Jump to content
Naimisiin.info

Ehdoton NOU NOU teidän häissä?


Guest Sussuli

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

-Leikit. Me molemmat inhotaan olla huomion keskipisteenä ja tunnelma muuttuisi varmaan aika ankeaksi jos hääpari ei viihtyisi omissa häissään. Vieraita meille tulee vain 30 (joista 6 lapsia), joten olisi vähän kankeaa repiä porukkaa väkisin mukaan leikkeihin, kun suurin osa vieraista kun on yhtä jäykkää porukkaa kuin mekin.

-Tienvarsikyltit. Meidän nimikirjaimet tuotavat mieleen selkeästi natsisaksan, enkä minä halua ripotella natsikylttejä minnekään. Minulla on taas liian tunnistettava etunimi, jota en halua teiden varsille. Eikä minulla ole mitään halua olla asentelemassa itse niitä kylttejä hääpäivän aamuna ja kiskomassa niitä pois illalla häiden jälkeen. Meille kun ei ole bestmania tai kaasoa.

Siis meille on tulossa monen mielestä umpitylsät juhlat, mutta me haluta pilata omia juhliamme pakottamalla itseämme tekemaan mitään meille epämiellyttävää. Eikä meitä yhtään haittaa vaikka porukka lähtee juhlista aikaisemmin tai muistelee tylsiä juhlia. Me ollaan itseasiassa sulhasen kanssa aika tylsiä ihmisiä, joten silloinhan juhlat olisivat olleet meidän näköiset.

Pääasia on että meillä on mukava olla häissä, eikä kukaan menetä yöuniaan hääleikkien tai hääohjelman takia, ei vieraat eikä hääpari.

Muokattu: , käyttäjä: _Jojo_
Link to comment
Share on other sites

Mulle ehdoton NOU NOU on ilmapallot! Mun mielestä ne kuuluu lasten syntymäpäiville. :D Ja sitten se että morsian, sulhanen tai kuka tahansa nolataan juhlassa jollain tavalla. Esimerkkinä nyt vaikka se että sulhanen joutuu laulamaan, että saa morsiammensa takaisin morsiammenryöstössä. Tai ylipäätään joku morsiammen ryöstö on mulle ehdoton NOU NOU. :D

Link to comment
Share on other sites

Nyt häiden jälkeen voin kertoa, miten se sitten oikeasti meni meillä :)

- Meillä oli siviilivihkiminen hääpaikalla, äidin nuoruudessaan tekemän ryijyn päällä. Tulimme iskän kanssa sisään starwarsin tahdissa ja ulos pussailimme mihen kanssa saippuakuplasateessa Beatlesin kanssa. Herran sanaa ei kuultu ja koulun jumppasali oli siltikin taianomainen paikka.

- meillä ei ollut boolia. Oli kyllä viiniä, kaljaa, lonkkua, sidukkaa ja kuohuvaa (ja paljon alkoholittomia). Juotavaa jäi, kaikki saivat mitä halusivat ja ihmiset olivat iloisesti huppelissa, yksikään ei sortunut rähinäviinaan, muutama oli känniankkoja ja ketään ei häirinnyt.

- Lapset olivat toivottuja juhlaan ja alle 10-vuotiaita oli 33vierasta (kaikkiaan oli 125 vierasta). Lapsilla oli oma leikkitila, mutta mieluiten olivat mukana juhlassa. Kukaan ei kaivannut nakkeja ja ranskalaisia, saanut raivareita, käyttäytynyt huonosti tai ollut tiellä. Serkun poika 6v. kysyi huolissaan aluksi, että olemmehan muistaneet, että lauantai on monen lapsen karkkipäivä. Kakun kanssa oli tarjolla monta purkkia makeisia (joita tietenkin aikuiset rohmusivat eniten) joten tästäkään ei tullut huolta. Viimeiset lapsiperheet lähtivät puolenyön aikaan ja heidän lapsensa tanssivat muiden kanssa tanssilattialla tähän asti.

- Meillä ei ollut hääleikkejä eikä morsiamen tai kenenkään muunkaan ryöstöjä. Ohjelmassa oli yksi yllätyspuhe ja kuusi puhetta, jotka puhujat olivat etukäteen kirjoittaneet ja jotka olivat niin hienoja, kauniita ja hauskoja, että itsekin yllättyivät, kun heitä muut vieraat kävivät kiittelemässä. Yksikään puhe ei ollut yli 4minuuttia pitkä ja niissä ei ollut powerpointesitystä lapsuudesta tms. Myös morsian piti kiitospuheen vieraille ja miehelleen. Kukaan ei nolostunut tai vaivaantunut, vieraammatkin vieraat (esim. työkavereiden avecit) kiittelivät kovasti.

- Meillä ei soinut tietokoneelta "pienissä häissä". Itse asiassa piti kyllä, mutta bändimme oli niin hyvä ja pojat vetivät liki puolikahteen, joten tietokonemusalle Tauskeineen ei todellakaan ollut tarvetta.

- Häihin oli kutsuttu niitä pakollisia sukulaisia ja PALJON. Voi kun tuntui ihanalta, kun vähän höperöitynyt hoitomummo pitikin yhtäkkiä puheen ja muisti vieläkin yhden lorun, mitä meille aina lapsuudessa kertoi. Tai kun se sama 6v. serkun poika oli itse keksinyt meille laulun, joka kertoi marssilaisista, koulusta, rakastumisesta ja maksalaatikosta. Oli myös ihanaa tanssia kummisedän kanssa ja jösses mitä lahjoja ne sukulaiset kantoivat!!! Edelleen tykkäämme hirveästi niistä pakkokutsuttavista sukulaisista.

- Meidän häät olivat tylsästi koulussa ja sen jumppa- sekä ruokasalissa. Vieraat olivat ihan ihmeissään, kuinka kaunista olikaan. Seinillä oli jouluvaloja ja hallaharsoja, katossa paperilyhtyjä ja oli jopa niitä paljon parjattuja ilmapalloja, voi kuinka tohkeissaan lapset olivatkaan niistä, siis ihan tavallisia ilmalla täytettyjä palloja nipuissa. Lastunauhaa tai tylliä ei käytetty missään.

- Emme tehneet hääkarkkeja. Pöydissä oli kyllä hopeapapereissa suklaakolikoita alkupaloiksi, kakun kanssa oli 6kiloa karkkia ja 125 pusua ja kotiinviemiseksi oli sulhasen tekemää chilihilloa purkeissa sekä pussitettula chilinsiemeniä joka perheelle ja enemmänkin. Mutta ei, tyllikarkkeja ei oltu askarreltu.

- Mikään ei mennyt minuuttiaikataululla ja kuitenkaan emme olleet missään kohdassa myöhässä ja kaikki tapahtui suht ajallaan. Sitten syötiin, kun istuttiin pöytään ja sitten otettiin kuvia, kun kaikki olivat syöneet. Ruokalinjoja oli vain yksi, mutta pöydissä odottavat viihtyivät keskenään, lapset kävivät jo leikkimässä, seinällä oli ripustettu vieraskirjansivut täytettäväksi ja kaikkialla oli jotain pientä, joten kukaan ei tylsistynyt odotteluun.

Link to comment
Share on other sites

- Juotavaa jäi, kaikki saivat mitä halusivat ja ihmiset olivat iloisesti huppelissa, yksikään ei sortunut rähinäviinaan, muutama oli känniankkoja ja ketään ei häirinnyt.

- Lapset olivat toivottuja juhlaan ja alle 10-vuotiaita oli 33vierasta (kaikkiaan oli 125 vierasta)....Viimeiset lapsiperheet lähtivät puolenyön aikaan ja heidän lapsensa tanssivat muiden kanssa tanssilattialla tähän asti.

- Meillä ei ollut hääleikkejä eikä morsiamen tai kenenkään muunkaan ryöstöjä.

- Häihin oli kutsuttu niitä pakollisia sukulaisia ja PALJON...Edelleen tykkäämme hirveästi niistä pakkokutsuttavista sukulaisista.

- Emme tehneet hääkarkkeja.

- Mikään ei mennyt minuuttiaikataululla ja kuitenkaan emme olleet missään kohdassa myöhässä ja kaikki tapahtui suht ajallaan.

Stomp, kuulostaa aivan ihanalta! Voi että tulin hyvälle mielelle näin positiivisesta asenteesta ja postauksesta. :-X Meidän häistä on tulossa pienemmät, mutta tervetulleita ovat niin pakolliset sukulaiset kuin lapsetkin. Samoin tarjoamme alkoholia vieraillemme, emme tee hääkarkkeja emmekä halua ryöstöjä tai muita leikkejä ohjelmanumeroksi. Voi kunpa meidänkin juhlat menisivät yhtä ihanasti kuin teidän! Onnea vielä jälkikäteen!! :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meidän ehdottomalla kieltolistalla ovat ylihumaltuneet riidanhakuiset ja hankalat ihmiset.

Todella hyvin sanottu! Niin meidänkin kieltolistalla - vaaleanpunaisen värin lisäksi.

Jätin jopa yhden kaveripiiristäni kutsumatta, koska kyseinen henkilö ei osaa juoda tai juhlia

järjestämättä ensin itkukohtausta ja sen jälkeen tappelua.

Link to comment
Share on other sites

Ehdoton nounou on myöskin karaoke.. en tiedä mitään sen kamalampaa..

ja toinen on ne nolausleikit, niitä pelkään niin polttarieni osalta kuin myös hääjuhlan. Kaasolle ja BM:lle on tehty selväksi ettei mtn sellasta mutta luulen että jotain ketkua saattaisivat keksiä.

Paljoa ei löydy ehdottomia EI-kohtia mutta pakkoposeeraminen on sellainen.. äh, hirvittää ihan tollasseet.. muutenkaan kun en mielestäni onnistu kameran edessä.. josta tuliki mieleen että pitää etsiä hyvä valokuvaaja jostain joka onnistuisi saamaan säädyllisen hääkuvan.. :S

Link to comment
Share on other sites

EI EI EI:

-kirkkovihkimistä

-tienvarsikylttejä

-riisin heittelyä

-mitään sydänkoristeita

-kimpun heittoa

-sukkanauhan heittoa

-morsiamen tai kenenkään muunkaan ryöstöä

-hääkaarta

-erillistä pöytää hääparille

-kakkupolkaisua

-hääparifiguuria kakun päälle

-leikkejä

Mulle ei tule:

-huntua

-täysin valkoista hääpukua

-vannehametta

Muuten kylläkin ajatuksena suht perinteiset sukujuhlat =)

Link to comment
Share on other sites

Oltiin isännän kanssa alusta alkaen yhtä mieltä, ettei meidän häissä ole

- uskontoa

- seuraleikkejä tai kenenkään ryöstöä

- häävalssia tai ensimmäistä tanssia

- tanssiorkesteria ja tanssilattiaa. Vaikka kuinka äitini ja anoppi inttivät, että pitäähän ihmisten päästä tanssimaan. Tanssikapakat on tanssia varten, nämä juhlat on tanssimista vieroksuvan pariskunnan häät :girl_haha:

Muokattu: , käyttäjä: GingerKid
Link to comment
Share on other sites

Ainakin alustavasti NO NO -listalla on...

- pienet lapset (ei kumpikaan haluta pieniä lapsia juoksemaan pitkin kirkkoa tai ravintolaa ja mun suvussa just näitä tämmösiä riittää...)

- modernius (ei vaan oo meidän juttu, vaikka näyttääkin muiden toteuttamana hienolta)

- oma pöytä morsiusparilla

- hääkaari

- muratti

- tummanpunainen (punkku ainut poikkeus)

- muoviset-/silkkiset ruusuköynnökset

- tyllikoristeet

- puolapuut/jumppasali

- paperiset sydänkoristeet seinillä

...Krhmm oho, tulihan noita jo näin alustavasti aika kattava lista :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Näitä en halua häihimme (ja onneksi sulhanen on samoilla linjoilla)

- Liian tiukkaa aikataulua

- Ahdistavat tai nolaavat leikit. Jotain leikkejä ja perinteitä pitää kyllä olla, mutta hyvällä maulla suunniteltuna ja toteutettuna.

- Ketään ei ryöstetä (mutta ehkä boolimalja..)

- Halvan näköisiä muovikoristeita ja tylliä

- Vaaleanpunaista

- Turhaa stressiä ja säätämistä hääpäivänä

- Ei-toivotut vieraat. Ei sis kaukaisia sukulaisia ja kumminkaimoja

- Vesisade

- Huonosti käyttäytyvät tai liian juopuneet vieraat

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...