Huomenlahja sulhaselle


pimpuli

Recommended Posts

  • Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

olen miettinyt aivan samaa, mitä siis sulhaselle huomenlahjaksi..hän omistaa jo solmioneulan, mutta onko pelkästään kalvosinnapit ok lahja..??  :-/ sitten niitten täytyisi kyllä olla juuri samaa mallia, kuin solmioneula, jotteivät näytä typerältä jos kummatkin yhtäaikaa päällä..vai??  :-?

mutta jos olisi jokin muu, persoonallisempi lahja...ei vaan tule mitään mieleen..ei siis muuta kuin miettimään...  ;)

Link to comment
Share on other sites

Nyt on huomenlahjan yksi osio hooidettu. Olin eilen huomenlahjakuvauksissa ja hyvin menivät. Päikyssäni löytyy tarkempi raportti asiasta, jos jota kuta kiinnostaa :)

Tarkoitukseni on siis tehdä miehelleni "tuoreen aviomiehen selviytymispaketti", johon yhtenä kuuluu tuollainen huomenlahjakuvakansio.

Link to comment
Share on other sites

Annoin miehelleni "huomenlahjaksi" hääyön hotelli Tornissa Helsingissä. Olin tilannut huoneeseen pikkusuolaista ja shampanjaa toimitettiin myös. Pidin hääyön yllätyksenä, sillä menimme häistä jatkoille ko hotellin baariin. Sieltä sitten vein mieheni hotellihuoneeseen. Väitin ennen häitä miehelle haluavani kotiin hääyöksi säästösyistä. Olin siis jemmannut rahaa jotta sain sellaiset puitteet hääyöllemme kun halusimme. Myönnän toki että mulla oli oma lehmä ojassa, sillä koti oli aivan hirveässä kaaoksessa viimehetken valmistelujen vuoksi. Ai niin, konkreettisena "lisähääyölahjana" annoin kaiverretun ovikyltin jossa on uusi yhteinen sukunimemme.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

meidän unelmana on muutta kesällä omakotitaloon, joten ovikyltti on mielestäni ajankohtainen lahja. Tilasin semmoisen siis tänään. Sulkilla sitäpaitsi synttärit kaksi päivää häiden jälkeen, niin tässähän pitää kohta hankkia lahjasäkki! :D Synttärilahjaksi ajattelin ostaa lahjakortin viiniravintolaan (sulkki kuolasi viimeksi sen verran ikkunan takana et pakkohan se on sisälle päästettävä kokeilemaan )

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Haluaisin hankkia huomenlahjaksi rannekellon, sellaisen oikein kunnon laatukellon, johon ei edes tarvittaisi pattereita, mutta ovat mokomat niin kovin kalliita. Jos ajattelisi ostavansa matkoilta jostain edullisemmalta lentokentältä, niin sen vaihtaminen olisi vaivalloista, jos se ei olisikaan mieleinen.

Näillä näkymin kudon siis villasukat, joissa voisi vaikka olla kevyttä sydänkuviointia. Tälle on ihan tarinakin: kuusi vuotta sitten kun tavattiin, kulta asui vanhassa talossa, jossa säästettiin lämmityskuluista niin, että lattiat olivat aina kylmät. Silloin uhosin tekeväni hänelle hienot sukat, mutta eipä ne ole vieläkään valmiit... :blush: Tiedän että kellokin olisi tarpeellinen, mutta villasukka olisi mukavan symbolinen lahja. Eihän lahjan arvo määräydy hinnan mukaan.

Link to comment
Share on other sites

Mies ilmoitti ensin, että ei mitään huomenlahjoja, kunnes

sai kuulla huomenlahjakuvauksista. Ja voitte arvata,

että mieli muuttui aika nopeasti. Joten annan miehelleni

huomenlahjakuvauksen vai miten se nyt sanotaan.. :grin:

Hän kuulemma haluaa tulla ehdottomasti mukaan kuvauspaikalle,

mutta siitä en ole niin varma. Saisin varmaan silloin ramppikuumeen

ja makaisin vain paikallani :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Mä olen jotenkin tosi innostunut Ex Libriksistä. Sulhasella on paljon kirjoja ja sitten originaalin voisi vielä kehystää ja laittaa vaikka kirjahyllyn viereen seinälle. Itse en ole niin taiteellinen, että voisin sellaisen piirtää, mutta tyylin ja aiheita kuvaan tiedän jo. Surffailin netissä ja löysin yhden taiteilijan, jonka tyylistä pidän. Lähetin hänelle jo sähköpostia, katsotaan, mitä hän vastaa! Tässä idea myös sellaisille taiteellisille ihmisille, jotka eivät halua lahjan maksavan paljoa...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...