kuutar

Paras persoonallinen ideanne häissänne?

368 viestiä aiheessa

Meillä varmaan omaperäisimmät ideat keskittyy muksuihin (tullee liki/yli/noin kolmannes vieraista) - eli otetaan reippaasti muksut juhliin mukaan ja tarjotaan heille omat esiintymishetket. :) Muuten ihan perinteisesti; tosin helmikuussa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä varmaankin persoonallisin juttu tulee olemaan "hääajoneuvo" eli hevonen ja kärryt kirkolta juhlapaikalle. Juhlapaikka itsessään on 1800-1900- lukujen taitteessa käytössä ollut toimistorakennus, joka toimii nykyään kylätalona. Hevoskyyti sopii mielestäni paikan henkeen täydellisesti.

En tiedä, onko tämä nyt niin persoonallista, mutta: kaaso toimii hääkuvaajana, eli ottaa kuvat kiitoskortteihin sekä meidän hääkuvamme juhlapaikan edustalla. Mietinnässä on vielä, näkyykö taustalla kaunis vanha rakennus vai kenties joki (juhlapaikka joen rannalla).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hiemana tavallisesta poikkeavia asioita meillä tulevat olemaan teema: aasia ja puna-musta. Virallinen hääohjelma päättyy ilotulitukseen, jonka jälkeen bändi poistuu ja sauna lämpenee. Tietokoneelta soitettu musiikki jatkuu kuitenkin niin kauan kuin viimeinenkin vieras on tolpillaan - ja kauemminkin, jos viimeinen unohtaa sammuttaa musiikin. Yli puolet juhlavieraista yöpyvät hääpaikalla, eikä tilan puolesta tule valomerkkiä.

Me aiomme tehdä häihimme pienen lauluvihkosen, johon tulee juomalauluja viinille, vedelle, kahvin aveceille ainakin. Häihimme tulee paljon laulavaisia teekkareita ja molemmat pidämme juomalauluista niin siksipä näin! Ajattelimme kenties sanoittaa jonkun uuden biisin ihan meidän häitämme silmällä pitäen.

Meillä tulee juomalaulujen sanoja (ja nuotteja) pöytäohjelmatöttöröihin. Perinteisten kolmioiden sijaan askartelen taittuvat vihot - Bombay Sapphire -ginipullon muotoiset pullot, joihin tulee etiketeiksi meidän logo ja päivämäärä sekä taakse hääsanaristikko. Vihon keskiaukeamalta löytyvät perinteiset menut ja ohjelmat.

Me teemme häävalssin lisäksi evolution of dance esityksen. Eli aloitamme tanssimaan ihan normaalisti jotain balladia ja sitten yht`äkkiä musiikkivaihtuu sikermäksi jota sitten tanssimme esim. tiputanssi, macarena, kung fu fighting, saturday night fever jne. Semmonen on youtuben mukaan muodissa jenkeissä. Tällä tavoin ajateltiin viihdyttää vieraita.

Meillä on suunnitteilla suomalaistettu versio tästä, jos vaan bändi suostuu soittamaan. Eli vaihdetaan Kulkurin valssi lennosta Säkkijärven polkaksi :) Youtubessa näkemäni videot taisivat pääasiassa olla perushitaita, jotka vaihtuvat rap- koreografiaan. Tuo polkan koreografia pitäisi meidän tosin vielä suunnitella ja hieman treenata...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Näitä kun lueskelin, mietin, että onko meillä muka täysin tylsät ja perinteiset häät ilman mitään omaa, vaikka omasta mielestä onkin meidän näköiset häät tulossa, mutta kyllähän vähän poikkeavia juttuja muutama tuli mieleen, kun hieman mietin.

- ei tule huntua

- isä ei saata minua vaan kävelemme kaksistaan koko matkan

- hääkarkkeina toimii itsetehdyt suklaatikkarit, joihin värssyjen asemasta tulee pätkiä laulujen sanoista ja jotka mahdollisesti toimivat myös paikkakortteina

- miehelle ei todennäköisesti tule bestmania

- hääyöksi menemme kotiin ja häämatka on todennäköisesti risteily..

- ei heitellä riisejä tai mitään muutakaan meidän päälle

- ei leikkejä tai mitään nolaavaa ohjelmaa, ainoastaan pari puhetta ja muutama musiikkiesitys

Lisäksi olen aika varma, että kaasona toimiva siskoni yllättää meidät keksimällä jotain todella omituista oman puheenvuoronsa aikana :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidan personaallisin idea on se helppous...meidan haat ovat saaressa mummon pihalla, vihkiminen seka juhla. Piha on erittain kaunis taynna kukkia metsan keskella.

Olemme molemmat erittain luonnonlaheisia joten tama sopii meille hyvin.

:D :D :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nosto!

Itsellämme ei tosin ole kovin persoonnallisia ideoita, vaan kaikki on jostain omaksuttu. Tahtois silti kuulla muiden ideoita.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ai että näitä on mukava lukea, ihania oivalluksia ja ideoita! Häävieraana olisin mielissäni siitä, että juhlassa olisi jokin hauska ja erilainen yksityiskohta :girl_smile:

Sain hyviä vinkkejä taas omia häitä varten, kiitosta vain!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meillä rokkihäät hitusen hauskaa horrormeininkiä sekotettuna. ollaan semmone räväkämpi pariskunta. booli meillä on verenpunasta (kirkasta punasta ei siis sakeaa). hääkarkit on niitä punamustia pääkalloja mitä saa candy kingin irtokarkki osastolta ja ne kääritään mustaan läpinäkyvään kankaaseen:) ja tietysti musiikki on pääasiassa ihan 50`s rock n rollia, psychobillyä ja punkkia. toki muutama poppi ja iskelmä biisikin kuullaan että kaikki saa mieleistään kuulla. värimaailma on musta, puna valkonen ja mulla hääpuku ja kengät tulee olemaan musta/tummanvihreet! että persoonalliset häät ainakin. hääkakus aateltiin itte leipoo niitä cupcake leivoksia mitä saa koristella ite sit ihan oman maun mukaan, ehkä tulee sitä syötävää mustaa glitteriä ja joku muu koriste vielä päälle. semmosta nyt ainakin :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tässä muutamia "normaalista poikkeavia" juttuja meidän tulevissa häissä:

Osaan näistä saatu ideat täältä naikkareista.

Ei tylliruusuhääkarta, vaan pöytämme takana on tuikkusermi, jossa on 32 tuikkua (sopii syksyiseen hääteemaan, kun muutenkin käytetään tuikkuja koristeluissa)

Kakkutelineenä toimii erikorkuiset puupölkyt.

Ei puheita, lukuunottamatta kaason ja bestmanin maljapuhetta.

Vieraista otetaan kuvat heidän saapuessaan juhlapaikalle, kuvat liimataan illan aikana vieraskirjaan ja oman kuvan kohdalle kirjoitetaan sitten terveiset hääparille.

:girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ainakin ihanin koristelujuttu oli häissämme sisareni järjestämä!

Hän oli tehnyt pöytiin havuista jugend-henkiset kiehkurat

ja kun sitten satuin juhlissa katsomaan niitä tarkemmin huomasin että

niihin oli solmittu erilaisia Star-Trek figuureja...

Yhdestä pöydästä löytyi Klingonien sotalintu, seuraavasta

Kyborkkien kuutio, jostain DS-9 ym...

Kruunasivat somistukset!!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heissan.. Me aloitetaan sillä et.. kaasot jne. on ohjaamassa porukan kartanon pihalla olevan "kappelin" eteen.. Ensin pihaan tulee todella hieno mersu (mut hääpari ei olekaan siinä) vaan pari jannua mustissa arskat silmillä.. Nää tyypit levittää punasen maton ja me tullaan makeella vanhalla V8:lla pihaan (asuntoauto lähinnä).. Kuski avaa oven ja me menemme kappeliin ensimmäisenä jonkin hevi biisin soidessa.. (Toki "pappi" on jo sisällä).. Kaaso ja bestman ohjaavat sisälle ne ketä mahtuu.. Loput jäävät ulos.. :) Ulkoa näkee "alttarille" ihan hyvin.. Tämä vain alkua.. Ja ah.. niin meidän näköistä.. En malttaisi oottaa..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei mua rupesi kiinnostamaan miten olette rokki- ja hevihäät toteuttaneet? Meillä sulholle musiikki on henki ja elämä ( ei tosin itse soita mitään) ja rock, heavy metal ja progressiivinen rock ovat lähellä hänen sydäntään. Itse pidän kaikenlaisesta musiikista, miehen myötä tosin omakin maku on muuttunut raskaampaan suuntaan. Toi Nothing else matters oli aika hyvä idea häätanssiksi!

Haluaisimme tietenkin häistämme itsemme näköiset, ja toki musiikki on tuolloin tärkeä osa juhlaa. Kaikki vieraat ei kuitenkaan välttämättä ymmärrä tietynlaisen musiikin päälle joten haluamme kuitenkin vaihtelevaa musiikkia, jotta ihan normilavatanssitkin onnistuisivat. Mutta jonkinlaista rock-henkisyyttä haluaisimme näkyvän muuten, ei kuitenkaan liian hallitsevasti. Eli ideoita? (:

Meidän oma tanssimme on joku rock-klassikko jota ei olla vielä päätetty, sulhon kaveri laulaa sen akustisen kitaran säestyksellä. Sitten olisi suunnitelmissa, että koska minä, eli morsian, olen soittanut koko lapsuuteni klassista pianoa, että hyvä ystäväni soittaisi pianolla jonkin ihan perinteisen häävalssin johon muutkin vieraat voivat osallistua. Toivomus olisi myös saada häämarssi pianolla soitettuna kirkossa jos käytännön toteutus onnistuu.

Me emme vietä hääyötämme ainakaan hotellissa, sillä lähistöllä on vain tietyn kahden ketjun paikkoja, joista toisessa itse työskentelen. Eli ei viitsisi tukea kilpailijaa eikä yöpyä työpaikallaan ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vieraan näkökulmasta: en ollut aiemmin nähnyt, että kirkosta tullessa riisin sijasta heitetään koivun lehtiä hääparin päälle. Mielestäni mainio idea, kun teemana oli muutenkin luonto.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän paras persoonallinen juttu häissä oli ehdottomasti paikka!

Meidät vihittiin Nuuksion kansallispuistossa niityllä vanhan koivun alla. Paikka oli todella kaunis ja kaikki vieraat ovat kehuneet, että häät eivät olisi voineet olla enempää meidän näköiset. Muutenkin teimme asiat niin kuin itse halusimme, miettimättä mitä tehdään tai ei tehdä yleensä, normaalisti tai perinteisissä häissä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä tulee olemaan vihkiminen ulkona, mutta toisink kuin Sahramilla, tammen alla. Matka "alttarille" tehdään näillä näkymin räsymatoista ja kynttilät reunustavat räsykujaa.

Bestaman muistutti vanhasta perinteestä tahdon-kohdassa, jonka mukaan sulhanen saa jokaisesta vaikenemastaan sekunnista kossupullon... Kossuista viis, mutta sukulaisten ilmeet olisivat tämän arvoisisa!

Sukkanauhan heiton alussa, kun sulhanen mönkii siellä helman alla, on tarkoitus hieman vedättää. Ajatuksena on helman alle kiinnitetty vyö, joka on enemmän tai vähemmän täynnä kaikkea epämääräistä. Aluksi sieltä on tarkoitus vetää bestmanin kalsarit, olettaen, että sellaiset saadaan jostain huomaamatta. ;) Myös erilaiset muut asiaan liittymättömät kamat tullee kyseeseen. Kalsareitten lisäksi.

Minulla ei ole hääkimppua, vaan seppele. Aion heittää seppeleen, jonka jälkeen laitan päähäni hatun uuden siviilisäädyn merkiksi. (Eli huntua käyttivät neitsyet, jo naimisissa olleet/lesket käyttivät yleisesti seppelettä. Rouva peittää päänsä huivilla tai hatulla.)

Mietimme myös, että meidän pöytämme takana olisi lakana tms valkoinen kangas, johon suvun edesmenneet "kerääntyvät", mutta tämäkin on ollut vielä ajatuksen tasolla.

Osalle ihmisistä häät alkavat jo perjantaina, ja ainakin jatkuvat sunnuntaille. Meillä on myös varattu iso sauna, mihin kaikki ovat tervetulleita, pukeutuneena, tai nou. Kaveri/tuttavapiirissäni tämä on normaalia, miehen puolelta saattaa tulla ihmettelyjä.

Yleisetikin näitä häitä on järjestetty omalla maulla, ihan kutsuista lähtien. Kutsujen teksti oli hyvin meidän tyyppistä, kuten myös kutsun kuva meistä pussaamassa.

Silti; paras oma idea näihin häihin on se, että meille tulee onkimista!! Vähän kuin ala-asteella. :girl_blum:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ollaan suunniteltu, et meijen häistä tulee pienet, vaan perheille ja ystäville, koska kummanki lähiperhe on suuri. Toisin sanoen vieraita tulee alle 50.

Häät pidetään maalaismaisemissa vanhassa navetassa. Meijen häissä ei ole tulossa mitää hääperinteiksi muodostunutta, sillä hääjuhlakin on vaan enemmänki hääillallinen.

Isoin ero varmasti muihin häihin on meijen hääkakku. Normaalin hääkakun tilalla meillä on tulossa pari erimakusta kakkuleivosvaihtoehtoja, jotka on jokainen erikseen koristeltu. Toivottavasti tää idea onnistuis. Ajattelin ainaki suklaista ja vaapukkaista leivosta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Sellainen ajatus tuli että minun ja miehen pöytään tulisi muutama tyhjä tuoli vastapäätä ja heti alkuun esitettäisiin toivomus että ne ei ole missään vaiheessa juhlaa tyhjänä. Ettei jouduta eristyksiin :)

Tämä on AIVAN MAHTAVA idea!!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meille ei tule tavallista kakkua eli tehdään semmonen "cupcake" muffinsi homma. Muffiniteline ostettiin. se on hieno, ja siihen mahtuu 36 muffinsia. siitä tulee upea kun koristellaan muffinit hienosti. niiden päälle tulee syötävää glitteriä! :girl_haha:

Muokattu: , käyttäjä: Eliza86

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ehkä Imperial March ulosmarssina. Oli molemmille aika ehdoton juttu, ja suunnilleen ensimmäinen asia, mitä häistä sovittiin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No meiä koko hääsysteemi. :D Jos kiinnostaa tarkemmin, klikkaa Häävalmistujaisuusivuosi hässäkkä -linkkiä. :flirt:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä hieman samanlaista meininkiä, kuin Eliza86:lla. Teemana on vanha kunnon rokkenrolli ja porukan odotetaan pukeutuvan sen mukaisesti. Päiväbändinä on rautalankaorkesteri (tämän kun vielä löytäisi!!), joka soittaa varmasti myös vanhemmille ihmisille mieluisaa musiikkia. DJ hoitaa sitten tuon minulle tärkeän psychobillypuolen ja myöhään illalla alkavat punkbileet, joissa esiintyy muutama lempibändimme. Muuten tämä meidän persoonallisuus on aika taviskamaa: väreinä on punainen ja valkoinen, koristeluissa mahdollisimman paljon luonnonmateriaaleja ja meno mahdollisimman rentoa myös ohjelman puolesta. Meille myös sukujuuret ovat todella tärkeitä ja hääpaikka koristellaankin suvun vanhoilla valokuvilla, esineillä ynnä muilla.

Itse vihkimisen meillä suorittaa tuomari ja sormustentuojana toimii meidän rakas koiramme. Kimpun tahtoisin kerätä lähimmiltä ystäviltäni ja sukulaisilta. Aion tosin hommata kukat etukäteen, ettei siitä ole kenellekään vaivaa. Ja pitopalvelu meillä on vegaaninen. Nämä olisi suunnitelmat nyt kahdeksan kuukautta ennen häitä, saas nähdä, mitä kaikkea vielä keksitään!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häitä ei varmaan tunnistais häiksi jos en pitäisi morsiuspukua ;) Sen verran epäetiketin mukaan mennään. Raahataan Guitar Hero illaksi ja pelataan kavereiden kanssa ja juodaan viiniä! Ja kuunnellaan Musea! Sitten hääkakun sijaan meillä on erilaisia syksyn piirakoita: mustikkaa, puolukkaa, omenaa yms..

Muokattu: , käyttäjä: lokakuunmorsian

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vieraan ominaisuudessa tässä vastaan minäkin. Eli olin hiljattain vieraana häissä, joissa oli perinteisen diashow-meiningin sijasta vähän erilainen "esittelypätkä". Linkki ohessa. Oletan, että saan sen täällä jakaa, kun löytyy kerran youtubestakin. Mielestäni persoonallinen idea, tosin video ehkä aukeaa inside-vitsien vuoksi enimmäkseen lähipiirille ja suvulle. :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

IHANA video!! Melkein tulee tippa linssiin vaikkei edes tunne kyseistä pariskuntaa. Aivan mahtava!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään