Jump to content
Naimisiin.info

Huomenlahja sulhaselle


pimpuli

Recommended Posts

  • Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...
Onko ehdotusta erähenkiselle miehelle?

Kirveet, puukot, yleisimmät retkikamat löytyy kyllä.....

En tiiä onko Häät jo ollu, mutta kirjotan kumminki.

mites makkarin sisäpussi, semmonen silkkinen?? Tykkää varmasti. Ei mee makkari pilalle liiasta pesusta, lisäksi toi on tosi hyvä kesällä. Mahollisesti lisäks/vaihtoehtona HYVÄ otsalamppu. -Näkee sutkin paremmin;)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Tätä on jo nyt tullut itsekkin mietittyä.Olisi mukava antaa jotain 'pysyvää' toiselle.. Tatuointia mies on halunnut pitkään,mutta kuitenkin jahkailee ja olen joskus sanonut,että voisin hommata lahjakortin,mutta mies ei kuitenkaan ole innostunut,kun ei sitten ehkä kuitenkaan halua ottaa,kun pitäisi kuulemma löytää niin hyvä tatuointi,että sitä jaksaa lopun elämää katsoa ja epäilee ettei semmosta löydy... Toi huomenlahjakuvaus ehkä kiinnostaisi,mutta en pidä itseäni mitenkään mairittelevan kauniina/hyvä kroppasena,joten jotenkin pelkäisin,että kuvista tulisi niin hirveitä,ettei niitä kehtaisi edes antaa..Olen kyllä nähnyt todella kauniita huomenlahjakuvia,mutta kuvattavatkin ovat olleet hieman eri kastiin kuuluvia...

Mitään varsinaista tavaraa mies ei tarvitse,kellon olen jo joskus ostanut,ei käytä kravatteja,ei kalvosinnappeja,ei minkään maailman koruja sormuksen ja kellon lisäksi....Help!...Joten vinkkejä kiitos.. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sulhaselle päätin antaa huomenlahjaksi teräksisen Zipon, jossa toisessa kyljessä on Suomi-leijonan kuva ja toiseen tulee nimi ja päivämäärä kaiverrettuna. Miehen makuun on kaikki, jossa vähänkin on jotain Suomi-leijonaa ja kun on vielä tupakoitsija, niin tultakin tarvitsee. Luulen hänen olevan tuollaisesta aivan onnessaan.

Link to comment
Share on other sites

Täällä kun ihmisten kokemuksia huomenlahjakuvauksista kuin, varasinpa itsellenikin ajan sellaiseen :girl_wink:

Lisäksi ajattelin, että jos rahatilanne sallii, ostaisin lisäksi kellon. En kyllä ole siitä vielä varma, kun ei ole ihan halpa, mutta tiedän että haluaisi sen ja ei välttämättä tule hänellä itse ostettua.

Häiden takia sovittiin joululahjoista niin, että ostamme molemmat toisillemme tavoista poiketen (minä ihan maaninen lahjojen ostaja) kaksi lahjaa. Molemmat ostaa toiselle kirjan, ja bonariksi saa ostaa jonkin "pikkujutun". Muuten mennään kyllä joulu vähän säästöbudjetilla, mikä kyllä ei oikeasti ole millään tasolla pahasta. Mietittiin että syödään hyvin ja levätään ja nautitaan ja jätetään ne lahjat tänä vuonna vähän vähemmälle huomiolle.

Ohoh, vetäisinpä taas lahjakkaasti niin OT, kuin olla vaan voi...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mä löysin kuningasajatuksen surffaillessani ebayta. Mun mies olisi niin onnessaan, jos ottaisin hänen sukunimimen. Löysin sellaisen osoiteleimasimen, johon tulee kiinalaisin aakkosin perhe-kuva ja meidän osoite kiertää sitä kuvaa. Tätä voidaan laittaa kortteihin yms. Lisäksi olen ostanut pokerikalvosinnapit, sitten ostan vielä New York-kravattineulan (vai miksi sitä sanotaan?) ja pokerikravaatin.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...