Jump to content
Naimisiin.info

Huomenlahja sulhaselle


pimpuli

Recommended Posts

Tatuointilahjakortti olisi vähän harkinnassa, kun sulhanen on tatuoinnista jo pitkään haaveillut.

Itse en ole aiheesta yhtään perillä, joten osaisiko joku ystävällinen kertoa, kuinka paljon suunnilleen voisi maksaa olkapäähän noin 8x8 cm -kokoinen, värillinen mutta melko yksinkertainen kuva Helsingin seudulla? Toki tarkkaa hintaa ei pysty sanomaan, mutta kun itsellä ei ole minkäänlaista käsitystä, olisi kiva tietää, pitäisikö lahjakortin olla 100,- vai 500,- vai jotain ihan muuta. En viitsisi alkaa liikkeitä kiertelemään ennen kuin tiedän, onko minulla siihen edes varaa.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ihania vinkkejä täältä saaneena tulin tällä hetkellä siihen tulokseen, et ostan kalvosinnapit ja solmioneulan varmaan ennen häitä synttäri/joululahjaksi tai sitten niin että annan ne sit hääpäivän aamuna (tulee viimeistään silloin tarvimaan) ja kun tuo huomenlahjan osto sulhaselle ei perinteisiin kuuluu ja meillä tarkoitus pitää aika perinteiset häät, niin tuo nimikyltti oveen aivan loistava idea :grin: tiedän et sulho tulee pitämään siitä. ^_^

Mutta näille jotka pähkäilevät vielä niin itselle tulis mieleen taskumatti, käyntikortti kotelo (molemmat voi kaivertaa), lahjakortti tatska/autokouluun (esim. jos moottoripyörästä haaveilee)mm.

Link to comment
Share on other sites

Guest vinkki_nimettömänä

WFD02_XL.jpg

Tarpeellinen (1 Gb muistitikku), silti korumainen (hopeoitu) ja muistorikas (kaiverruksena nimet ja hääpäivä). Tulee silkkipaperiin käärittynä kauniissa lahjarasiassa (kansitekstin voi valita pitkästä listasta).

Link to comment
Share on other sites

Olin miettiny huomenlahjaa IKUISUUDEN ja sitten kun avasin tän keskustelun niin toinen viestihän sen kertoi !

Eli lahjakortti tatuointia varten.

Mies on päästä varpaisiin tatuoitu ennestään ja mulla on puoliks leikillä aina tapana kitistä, että "Noihin menee sikana rahaa", "Sulaudut vanhana pappana tapettiin" jne. Joten ainakin mies osaa todella arvostaa :)

Link to comment
Share on other sites

Jos kyse on Formula 1 Tagista niin niiden hinnat on muita Tag Heuereita edullisemmat eli voi varmaan saada 600-700 eurolla. Tietenkin riippuen vähän mallista. Tavallisimmin Tagit (ainakin ne mitä katsoin) huitelivat 1500-2500 euroa välillä. Eli kyllä niistä saa aika mukavasti maksella, valitettavasti...

Link to comment
Share on other sites

miestä odottaa paketissa peltorin sport tac- kuulevat kuulosuojaimet...

harrastaa urheiluammuntaa sekä metsästystä... noihin saa sit radiopuhelimen kytkettyä jos metsällä tarvii... niin ja sit semmonen hupiminikirja opas avioliittoon :lol: :lol:

onneksi on vaihto oikeus jos ei kelpaakkaan... B)

Link to comment
Share on other sites

Siis mitä ihmettä ostaa miehelle, jolla on jo kaikkea? Haluaisin ostaa jotain kivaa, mutta sellaista mistä jää muisto. Ovikyltti on yksi, mikä tarvitaan, mutta se on niin persoonaton ja sellaisen ostin joskus kavereille lahjaksi jo yli kymmenen vuotta sitten. Tosin ei tämä mies sitä tiedä. :-) Korut ja tatuoinnit ja muut sellaiset on pois laskuista, lethermaneja löytyy usempia erinlaisia. Boxerit ja t-paidat tyhmillä teksteillä eivät ole mielestäni kivoja.

Kaikennäköiset teknisetvälineet meillä jo on.

Eli ei ole helppoa keksiä. Taidan harkita golfkussia taikka viikonloppu lomaa. Mutta niissä olisin itse mukana, joten onko se sittenkään niin vain miehelle? Voi ei, saan harmaita hiuksia tätä pohtiessani. :-)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minäkin tässä pohdin pääni puhki mitä miehelle ostaisin? Mikään tatuointi ja printtipaita ei tule kysymykseenkään. Jollain oli aikasemmassa vaiheessa joku aviomiehen selviytymispakkaus juttu. Se kuullostaa kivalta ja hieman erinlaiselta. Mitä olette laittaneet siihen? Ei nyt tietankään kaikkea tarvitse kertoa, kun varmasti sinne tulee jotain persoonnallistakin, mutta noin niikuin yleisesti?

Link to comment
Share on other sites

Siis mitä ihmettä ostaa miehelle, jolla on jo kaikkea? Haluaisin ostaa jotain kivaa, mutta sellaista mistä jää muisto.

Varmaan noi huomenlahjakuvat on sellanen juttu, että niitä ei (toivottavasti :D ) sun miehelläs oo vielä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mä kirjoitin miehelle tarinan ajatuksistani tapaamisestamme häihin. Yritin painottaa puhumisen tärkeyttä tarinassa. Tekstistä on lihavoitu sanoja sieltä täältä ja kun ne sanat laittaa peräkkäin niistä tulee lause, joka tarkoittaa sellaista, että mies saa ottaa minut mukaan ostamaan (=maksamaan) hänelle uuden kännykän. Ajattelin, että se tarina tekis lahjasta enemmän henkilökohtaisen, kuin jos oisin vaan sanonut että "mennääks ostamaan sulle uus kännykkä". Ja kännykän takia tarina painottaa puhumisen tärkeyttä.

Saas nähdä mitä isäntä sanoo. Viikon päästä sunnuntaina saan tietää...

Link to comment
Share on other sites

Aluksi sovittiin, ettei anneta mitään kallista, vaan säästetään mieluummin rahat häämatkalle. Ostohalu kuitenkin valtasi minut. Ostin kaksi lahjaa. Ensin vähän humoristisessa mielessä miehelle oman herätyskellon, sillä hän on lähiaikoina herännyt usein liian myöhään. Oikea lahja on meille molemmille liput jääkiekko-otteluun, jossa pelaavat vastakkain meidän molempien lempijoukkueet. Meillä on pelissä huippupaikat ja suunnitelmissa on, että pelin jälkeen mennään syömään hyvin. Yhteensä hintaa tuli reilu 100€, joten hääbudjetti ei kärsi paljon.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minä kävin eilen huomenlahjakuvauksessa! Uskaltauduin siis sittenkin... :rolleyes:

Voin kyllä suositella! Oli hauskaa ja vaikka en ole aikaisemmin ollut kuvattavana, niin ammattitaitoisen kuvaajan neuvoilla kyllä hyvä tulee. Koevedokset saan viikon sisään, mutta kuvaaja näytti kamerasta muutamia hyvin onnistuneita kuvia, ja vaikka itse sanonkin niin hyvältä näytti! Eli suosittelen lämpimästi! :)

Link to comment
Share on other sites

Kävin Jyväskylässä Sari Muhosella. Voin suositella.

Todennäköisesti annan kuvat albumissa. On vaan ollut hankala löytää sopivan kokoista albumia, ja tuossakin minkä jo hankin, on ihan liikaa sivuja. Mutta ehkä sivut saavat joskus täydennystä. Ja ajattelin lisätä sinne myös tekstiä, runoja tms.

Haaveilen, että jos joskus saamme lapsia, kävisin otattamassa "mahakuvia".

Käy ihmeessä juttelemassa kuvaajan kanssa! Itsekin kävin ensin tapaamassa kuvaajaa, ja hän sai minut vakuuttuneeksi että kannattaa kokeilla.

Saa nyt nähdä mitä mies tuumaa kuvista... Mutta luulen, että tykkää. On joskus itse sanonut että haluaisi kuvata minua. Tosin hänet tuntien niistä kuvista jäisi kyllä alusvaatteet pois! ;-)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...