinka suurella summalla aikovat auttaa, mutta kaikki roposet on tietysti plussaa. Paikkaan ja tarjoiluihin menee noin 3000e, kokonaisbudjetiksi olen laskenut 4000-5000e. Jos ei omat rahat riitä, niin surutta aiotaan käyttää opintolainaakin kuluihin. Kerranhan sitä vaan naimisiin mennään :).

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

tarkoitus ois meidän itse maksaa suurin osa, mutta minun vanhemmat omatoimisesti ilmoittivat että avustusta on luvassa että budjettia ei tarvitse liian paljoa stressata. tarkotus on kuitenkin pitää pienet häät, ja kustannukset kohtuullisina. opiskelijatuloilla kuitenkin hieman hankala taikoa äkkiselleen isoa summaa rahaa, joten todennäköisesti saadaan pitkäaikaista 'lainaa' vanhemmilta jos tarve vaatii. :)

Link to comment
Share on other sites

Toiveena olisi, että sulhasen vanhemmat kustantaisivat häämme. Ei meillä kahdella edes olisi varaa kovin kummoisia häitä pitää. En kuitenkaan missään nimessä halua ottaa omiin asioihini heiltä rahaa (puku, kaunistautuminen, sormus etc.), mutta uskon heidän loput maksavan. Hääbudjettimme uskon olevan siinä 12 00 euron kieppeillä.

Link to comment
Share on other sites

Meillä maksaa molempien vanhemmat puoliksi. Ilman heidän rahojaan oltaisiin menty maistraatissa salaa vihille...ja tämän sanoin omille vanhemmilleni ihan suoraan. Säästöjä ei ole, sillä talolainaa maksellaan ja oon itse äitiyslomalla ja jokainen ylimääräinen sentti menee siihen, että voin olla lapsen kanssa edes vuotiaaksi asti kotona...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Maksamme itse sen mitä opiskelijoina pystymme.

Miehen vanhemmilta aijomme lainata sitten loput. Heiltä kun lainaamme, niin ei tarvitse maksaa korkoa, niinkuin pankin lainoissa. Itse haluan maksaa sitten appiukolle ja anopille jokaisen sentin takaisin, jotka häitämme varten lainaavat. En siis voisi pyytää heitä "lahjoittamaan" rahaa häitämme varten.

Link to comment
Share on other sites

Meillä budjetti on 8000 (luulen kuitenkin, että 10 000 menee). Häät ovat vasta puolentoista vuoden kuluttua, joten en osaa sanoa, että kuinka paljon miehen vanhemmat osallistuvat kuluihin. Äitini on sanonut, että hän maksaa ruuat. :) Emme ole ketään pyytäneet osallistumaan kustannuksiin, mutta minun isäni sanoi ensimmäisenä, kun kuuli häistämme, että hänellä ei ole paljoa laittaa rahaa häihimme.

Mieheni isä ja äiti varmasti myös osallistuvat kustannuksiin, mutta en osaa sanoa, paljollako. Anoppini nääs pitää häiden ajankohtaa niin kaukaisena, että häistä ei vielä kannata puhua.

Link to comment
Share on other sites

Meidän budjetti noin 2000-2500 euroa... (hätätapauksessa 3000) ja itse miehen kanssa maksamme. Omat vanhempani ovat kuolleet ja mieheni isä ilmoitti heti alkuun, että he eivät sitte auta! Miehen isä ei diggaa tästä morsiamesta....

Ja vieraita about 100 eli tarkkana pitää olla ;D

Itse kokkaan suurimman osan.

Muokattu: , käyttäjä: suffelipupu
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...