Jump to content
Naimisiin.info

Huomenlahja sulhaselle


pimpuli

Recommended Posts

www.teuvosalminen.com löytyy Salmisen sivusto. Hintaa piirroksille tulisi huomattavasti enemmän, mitä maksoin Italiassa omasta kuvastani (15€). Mutta toisaalta jos ei ole ulkomaanmatkaa tiedossa, ei taida noistakaan voida tinkiä jos todella vastaavanlaisen teoksen haluaa. :rolleyes:

Lumiruusu, teetätitkö värillisen vai mustavalkoisen kuvan?

mustavalkoisen

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vihdoinkin pääsen kertomaan täällä oman huomenlahja ideani! (Tiesin että mies käy vaklimassa mun juttuja täälä, niin en tietenkään ennen häitä voinut paljastaa... :) ) Eli hankin miehelleni huomenlahjaksi Mercurin Vision partahöylän. Idea oli olemassa jo pitkään ja ihan alunperin mun piti ostaa partaveitsi, mutta sitten mies itse innostui joskus nettiä selatessaan tuosta höylästä. Päivitteli vielä että raaskisiko sitä ihan tuon hintaista ostaa, jos sittenkin hankkisi vain sen Futurin. Myhäilin siinä ittekseni että no tää oli aika selkeä juttu sitten, että kumman ostan :) Lisäks paketissa oli partavaahtoa ja -suti sekä säilytyskotelo höylälle. Ja kaksi Gantin kasvopyyhettä, pitäähän se juuri ajeltu nassu johonkin ylelliseen saada pyyhkiä! Kovasti mieluisa lahja tuntui olevan.

Link to comment
Share on other sites

Ihan loistava idea tuo Nike.com. Kengistä sais tosi makeita... Sulho on vähän "nirso" kun ei kalasta/retkeile eikä halua tatskaa. Kello voisi olla ihan jees...toisaalta. Boxerit mä ostan melkein joka lahjaksi je nekin yleensä laadukkaat. "Ihme" t-paitaa en halua antaa.. Noi kengät vois olla ihan jees jos vaikka sais jostain visakortin lainaksi :)

Link to comment
Share on other sites

Olin jo ostanut hänelle pienen soittorasian, jossa soi Frank Sinatran Strangers in The Night, mutta hätähousu kun olin, niin annoin sen hänelle muuten vain arkea sulostuttamaan. Tykkäsi...tai sitten esittää tosi hyvin :wub: . Nyt täytyy siis keksiä jotain muuta. Tahdon sen olevan jotakin persoonallista ja romanttista eli tästä tulee tosi vaikeaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Huomenlahjakuvausta voin suositella erittäin lämpimästi. Pitkään lahjaa mietin ja sit tuohon päädyin, enkä kadu hetkeäkään! Kuvaussessio oli tosi hauska! Huumorilla vaan, sinut olen itseni ja vartaloni kanssa..Jännitin kyl ihan sikana, mut kuvaaja sai mut pian rentoutumaan ja pian sitä unohti keikistelevänsä vähissä pukeissa..Ja vaikka itse sanonkin niin kuvista tuli ihan mahtavia!!Toki miehen reaktiota en vielä tiedä, mut voisin uskoa hänen tykkäävän..

Itselle ainakin jäi niin mukava fiilis, et todellakin suosittelen asiaa hiukankin pohtiville!!

Link to comment
Share on other sites

Ostin tänään sulhaselleni rannekellon, kun on pikkuhiljaa opiskelujen jälkeen siirtymässä työelämään ja sanoi sellaista tarvitsevansa. Haetaan siihen sitten kaiverrus, ja voi sen vaihtaakin jos jokin toinen kello miellyttää enemmän. Hitsi, tuo huomenlahjakuvauskin olisi ollut tosi kiva, mutta enää en ennätä... Ellen pyydä jotain kaveria ottamaan kuvia vaikka hääyöasusteissa. Asiaa sietää harkita... :)

Link to comment
Share on other sites

Missä olette käyneet huomenlahjakuvauksissa?? Tavalliset valokuvaus ateljeet eivät varmaan tällaisia kuvia ota??? :blink: Osaako joku suositella paikkaa pääkaupunkiseudulta?

Itse olen ottamassa huomenlahjakuvat Studio Carpe Diem:sta. Kuvauskokemusta ei ole, mutta sähköpostitse käydyn keskustelun pohjalta odotan kuvaussessiota jo innolla!

Link to comment
Share on other sites

Musta henk.koht. ei olis keikkumaan vähissä vaatteissa/alasti jonku kuvaajan edessä ja antamaan miehelle lahjaks kuvaa musta itsestäni! Mutta siis mulla ei ole mitään sitä vastaan, jos muut niin tekee, joten sallittakoon se ihan vapaasti heille jotka sen haluaa tehdä! Ja hatunnosto, varmasti sulhanen ainakin tykkää ;)

Muoks. Enkä ny tietenkään tarkota, että sen kuvan vois ottaa jostain toisesta naisestakaan!! :D

Muokattu: , käyttäjä: vaniljasydän
Link to comment
Share on other sites

Mulla on kanssa iso ongelma tän asian kanssa.

Mies ei käytä koruja, kelloa, tuoksuja. Ei tykkää tatuoinneista. Urheilee eikä sen ihmeemmin mitään harrasta. Ovikylttejä tms ei tarvi miettiä kun rivarissa asutaan..

Ainoa potentiaalinen lahjaidea olis kalvosinnapit ja kravattineula kun tuo työnkin puolesta käyttää pukua jonkun verran, mutta siltikään se ei tunnu luontevalta lahjalta.

Ite hinkuisin myös tuota kuvaussessiota ja antaisin toiselle sitten kuvan itsestäni kehyksissä tai kansiossa tms mutta voipi olla mulle melko tyyristä ja hankalaa toteuttaa yksin alle vuoden ikäisen penskan kanssa..! :lol:

Toivottavasti mä vielä keksin jotain.. :mellow:

Link to comment
Share on other sites

Tämä kieltämättä tuottaa vähän päänvaivaa, tämä huomenlahjan mietintö. Vähän kuulin vihjauksia tulevien polttareideni suhteen, että olisivat suunnitelleet huomenlahjakuvien ottamista, eräs kavereistani harrastaa valokuvausta. Jos niin on, niin ihan kiva, mutta en lähtisi valokuvaamoon niitä enää otattamaan.

Pitkään on ollut mielessä ostaa urheilevalle miehelleni Polarin sykemittari, joku vähän laadukkaampi. Hän kun on aktiiviliikkuja ja toisaalta taas ei käytä mitään koruja, eikä kuulemma haluakkaan. Tatskoista en itse piittaa.. ;) Onko tuo sykemittari nyt sitten liian arkinen ja käytännöllinen lahja? Minä vielä kaiken lisäksi harrastan aina noita käytännöllisiä lahjoja... :huh:

Link to comment
Share on other sites

Mäkin olen leikitellyt ajatusta huomenlahjakuvauksesta... Mutta ehkä jätän sen vaikka jonkun vuoden hääpäivälahjaksi. Mies itse on haaveillut tietynlaisesta rannekellosta, joten ehkä sellainen? Olisi ainakin saajalle varmasti mieluinen. :P

Itse olisin ainakin vähän, että nojoo, jos mies antaisi itsestään mulle kuvia huomenlahjaksi! :lol: Vaikka eihän se tietenkään ole sama asia.. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Avolla on lähestymässä valmistuminen ja sen juhlistamiseksi mulla on muutama lahjaidea. Jaan ne teidän kanssanne ja saa vapaasti lainata.

- Avo harrasti ihan tosissaan jalkapalloa vähän ennen kuin me tavattiin. Lopetti aloittaessaan armeijan. Hän on puhunut sen aloittamisesta jo ties miten pitkään ja on saanut aikaiseksi ostaa itselleen uudet popot ja pallokin sillä on :lol: Kuitenkin johonkin sen täytyy liittyä ja maksaa lisenssi, jotta saa pelata. Sen voisin hänen puolestaan järjestää. Siinä voitan minäkin, kun mies pitää itseään kunnossa :rolleyes:

- Hänella on kaulassaan rippilahjaksi saamansa kultainen ketju ja risti. Ajatuksena on ollut ostaa tilalle toinen riipus, esimerkiksi jokin Kalevalalta. Tietysti ne klassiset solmioneulatkin ovat olleet mielessä.

- Hän on ulkonäöstään huolehtiva mies ja lahjakortin kasvohoitoon olen hänelle jo aiemmin antanut, joten askel vähän pidemmälle voisi olla. Voisin pulittaa hänelle ajan keskikaupungille jollekin tosi taitavalle parturille, joka saisi tehdä hänen päälleen ihmeitä. Partavesikin on klassikkona pyörinyt mielessä. Hugo Bossilta on vähän aikaa sitten tullut uutuus, jonka nimeä en nyt muista. Sininen pullo.

- Ostin avolle hänen muuttaessaan kotikotoa ekaan omaan asuntoon taulun ja se on meillä seinällä täälläkin. Tuossa melko lähellä on yksi tauluja ja kehyksiä myyvä liike, jonka ikkunaan me sattumalta jäätiin toljottamaan koirien kanssa. Hän osoitti sieltä yhden teoksen, joka oli hänen mielestään hieno ja oli se mustakin. Se olisi tosissaan pysyvä muisto, mutta on olemassa riski, ettei hän pitäisikään siitä, kun sen näkee kotona. Tarttis tehdä avoin kauppa, että sen voi sitten vaihtaa ellei tykkääkään.

- Foren rannekellon ostin jo suhteemme alkuaikoina hänelle ja siihen on kaiverrettu hänen syntymäpäivänsä. Kuitenkin hän on toivonut samanlaista aurinkovoimalla käyvää kelloa, kuin minullakin on. Onhan noita kelloja kaupat pullollaan ja edellisenkin ostin kesän alennusmyynneistä, vaikka miehen synttärit on marraskuussa :lol: Ei se ehkä kuitenkaan uutta tarvitse vielä, mutta on sekin ajatus

Muokattu: , käyttäjä: iiutsi
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest Nimetön

Nimettömänä täällä ketjussa, jos vaikka mies erehtyy lukemaan.. ;) Ostin miehelle kaksi lippua Slipknotin tulevalle Suomen keikalle, kun kerran mainitsi kaverilleen minun kuullen, miten siistiä olis kyseiselle keikalle päästä. :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...