Guest Sussuli

Ehdoton NOU NOU teidän häissä?

918 viestiä aiheessa

ns. tyylikkäät häät; tyyliin meille ei tule mitään typerää perinteistä kun meillä on tyylikkäät häät  8-) Kuten myöskin vieraille puku+ käyttäytymisopas, jotta meidän häät olisivat täydelliset ja tyylikkäät  8-)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Morsiuskaari on ehdoton ei! >:( ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Vaaleanpunainen, sydänkoristelut, morsiuskaari, yhteensidotut kuoharilasit, hääkutsut joissa sana kutsu kultaisin kohokirjaimin ja ne vierekkäin olevat sormukset!, riimilliset söpöilyrunot, tylliin väkerretyt karkit ja riisit, nimikoidut nenäliinat...

;D niin nappiin. Lisäksi vielä nolaus, liika muodollisuus, oudot ihmiset (ne, joista molemmat kysyy: "onko tuo joku sun sukulainen?")... jatkan listaa sitä mukaa, kun suunnittelu etenee ::)...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

NOU NOU:

-tiukkapipoisuus,tarkotus ois viettää rennonletkeet häät ;D

-morsiuskaari

-morsiamen ryöstö

-riisin ym. heitto

-vaaleanpunaiset koristeet,tyllit ym.

-kännissä örveltäminen (sellaset poistetaan paikalta jotka ei pysy kohtuudessa)

-nolausleikit

lapset meillä on tervetulleita ruokailemaan ja alkujuhliin,mutta klo 19 alkaa bileet ja silloin täytyy pienten olla pois maisemista..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Vaaleanpunainen, sydänkoristelut, morsiuskaari, yhteensidotut kuoharilasit, hääkutsut joissa sana kutsu kultaisin kohokirjaimin ja ne vierekkäin olevat sormukset!, riimilliset söpöilyrunot, tylliin väkerretyt karkit ja riisit, nimikoidut nenäliinat, se muka viroksi oleva puhe hääparille...

samat! tilpehoori seka sopoily kielletty. ollaan me muutenkin tarpeeksi sopoja.  8-) paitsi nyt sittenkin nayttaa silta etta kutsutekstissa on riimi, hittolainen. haapukuakaan ei tule. tarkoitus olisi etta olis hauskat juhlat joissa ruoka ja viihtyvyys on hyvaa, ja rahat satsataan sinne.  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miten teillä, joille ei tuu istumajärjestystä, tunteeko kaikki teidän kaverit toisensa? Mä en nimittäin esimerkiks vois kuvitellakaan jättää tekemättä istumajärjestystä, koska mulla on elämän varrella kertyny todella rakkaita ystäviä, jotka ei tunne toisiaan ja osa  ei kyllä aivan varmasti viihtyis keskenään. Eikä kaikki kuulu mihinkään kaveriporukkaan. Mä en vaan vois tehdä niin pahaa karhunpalvelusta ystävilleni, että jättäisin ne omine nokkineen ettimään itelleen istumapaikkaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
- Hääleikkejä (nää on aikuisten häät, eikä näihin tartteta mitään pöllöjä morsiamen kiikutuksia takapihalle, tuoli-sekoiluja ynnä muita) >:(

- Ylipitkiä puheita (vieraat vaan kyllästyy eikä kukaan jaksa kuunnella niitä, puhujille ilmoitetaan etukäteen puheen maksimi pituus) >:(

- Polttari-materiaalin esittelyä häissä (en itekään taho nähdä mieheni sekoilua Tallinnan laivalla sukkahousut päässä ja mitä lie muuta ne nyt keksikään, saatikka miun äiti tai mummot!) >:(

- Vieraita omilla pulloillaan takakonttien luona! Meidän häät ei oo mitkään känni-örvellys häät! >:(

Siinäpä ne hyvin pitkälti tuli ne omatkin nounout. Meidän häihin ei myöskään tule tämmöistä "vapaan sanan vuoroa" eli että kuka tahansa joka haluaa saisi sanoa jotain. Olen joskus ollut vieraana häissä missä oli tämmöinen "ohjelmanumero" ja voi luoja että oli puuduttavaa.

Olemme päättäneet etukäteen ketkä pitää puheet ja sillä hyvä.

Ja palatakseni vielä lainauksen viimeiseen kohtaan: häissämme ei ole alkoholitarjoilua lainkaan. Menkööt vieraat sitten vetämään perseet häitten jälkeen jos niikseen tulee.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei mitään nolausjutskia,eikä oikeestaan mitään ihme ohjelmaa...me haluamme vain syödä juoda tanssia ja JUHLIA...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tässä häiden lähestyessä ja organisoitaessa noin 200 ihmisen häitä olen pikkuhiljaa ottamassa kaiken mahdollisen järjestelyyn liittyvän avun vastaan: tämä tosin sitten tarkoittaa sitä, että yritän vältellä "Bridezilla"-kohtauksia, jotta saan pidettyä avustajat mukana  ;) (tarkoittaen siis sitä että sellaisia asioita tulee olemaan mistä en juurikaan välitä - eli tyyliin "vironkielisiä" juhlapuheita jne blaah, mutta nämä ovat sivuseikka!!  ;D)

Ehdottomia EI-juttuja ovat silti:

- tuolileikit (ei vaatine selittelyjä) sisältäen aina niin ennata-arvattavan "nostakaa lappu"-idioottileikin

- minkäänlaisia virsiä missään muodossa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
- minkäänlaisia virsiä missään muodossa

Käsittääkseni yksi virsi on pakollinen kirkossa? Siis jos teillä on kirkkohäät...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häissä isäni ei varmasti pidä puhetta, koska hän ei ole sitä tyyppiä, joka pystyisi rentona, kuuluvalla äänellä puheen pitämään. Olen ollut muutamissa häissä, joissa morsiammen isät ovat lukeneet puheensa suoraan paperista niin hiljaa, ettei sitä juhlavieraat ole edes kuulleet ja kuullut vielä jälkikäteen miten he ovat jännittäneet puheen pitämistä ja menettäneensä sen takia esim. yöunet... eli miksi pitää puhetta, jos sitä ei kukaan edes kuule?? Häissämme tarjotaan varmastikin alkomahoolia, mutta empä soisi näkeväni ketään änkyräkännissä. Siinä vaiheessa tilaan taksin ja laitan juhlijan jatkoille kotiosoitteeseensa. On meinaan kokemuksia myös häistä joissa lopulta tuli nyrkkitappelu, kun ilolientä oli nautittu liikaa. Aiheutan nyt varmastikkin paheksuntaa, kun totean, että miksi alttarille pitää astellä "käsikynkkää", jos se ei ole luontevaa?? Aika harva pari niin kavelee "siviilissä"... eli vielä yksi ei! Ei käsikynkkää alttarille vaan luonnollisemmin käsi kädessä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä Ei-listalla:

- Kirkko (vihitään ulkona)

- tyllihörhötykset

- sydänkoristeet (tosin anoppi osti muutamia, mihinkähän ne tunkisi..)

- virret (ei olla lauluihmisiä joten haluttiin ennemmin musiikkiesitys)

- hääkaari, oma pöytä

- Ohjelmalehtiset, aikatulut

- Ruoka, pelkkä kahvitarjoilu ja iltapala saa riittää...

Ei tässä nyt muuta tule mieleen... Tässä kai tärkeimmät.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän (tai ainakin minun) EI-listalla ovat:

- tylli

- kaikenväriset ja muotoiset kukat siellä täällä (ne pitää olla vain yhtä tai kahta väriä eikä kovin paljon)

- lapselliset leikit ja nolaamiset

- yhteislaulut juhlapaikalla

- tanssi

- kännissä olevat vieraat

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Musta alkaa pikkuhiljaa tuntumaan, että meidän NOU NOU on hääauto. Soitetaan taksi kirkon pihaan  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ehdoton NOU NOU on kaiken maailman hääleikit,pitkät puheet ja sukulaisten yliampuvat lässytykset.Jos niitä tulee hääpari poistuu paikalta suoraan takaviistoon ja hotelliin.Pelkoa siitä että polttareista puhuttaisiin,ei onneksi ole,koska meistä kumpikaan ei niitä halua.

Onneksi !

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mie lisään vielä että kirkuvat kakarat on nou nou. >:( Mie olin justiinsa viikonloppuna häissä joissa vahingossa kenkäsin pöyän alla möyrivää pojan nulikkaa päähän ja siitäkös meteli synty ja terevyskeskus reissu kuinkas muuten...mutta minkäs mie sille mahoin, miksei äitinsä pitäny kurissa? :-?Myö päätettiin sillä lailla että vaan miun ja miehen omat lapset (kummallakin on lapsia entuuestaan, miulla kaksi poikaa ja miehellä 3 pientä tyttöä)on terve tulleita. Sitten miun siskon kaksi pientä lasta saapi tulla, mutta eipä sitten muita, se pantiin selkeästi kustuihin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aiemmin täällä kerroin suurimman ehdottoman ei:ni, joka on VIDEOKUVAUS. En halua olla kameran edessä enkä nähdä itseäni videolla, en missään nimessä, piste. Se on suorastaan kammo. Ja vaikka tästä on sanottu anopille jo aikoja sitten (ehdotteli vaatimattomiin, pieniin häihimme kaikkea limusiinista elävään musiikkiin!), vielä nytkin reilu viikko ennen häitä hän oikein vitsailee, että ethän sinä ees huomaa jos me kuvataan kirkossa kun ootte selin jne. ja että olishan se video kiva muisto.. EI MINUSTA! :'( Aion pyytää pappia sanomaan toimituksen alussa, että valokuvia saa ottaa omalta paikalta ja että videokuvaus on kielletty, kun ei kerta muuten uskota (ja jos sittenkään!?)! Jos siellä jotain salakuvataan niin minä aion loukkaantua ja kiittää häideni pilaamisesta. Tämä on minulle iso asia. Muutenkin varmasti jännittää, siihen ei tarvita enää mitään videokameraa lisäksi, joita olen AINA vihannut!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

- kaikki mikä pitää tehdä siksi kun "niin pitää häissä tehdä" vaikka ei kuuluisi meidän tyyliin ollenkaan (eli seuraavat listatut seikat)

- kuluneet hääleikit ja leikit ylipäätään

- pitkät ja vakavat/nuivat puheet

- riisin heitto

- kimpunheitto

- sukkanauhan heitto (ja koko sukkanauha)

- valssi ja humppa

- morsiamen tai minkään muunkaan ryöstö

- ei-meidän-tyyliset-perinteet kuten hääkarkit tai aforismit

- runot

- valmiit kutsut/kiitoskortit/muut tilpehöörit (rakastan askartelua ja pipertämistä)

- "hauskat" tekstit auton takaikkunassa

- "hauskat" kakunkoristeet ja ylipäätään krääsä kakun päällä

- turha rahan tuhlaus

- sukulaisjuhlat

- onnittelukierros

- morsiamen alttarille saattaminen

- hääkakun leikkauksen yhteydessä polkeminen

- erillään nukkuminen hääyötä ennen, hääpuvun salailu sulhaselta ym. "varotoimenpiteet"

- jäykistely ja tiukkapipoilu

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille ei tule hääleikkejä. Se on varma  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei nou nou, vaan jees jees:

- tyylikkyys

Yksi sana ja punainen lanka, joka kantaa pitkälle.  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Taidan olla jotenkin vanhanaikainen, kun mun mielestä häissä yksi ihanimmista asioista on morsiammen luovutus, riisin, kimpun ja sukkanauhan heitto yms perinteinen hösellys. Haluan myöskin ehdottomasti isäni puhuvan häissä (eikä se varmasti tuota hänelle myöskään ongelmia ;) kun on muutenkin aina äänessä). On silti joitain ehdottomia nou nou juttuja myös minulle:

- turha esittäminen. Tuttujen häissä morsiamen äidillä oli kahdet vaatteet, toiset kirkkoon ja alkujuhliin ja sitten toiset loppuillan tanssiin yms. NIIN TURHAA ja pinnallista!!

- leikit, jotka tuntuvat väkinäisiltä, mikäs siinä, jos vieraat ovat leikkiväistä väkeä, mutta kun tavallisesti tulee vain vaivaantunut olo, kun kukaan ei halua olla vapaaehtoinen eikä meilläkään sulhon ja minun suvut tunne toisiaan, joten on tarpeeksi leikkiä tutustua vieraisiin ihmisiin ja puhua rohkeasti kaikille mukana olijoille.

- Liika kännääminen. Täysin raittiita häitä en halua, mutta aion jollain tavalla väkisinkin rajoittaa juomista, osa vieraista on sellaisia, jotka valitettavasti alkavat haastaa riitaa, jos saavat liikaa viinaa. >:( :'(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onneksi en mennyt naimisiin parikymppisenä, silloin kaikki oli niin musta-valkoista, ois vanhemmat ja muut tukijoukot ollu nyt helisemässä   ;D

Jotain ehdottomia NOUNOU -juttuja häissäni kuitenkin on:

- kirkkovihkiminen

- valkoinen hääpuku, huntu ja laahus

- minuutintarkka aikataulu

- hääleikit (varsinkin rahankeruuleikit), poislukien hääkimpun ja sukkanauhan heitto

- väkipakolla pidetyt puheet, isäni ei tykkää pitää puheita joten ei hänen minun vuokseni tarvitse sitä jännittää

Tuo NOUNOU-lista oli puoli vuotta sitten paaaaljon pidempi, mutta olen kääntänyt kelkkani joidenkin asioiden suhteen. En halua, että häissä ei ole joitakin perinteisiä juttuja vain sen takia että minä niin haluan (esim. häävalssi) tai pitää väenväkisin keksiä jotain erikoista ja ennennäkemätöntä. Meidän häävieraissa kun on myös sellaisia, joille häät eivät ole häät ilman häävalssia, niin kyllä minä sen yhden valssin voin tanssia vaikkei sulhon kanssa tanssi-ihmisiä ollakaan.

muoks! kirjoitusvirheitä korjattu

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miten tää nou nou -ketju on pudonnut niin kauas, kun must-ketju pysyy ekasivulla? Oon kai aika negatiivinen, kun näin päin on paljon helpompi ajatella ;D

-runoilut (kaikki kutsuista kiitoskortteihin)

-leikit ja "hauskat" ohjelmanumerot, kuten suomi-viro -hääpuhe

-morsiamen luovutus ym. ei-suomalaiset "perinteet"

-pilailu kirkossa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä nou nou on

- käyttäytyä huonommin kuin itse morsiuspari ... ;)

(..yritämme olla kinastelematta..)

- olla enemmän kännissä kuin morsiuspari

(juoda kyllä saa - ja sen puolesta puhuvat myös tarjoilut)

- tiukkapipoisuus

(leikkejä ja turnajaisia peliin!)

- asiaton pukeutuminen

(älä kuvittele, että olisit kauniimpi kuin morsian - parastaan saa panna)

- onnittelu-/kättelyjono

(koska vihkiminen tapahtuu juhlapaikalla, jokainen voi onnitella sitten kun se tuntuu luonnolliselta - kyllä me tiedetään, että te olette onnellisia meidän ja vanhempien puolesta vaikkette mitään sanoiskaan.. ja sitäpaitsi se on muutenkin niin epäluonnollinen tilanne.)

- minkäännäköinen jeesustelu tai vastaava uskontoon viittaaminen

(emme kuulu kirkkoon, joten emme halua asiasta kuulla)

- pennut!

(ei lapsia rääkymään tai juoksentelemaan juhlaan)

- liian aikaisin poistuminen paikalta

(uskallapa väittää, että meidän juhlissa väsyttää)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään