Jump to content
Naimisiin.info

Ehdoton NOU NOU teidän häissä?


Guest Sussuli

Recommended Posts

Tämmösiä, ehdottomia ei-juttuja tällä hetkellä:

- EI TODELLAKAAN mitään typerää, lapsellisesti rimmaavaa runoa kutsukortteihin! "Nyt ystävät ja suku, pukekaa yllenne juhlapuku.." :wacko::girl_impossible:

- EI mukahauskaa (muovista) kakun koristetta eli näitä, missä nainen raahaa miestä

- EI kirkkoa

- EI karaokea

- EI bändiä

- EI polkasua kakun leikkuussa

- EI morsiamen/anopin/kenenkään muunkaan ryöstöä

- EI TODELLAKAAN säälittäviä rahan kerjuu -leikkejä

- EI mansikka-kerma -hörselöällötys kakkua

- EI lapsille suunnattua ohjelmaa/tekemistä

Lista jatkunee kun valmistelut etenee.. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Meidän häissä ehdottomasti kiellettyä on:

- kännääminen (ryypätä voi milloin vaan, mutta mä meen naimisiin vaan kerran)

- häävalssi (tanssitaan kyllä, mutta ei valssia)

- vaaleanpunainen ja sydämet (ainakin suurin osa perinteisistä sydänjutuista (opastekyltit, hääkarkit ym.) on toteutettu jotenkin muuten)

- humppamusiikki (bändi soittaa ainoastaan rokkia)

- jokin muu väri kuin valkoinen hääpuvussa

- suuri määrä vieraita (kutsuttiin lähinnä ne, joiden kanssa ollaan tekemisissä)

- turhat koristeet ja röyhelöt

- vihkisormus (kihlasormukseen tuli timantit)

- studiokuvat

- istumajärjestys (jokainen valitkoon paikkansa itse)

Link to comment
Share on other sites

ei voi muuta sanoa kuin tylsät häät jos ei huumoria voi olla! mitäs siellä sitten tehdään, istua kökötetään suut mutrussa ja ihaillaan valkoisiin pukeutunutta morsianta? leikit yms. saattavat vapauttaa tunnelmaa ja rikkovat hiljaisuutta.

Link to comment
Share on other sites

Hmm, meidän "ei missään nimessä"-lista on varmaan kilometrin mittainen, mutta tässäpä muutamia tärkeimpiä kohtia

EI

- hääleikkejä, ei edes mitään tietovisaa

- morsiamen/sulhasen tai kenenkään muunkaan ryöstöä

- vaaleanpunaista/pinkkiä

- sydämenmuotoisia tiekylttejä

- lapsille suunniteltua ohjelmaa

- orkesteria

- boolia

- "morsian ja sulhanen"-figuuria missään muodossa hääkakkuun

- liikaa ohjelmaa, jotta ilta olisi suunniteltu minuutilleen

- häävalssia

- karaokea!!!! :DD

Siinähän niitä jo ensi tarpeiksi.

No teillähän ne vasta hilpeet pippalot onkin.. :huh:

Enpä taida pystyä lukemaan tätä topicia enempää, ihmejengiä kyllä kun kattelee ihmisten kiellettyjä asioita.

Homma on kyllä omalta osalta niin, että menen tasan kerran elämässäni naimisiin ja se sisältää kyllä koko setin kaikkine leikkeineen ynnä muine hauskoine sivujuonineen.

Ja mikä ihme on tämä "ei mitään nolaamista"???? En kertakaikkiaan ymmärrä..

Tuleeko teidän häihin täysin ventovieraita ihmisiä vai miten ihmisen voi nolata lähisukulaisten ja ystävien edessä? En ymmärrä.

Meidän häissä tulee olemaan kyllä aivan kaikki mahdollinen hauskuus jos se yhtään on minusta kiinni.

Olen perheeni, sukulaisteni ja parhaiden ystävieni ympäröimänä, mua EI saa nolattua kyllä yhtään millään, ei edes vaikka housut revittäs nilkoista.

Eipähän tarvii vieraidenkaan puhella jälkeenpäin miten oli tylsät häät..

Muokattu: , käyttäjä: 7072012
Link to comment
Share on other sites

Minkä ihmeen takia tänne pitää tulla arvostelemaan toisten valintoja? :huh:

Jos joku inhoaa julkista pelleilyä ja sydämen muotosia tiekylttejä niin suotakoon se heille, eiks niin? Se tuskin on keltään teiltä pois, jotka haluatte juhliinne "huumoria".

Link to comment
Share on other sites

Enpä taida olla ainoa arvostelija tässä ketjussa..

Mulla ei vaan mene jakeluun miksi mennä naimisiin ja pitää "juhlat" jos niistä pitää tehdä tunnelmaltaan hautajaiset. Olen yksissä "hautajaishäissä" ollu ja olipahan muuten harvinaisen syvältä nuo häät, ei kiitos enää koskaan.

Toki, mielipiteitä on moneen lähtöön ja kunhan nyt ilmaisin omani, joskin hieman voimakkaasti.

Laitetaan nyt sitten se omakin lista:

Näitä EI nähdä meidän häissä:

- lapsia (mun elämäni suurinta päivää ei pilaa itkevät ja rääkyvät kakarat kirkossa)

- tappelua (bestman tulee saamaan ohjeistuksen että tappelijat lentää hiuksista v***uun oli se miten läheinen sukulainen tai ystävä tahansa

- häävalssia (muuten kyllä mutta omasta mielestä vaan jo liian perinteinen ja kliseinen, sen sijaan tanssitaan häätanssi)

- sukulaisia vuosien takaa (ei ole mitään mielenkiintoa maksaa ruuista ihmisille joita ei ole nähnyt vuosiin)

- kesken loppuva ruoka/juoma

- bändi (jää pois puhtaasti siitä syystä että haluamme musiikista mahdollisimman monipuolista eikä pelkkää perinteistä rokkia tai humppaa/valssia + laitamme ne rahat mieluummin sinne ruokiin ja juomaan)

Saa arvostella. ;)

Muokattu: , käyttäjä: 7072012
Link to comment
Share on other sites

^^Samaa mietin. Meillä oli omissa häissämme näistä täällä mainituista vain booli, sydämenmuotoiset opastekyltit, kakunleikkaus sekä bändi joka soitti 40-70 -lukujen tanssittavaa musiikkia. Kaikki joilta olemme palautetta saaneet, kehuivat niitä parhaiksi häiksi missä ovat olleet ja häät olivat ihan meidän näköisemme ja erittäin onnistuneet myös meidän mielestämme. Kyllä se hauskuus ja tunnelma on jossain ihan muualla kuin järjestetyssä huumorissa. Voihan se sieltäkin tulla mutta ei sen puute tarkoita automaattisesti tylsyyttä. Me emme halunneet mitään ylimääräistä ohjelmaa, sitä ei ollut ja lopputulos oli erinomainen.

Edit. ^: Näköjään kokemukset vaikuttavat erittäin paljon omiin toiveisiin. Me ollaan oltu häissä joissa on väkipakolla järjestetty "hauskaa" ohjelmaa ja totesimme miehen kanssa että se ei ole todellakaan meidän juttu vaan mennään simppelillä rungolla panostaen tiettyihin asioihin (musiikki, ruoka, juoma, tila, tunnelma). Sinä et halua hautajaistunnelmaisia häitä kun olet kerran ollut sellaisissa missä ei mitään ylimääräistä ole. Kuten sanottua, kaikki eivät pidä kaikesta ja yksi niistä mielipiteitä jakavista asioista häissä erityisesti omissa häissä on nimenomaan nämä perinteiset ryöstöt, leikit ym. Jos te haluatte kaiken mahdollisen omiin juhliinne, tuskin kukaan tulee sitä arvostelemaan teille vaikka eivät viihtyisikään siellä. Olisi siis myös kohteliasta olla arvostelematta niitä jotka tekevät toisin kuin te.

Muokattu: , käyttäjä: Yvory
Link to comment
Share on other sites

Edelleen,

se, että häissä ei ole leikkejä ei välttämättä tee niistä hautajaisia. Aikuiseen makuun on montaa muutakin viihdykettä kuin leikkiminen.

Link to comment
Share on other sites

Suunnittelu on vasta alkuvaiheessa, mutta ehdottomat EI:t on:

-Vaaleanpunainen väri

-Alkoholittomuus, olisi karmeaa jos vieraat joutusivat olemaan kuivin suin

-Marsipaanikuorrutus hääkakkuun

-Keittoruoka

-Tylli yms. härpäkkeet

-Liiallinen koristelu

-Istumajärjestys

-Hääparin poistuminen kesken illan

-Sukkanauha

Muokattu: , käyttäjä: Samasi
Link to comment
Share on other sites

Meidän häissä on ehdoton nounou:

-lapsien tuomisen kieltäminen (välillä myös itkevät "kakarat" ovat myös osa minun rakasta sukuani, he kuuluvat häihimme niin kuin muutkin vieraat!)

-häätanssi (valssi on ihanan perinteistä, näyttää kamalalta ne häätanssit kun vedetään hitaita kuin jossain ala-asteen limudiskossa = aivan kamalan näköistä touhua)

-alkoholittomuus

-DJ (ei mielestäni kuulu häihin - bändi tuo eloa ja kuulostaa 100 kertaa paremmalta)

Häihin haluamme paljon vieraita, hauskaa ohjelmaa (saa olla leikkejä), ei mitään jäykistelyä.

Arvostelen sen verran, että yhtiinkään teidän häihin en haluaisi mennä - tulee varmaan huonot bileet kun niin jäykistellään. :)

Link to comment
Share on other sites

Meidän häihin tulee ammattilaisviihdyttäjä (= stand up koomikko) ja jos silti joku jäykistelee niin se on hänen huumorintajunsa puutetta.

MUOKS: Miks kaikki luulee, että leikittömät häät on automaattisesti jäykistelyä? Meidän molempien suvut on varmaan sit poikkeuksellisen rentoa ja hauskaa porukkaa.. :huh:

Muokattu: , käyttäjä: NeNNi
Link to comment
Share on other sites

Miks kaikki luulee, että leikittömät häät on automaattisesti jäykistelyä? Meidän molempien suvut on varmaan sit poikkeuksellisen rentoa ja hauskaa porukkaa.. :huh:

Samaa mietin vielä vaan, etenkin omien juhliemme jälkeen. Ihan yhtälailla ne leikkejä vilisevät häät voi olla jäykistelyä, ja suoraan sanottuna itse vieraana jäykistelen taatusti jos siellä on niitä mukahauskoja pakkoleikkejä. :wacko: Ja jotta ei voisi sanoa että yleistän omien kokemusteni perusteella, myönnän että tietyt ohjelmanumerot voivat olla hauskoja. Samalla kaavalla ei kannata yleistää toisinkaan päin: leikittömät ja ohjelmattomat juhlat eivät automaattisesti ole tylsät.

No, tämä on varmaan yksi niitä asioita joista voisi vääntää maailman loppuun asti eikä yhteisymmärrykseen päästä joten lienee parempi vain vetäytyä nyt takavasemmalle ihmettelemään kun olen kuitenkin oman, joskin eriävän mielipiteeni saanut sanottua. :)

Link to comment
Share on other sites

Ollaan melko avarakatseisia näiden hääjuttujen kanssa, ja ainoa mitä en ehdottomasti haluaisi omiin häihini on tappelu ja muu turha kiukuttelu. Millekään muulle ei oo ehdotonta nounouta.

Paitsi ehkä kaikelle liian hempeille vaaleenpunasille jutuille..

Link to comment
Share on other sites

Mun mielestäni kertoo huumorintajun puutteesta se, että joku tulee tänne pilkkaamaan näitä muiden listoja, kun koko keskustelun aiheenahan on eräänlainen gallup siitä, mitä toisten häihin ei ole tulossa - mun mielestä näitä on hauska lukea ihan sellaisenaan :D

Itse olen ollut monenlaisissa häissä, ja mun mielestäni jokainen saa järjestää sen tärkeän päivänsä ihan tasan sen kaavan mukaan, mikä itsestä tuntuu luontevalta. Vaikken itse halua omiin häihini karaokea tai nolausleikkejä, en todellakaan olisi naama vinossa sellaisissa häissä, joissa niitä olisi. Jokainen omalla tavallaan :)

Link to comment
Share on other sites

Meille ehdoton NOU NOU oli velvoite vieraat. Me kutsuimme häihimme vain ne ihmiset, joiden tiesimme oikeasti haluavan tulla paikalle. Ei tarvinnut ihmisten ruikuttaa, kuinka paljon aikaa/rahaa tarvitsi pistää meidän häihin.

Link to comment
Share on other sites

Meille ehdoton NOU NOU on ruuan/juoman loppuminen. Me vaikka eletään niillä sapuskoilla seuraava kuukausi ja järjestetään sitten monet kotibileet mutta kaikkea täytyy olla riittävästi! :) Lisäksi ei todellakaan-reaktion aiheuttaa muka-hauskat kakunkoristeet ja kummalliset värssyt kutsutekstissä.

Link to comment
Share on other sites

Meidän häissä ei nähty mm. seuraavaa:

- muka-hauskat hääleikit, joissa vieraat joutuvat jännittämään

- rahan keruu

- morsiamen/sulhasen ryöstö

- hääpari yksin omassa pöydässään

- tylli/pitsikoristeet, hääkaari, ilmapallot..

Link to comment
Share on other sites

Meillä ehdoton NOU NOU on tanssiorkesteri humppineen päivineen. Juhlat pidetään vain kavereille ja musakin on sitten sen mukaista (eli ei ihan perinteistä häämusiikkia ;) ). Toinen NOU NOU on kaukaiset sukulaiset, omakustannebaari ja täysvalkoinen hääpuku. Eli kaikki mitä nähtiin morsiamen ensimmäisissä "tällaisten häiden kuuluu olla" -häissä.

Link to comment
Share on other sites

Myökään ei haluta häihimme ryöstöjä,tai pitkiä puheita.. muuten ei ole mitään estoja. Enkä halua että ihmiset on siellä änkyrä kännissä..

Link to comment
Share on other sites

Meillä ehdoton NOU NOU on tanssiorkesteri humppineen päivineen. Juhlat pidetään vain kavereille ja musakin on sitten sen mukaista (eli ei ihan perinteistä häämusiikkia ;) ).

Meilläkään ei tainnut olla ihan perinteistä häämusiikkia, vai kuinka moni on tanssinut häissänsä Paranoidin tahdissa :D (ei se sentään häätanssimme ollut, valssin virkaa toimitti Dingon Kulkuri ja kaunotar)

Link to comment
Share on other sites

Meillä voisin luokitella myös useamman mainitseman pönöttämisen ihan ehdottomalle nounounounounou-listalle. Lisäksi paikan sanelemia nou nou juttuja tulee: ei sähköä, ei juoksevaa vettä, ei takakonttibaaria (mikä itseasiassa mua vähän harmittaa, mutta lähin tie menee 2km päässä :D ).

Niin ja kieltolistalla on myös vieraat, joiden kanssa oikeasti ei olla tekemisissä. Esimerkiksi minun kummeista paikalle ei ole kutsuttu kuin yksi, ihan vain kun en muista ole kuullut moneen vuoteen eivätkä he ole osa elämääni.

Link to comment
Share on other sites

Rakkaat morsiankollegani. Tää nounou lista on sinällään sympaattinen, mutta monen listassa näitä nou-valintoja tehostetaan negatiivisin sanoin "ei humppabändiä, ei kermakakkutörhellystä, ei mukahauskaa kakunkoristetta...". Jollekin voi tulla paha mieli, joka noita haluaisi. Järjestämme omat juhlamme Helsingissä ihanassa paikassa, arvostan myös muiden ihania persoonallisia juhlia, olivatpa ne perinteiset tai modernit.

Jokaiselle tulee varmasti ne omat ihanat häät, olivatpa ne viimeisen päälle toteutetut illalliset tai pienen budjetin juhlat. Arvostetaan muiden juhlia, eikö. Eikai sitä tarvitse erikseen sanoa että haluaa vai tärkeät ihmiset paikalle ja nautinnolisen, persoonallisen juhlan? Eikai kukaan halua pönötyshäitä, vai haluaako joku? Tarviiko erikseen sanoa, ettei halua? Nautitaan kukin suuresta päivästä :-X

Oma nounou listani perusteluin:

- kesähäät, vaikka kovin kauniita ovatkin. Talven tunnelma viehättää skumpalla höystettynä.

- tila, joka olisi 1) kylätalomainen 2) monihuoneinen. Vain siksi näin, että tyylikäs ja tunnelmallinen hääpaikka oli prio listallamme nro 1.

- hääkarkit, koska askertelu veisi aikaa. Ennemmin karkkibuffa ja muuta muistamista.

- vaalenpunaista eikä sydämiä, kiva väri, mutta omaan silmään ei osu.

- tanssiorkesteri, koska 100 vierastamme koostuu pääosin nuorista. Artisti ja DJ paikalle.

- ei lasten juhla, koska lapsia ei juuri lähipiirissämme ole. Booli virtaa ja viini maistuu. Kännejä en pelkää - luotan kyllä lähipiiriini täysin tilannetajussa.

- muut omat askartelut, koska ei osaa/viitsi. Pöytiin tilattuna kukka-asetelmia ja kynttilöitä.

Muutenkin avarakatseisia ollaan kaikessa ja ihana, että ihmisillä on erilaisia häitä.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...