Jump to content
Naimisiin.info

Kuka maksaa häänne?


Guest Aukeroinen

Recommended Posts

Mekin maksetaan itse,arvelen ja toivon että päästään alle 6000e.Visaa varmaa vingutellaan jossain vaiheessa ja jos nyt tulee monta isoa laskua samaan aikaan niin äitini varmaan lainaa rahaa jos tarvii.On tarjoutunut avustamaan mutta koitetaan silti selvitä omilla rahoilla.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meilläkin maksetaan kaikki itse lukuunottamatta molempien vanhempien pieniä lahjoituksia häämatkarahastoon. Varmaan vanhemmat haluaisivat auttaa enemmänkin, mutta periaatteesta halutaan maksaa häämme itse.

Link to comment
Share on other sites

Itse maksetaan, kun töissäkin käydään. Budjetti ehkä noin 8000e, ei sisällä häämatkaa. Vahemmat antaa ehkä rahaa häälahjaksi, jota käytetään sitten matkaan.

Link to comment
Share on other sites

Budjetti tällä hetkellä meillä 5000e ja ainakin anoppi on luvannut osan maksaa.. Omista vanhemmistani en tiedä kun ei ole ollut puhetta.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meillä äitini ilmoitti yllättäen haluavansa avustaa meitä tietyllä summalla hääbudjetissamme. Emme siis maksakaan enää sulhon kanssa ihan koko häitä kahdestaan. Olimme todella otettuja ja kiitollisia avustuksesta. :)

Link to comment
Share on other sites

ei ole vanhemmille vielä suunnitelmista kerrottu mutta toivon että sieltä vähän sponssausta heltiäis, tällä hetkellä suunnitellaan siis sillä perusteella että jos itse maksetaan. tämän myötä onkin sitten minibudjetti, mies ois kuulema onnellinen jos alle 5 tonnin jäädään mutta ite koitan kiristää niin että alle 3 tonnin selvittäis ^_^

Link to comment
Share on other sites

Äänestys näköjään jo päättynyt, mutta itse maksamme mahdollisimman paljon, eikä mielellään kysellä muilta apuja. Saa sillon ite päättääkin kaikesta, kun on itse maksanutkin. Toki, jos joku tahtoo meitä rahallisesti avustaa, niin emme vastusta. :)

Link to comment
Share on other sites

Vanhemmat maksaa lähes kaiken meillä. Jos he eivät maksaisi, niin eipä meillä olis varaa pitää isoja kekkereitä. Ja vanhemmat ovat siis itse tarjoutuneet maksamaan ja ainakin omat vanhemmat tekee sen kuulemma miellään. Vanhemmat maksaa lähinnä ruuan, juomat ja juhlapaikan, muissa kuluissa yritetään itse avittaa sen verran kun pystytään.

Link to comment
Share on other sites

Alunperin oli tarkoitus maksaa itse koko summa, mutta isäni pitää kunnia-asiana sitä, että morsiamen vanhemmat maksavat häät. Saimme sitten sovittua, että hän maksaa pitopalvelun ja me itse kaiken muun.

Link to comment
Share on other sites

Meilläkin vanhempaki ovat sitä mieltä että "morsiamen vanhemmat maksavat häät". Sovittiin kuitenkin niin, että meidän molempien vanhemmat maksavat tarjoilupuolen 50/50 ja me maksamme sitten loput itse. Häälahjarahoista maksamme sitten heille sitten varmaan ainakin osan takaisin.. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mun säästöillä järjestetään hääjuhla, joten aika pienellä budjetilla mennään. Mutta saanpa täysin itse päättää, toki vähän sulhaselta mielipiteitä kysellen :D

Link to comment
Share on other sites

Meillä vanhempani ja sulhon vanhemmat olisivat halunneet maksaa kaiken, mutta siihen emme todellakaan suostuneet, koska meidän häät ne ovat ja me ne maksetaan kun kerta juhlitaankin.. :give_heart: Minusta olisi jollain tavalla noloa juhlia kokonaan toisten rahoilla, vaikka vanhempia ovatkin..Tästä "me maksamme itse"-kommentista meidän molempien vanhemmat hieman pahoittivat mielestä, sitten keskustelimme sulhon kanssa, että jos annetaan vanhempiemme maksaa pitopalvelu puoliksi ja kaiken muun maksamme itse..Tätä ehdotimme, niin alkoi taas jupina "kyllä meidän pitäisi kaikki maksaa"... :girl_cray2:  Sanoimmekin, että he saavat nyt päättää maksavatko he sen noin. 1200 e per pariskunta vai maksaako ollenkaan, koska se on se n. 1200 e tai 0 e...Niin johan tuli myöntäviä vastauksia.. :D  Ihanaahan se on että he haluavat auttaa, mutta rajansa kaikella, onneksi nyt tähän diiliin kaikki tyytyväisiä.. :curtsey:

Muokattu: , käyttäjä: henttu87
Link to comment
Share on other sites

Itse maksetaan kaikki. Alunperin piti tulla joku about 500 mun äidiltä ja jonkun verran isältä, joka joskus luvannut maksaa hääni kun naimisiin päätän mennä mutta kun äidillä on taloudellisia ongelmia ja minulla meni välit isään niin eipä ole sieltä nyt mitään apuja tulossa.

Nyt 2000 - 3000 pakko järjestää 50 henkilön häät ja vähän jänskättää saadaanko sitäkään kasaan nyt vuodessa kun mies on opiskelija ja minulla alkaa äitiysloma parin kuukauden kuukauden päästä joten tulot ei aivan päätä huimaa.

Mutta eiköhän tämä nyt tästä, häitä en rupea siirtämään, jos näyttää että ei rahat riitä niin jostain sitten luovutaan taas. Tärkeintä on että pääsee naimisiin rakastamansa miehen kanssa, ei se juhla..

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee 80 hengen häät. Appivanhemmat maksoivat alkoholit ja mun vanhemmat juhlapaikan. Itse maksetaan loput. Budjetti n. 3500e ilman häämatkaa, joka tehdään talvella.

Muokattu: , käyttäjä: amazingshopper
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kummankin vanhemmat lupautuivat heti auttavansa jonkinverran hääkuluissa, mikä on iso plussa, he ovat niin innoissaan kun vihdoinkin tapahtuu :) olemme itse säästäneet ihan mukavan summan tätä varten, joten emme tosiaankaan maksata kaikkea vanhemmillamme. He kun tietävät meidän tilanteen, meillä kun kaikki säästöt on pitänyt minun palkasta vähentää, mies kun vielä opiskelee :/ ei siis kauheesti ole jäänyt säästöjen jälkeen käteen. 

Link to comment
Share on other sites

Mekin maksamme suurimman osan itse, mutta molempien vanhemmat ovat myös tarjoutuneet osallistumaan kustannuksiin jonkin verran. Budjettia emme vielä ole laskeneet kovinkaan tarkasti, mutta luultavasti 8000-9000 € (ilman häämatkaa).

Link to comment
Share on other sites

Meillä ajatuksena maksaa häät (n. 10 000e budjetoitu, toivottavasti menee vähemmän) itse, mutta isäni ilmoitti, että se on hänen tehtävänsä. Aikamme keskusteltuamme totesin hänelle, etten tahdo, että kustannukset siirtyvät hänelle, mutta isä pitää tätä kunnia-asianaan. Siispä sovimme, että isä maksaa pienen osan ja me sitten itse loput. En tahdo mennä toisten siivellä naimisiin - vaikka se toinen olisi sitten oma isä.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...