Kuka maksaa häänne?


Guest Aukeroinen

Recommended Posts

  • Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Me maksamme itse todennäköisesti kaiken, tosin neuvottelemme ehkä vielä alkoholipuolesta (ei oikein mahdu meidän budjettiin ja meistä olisi ihan jees jättää juomatarjoilu pois, emme ole niin sen perään. Vanhemmat, joiden luona juhlat pidetään, haluaisivat kuitenkin juotavaa ja lupasivat roudata ne Virosta).

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan itse säästetty häihin eikä kummankaan vanhemmat ole ainakaan tarjoutuneet mitään maksamaan. Säästän sen mitä pystyn hääpäivään saakka ja mies laittaa sitten loput tarvittavat kassaan kun on huomattavasti parempituloisempi.

Budjetti on varmaan joku 12 000€ ilman häämatkaa ja kummankaan henk.koht.juttuja, ne hoidetaan itse. (puvut, korut, kengät,yms.),

vieraita n. 160 jos kaikki kutsutut tulee.

Link to comment
Share on other sites

Olin valmistautunut maksamaan itse, mutta koska vanhempani ilmoittivat spontaanisti haluavansa maksaa, niin suostuin. Sulhasen vanhemmat olisivat myös halunneet maksaa pienen osan, mutta omat vanhempani eivät tähän suostuneet, koska 90% vieraista on minun puoleltani (sulhasella ei ole sukulaisia). Kokonaiskustannukset ovat alle kymppitonnin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Meidän hääbudjetti jäi lopulta varsin kohtuulliseksi ja maksettiin se itse. Toisaalta saatiin lahjaksi jonkin verran rahaa, mutta periaatteessa käytetään ne muutamiin kodin hankintoihin ja yhteiseen matkaan (joka on käytännössä jo keväällä maksettu omasta kukkarosta). Juhliin meni kaikkineen noin 2000 euroa ja "hää"matkaan yhteensä 3000-4000 euroa meiltä molemmilta plus vähän varustehankintoja (omalla kohdallani noin viidellä sadalla, koska mun retkeilyvermeet vaati päivitystä ja äkkiä sitä rinkkaan ja kuorivaatteisiin uppoaa rahaa).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...