Jump to content
Naimisiin.info

Huomenlahja sulhaselle


pimpuli

Recommended Posts

Ex-morsiamet, mitä boudoir-kuvillenne on tapahtunut häiden jälkeen? Ovatko ne esillä kotona? Miehen lompakossa? Milloin niitä katsellaan? Vai kuuluukokaan niitä katsella myöhemmin?

Kansiossa kirjahyllyssä. Aina välillä katsellaan :kiss3:

Ei silti, olen muutenkin hyvin konservatiivinen mitä tulee huomenlahjoihin. Jos itse päädyn sellaisen antamaan, se tulee symbolisesti noudattamaan traditiota eli olemaan miehen tulevaisuuden turvana sen varalle että hän sattuisi jäämään leskeksi. Muutenhan se ei ole huomenlahja vaan ... noh, lahja.

No jos traditiosta puhutaan, niin huomenlahjahan oli miehen vaimolleen antama lahja, eli sinun ei kuuluisi antaa sellaista.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Olen yrittänyt miettiä sulholle hyvää ja persoonallista lahjaa, mutta en ole vielä sellaista keksinyt.

Kalvosinnapit on aika huono ajatus mun siipalleni, sillä harvemmin niitä tulisi kuitenkaan käytettyä.

Taidan kallistua siihen sukunimikylttiin. Pitää vielä miettiä josko jotain siihen lisäksi vielä... Onneksi on vielä aikaa pohtia asiaa :)

Link to comment
Share on other sites

Olen myös asiaa pohtinut, vaikka tässä nyt vielä hieman alla vuosi on aikaa.

Eniten ehkä olen tuon pullonavaajasormuksen kannalla ( http://baring.loitsu.com/ ),

varmasti miellyttäisi oluesta pitävää miestäni. :girl_wink:

Sitten vaan mietin, että hopeinen vai se kestävämpi, öö.. Titaaninen..

Hopeiseen saisi kaiverrettua päivämäärän, mutta sitten taas titaaninen on se kestävämpi..

Tosin voihan sitten aina uuden hankkia, kun varmasti tuo koko ja paino tulevat vaihtelemaan seuraavien kuudenkymmenen vuoden aikana.. :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Olen ajatellut ostaa miehelleni toisen sormuksen, kun hän ei ole hankkinut itselleen varsinaista vihkisormusta. Kihlasormuksen kaveriksi ajattelin siis ostaa toisen rinkulan huomenlahjaksi. :) Hyvä idea on myös tuo sukunimikyltti ja valokuva, en tosin ottaisi vähäpukeisia kuvia vaan otattaisin jonkun kivan kuvan minusta ja koirastamme ja kehystäisin sen. :)

Link to comment
Share on other sites

Aion antaa sulhaselleni huomenlahjaksi boudoirvalokuvan. Tai ehkä jopa kokonaisen kalenterin. Tai muuten vaan useamman kuvan. Meihet kun pitävät katselemisesta ja naiset tuntemisesta :) Kuvat päätyisivät meidän makuuhuoneeseen, johon ei ole asiaa vierailla, eikä omilla lapsillamme.

Link to comment
Share on other sites

Olen myös miettinyt tuota huomenlahjakuvausta, mutta toisena vahvana on ollut mielessä lahjakortti tatuointiliikkeeseen. Ollaan kumpikin haluttu jo pidemmän aikaa ottaa tatuoinnit. :)

Link to comment
Share on other sites

Mä olin ajatellut huomenlahjaksi jotain, joka piristäisi yhteistä seksielämäämme. Jotain hauskaa tai sitten jotain seksikästä vaatetta :) Mutta me sovittiin, että ei osteta toisillemme huomenlahjoja, sillä häiden budjetti menee reilusti yli suunnitelmien. Silti toivon, että mies sopimuksesta huolimatta ostaa jotain mulle :)

Link to comment
Share on other sites

Mä olin ajatellut huomenlahjaksi jotain, joka piristäisi yhteistä seksielämäämme.

Mutta tämänhän ei tarvitsisi välttämättä olla ostettava esine, se voisi olla tavallisesta poikkeava teko jonka teet. Tai vaikkapa pinkka "lahjakortteja" joita aviomies voi käyttää ensimmäisen aviovuoden aikana. Pientä maustetta voi myös löytää vaatekomerosta ja keittiön kaapeista - hunajaa, mentholipastelleja, huiveja... (Vaikka tietenkään en voi tietää miten villi meno teillä on ollut tähän asti. :D )

Netti avuksi ideointiin, mielikuvitus rajana. ;)

Link to comment
Share on other sites

^ No tuskin kovin moni mies harmistuu saadessaan kuvia vaimostaan vähäpukeisena... :girl_haha:

No ei se nyt mun pointti tässä ollutkaan vaan se, että mun mielestä kuva itsestä - olkoon kuinka vähäpukeinen hyvänsä - ei oo oikein samanarvoinen lahja jonkun timanttikorun kanssa. Siis meillä sellaiset kuvat olisi melko arkipäiväinen lahja kun mies harrastaa kuvausta ja hällä on minusta jo olemassa seksikkäitä kuvia ihan riittävästi. ;) Mutta tämä siis vain meillä, en tarkoittanut arvostella muiden huomenlahjoja.

Täällä samoin tuon tyyppiset kuvat olisivat suht "arkipäiväinen" lahja, tietysti silti toimiva, jos vaikka hankkis oikein kunnon rekvisiitat ja jotain hienoja pin-up -tyylisiä asuja, mutta...

Mies myös heitti, että hän voi ottaa kuvia itse sitten hääyön aluksi :D ihan hyvä sikäli, kehtaa poseeratakin vähissä kamppeissa ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

MÄ en kyllä nyt enää tiedä mitä hankkisin huomenlahjaksi... Okei, mulla on ihan hyvännäköinen korsetti jonka avulla musta voisi saada ihan hyviä kuvia jos niitä vähän rajaa ja muokkaa... Mutta silti se vähän jänistyttää. Ja ovikyltti ei mulle ole tarpeeksi henkilökohtainen, vaikka se voisi kyllä olla osa sitä lahjaa. Mutta mitä lisäksi...?

Öh, ei tässä ole kuin alle 3kk aikaa miettiä! :girl_impossible:

Link to comment
Share on other sites

Vastaanpa tänne uudestaan kun suunnitelmat muuttuivat. Me päätimme ettemme hanki huomenlahjoja toisillemme ollenkaan! :) Sen sijaan teemme muutaman päivän minihäämatkan heti häiden jälkeen, vaikka lähdemme pidemmällekin reissulle sitten myöhemmin. Musta ihan mukava ja meille sopiva ratkaisu.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Siltä varalta, että sulhanen sattuisi lukemaan tämän en mainitse mitä olen ajatellut... Tarkoituksena olisi kuitenkin huomenlahja hankkia - vaikka vaikeaa onkin päättää mitä.

Tässä ketjussa olikin jotain ideoita vaihtoehdoiksi. Ei vain malttaisi odottaa sitä antamishetkeä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

^ Miten ois joku Über-luxus-Wunderbaum :grin:

Ja ihan asiaan. Itse annan huomenlahjakuvat, mikäli ne onnistuu. Plan B on tatuointilahjakortti ystävän kautta. Lisäksi ostan nimikyltin ulko-oveen.

Edit. Nimikyltistä vielä. Miehelle on iso juttu jos vaihdan nimeni, joten tuolla kyltilläkin on iso merkitys.

Muokattu: , käyttäjä: Maddie-
Link to comment
Share on other sites

Noi huomenlahjakuvat on hyvä idea, mutta itse en tohdi.. pitää keksiä jotain muuta. Tatuointilahjakorttikin olis aika hyvä, millasilla summilla ootte meinannu sellasta antaa? Mies on haaveillu jo pitkään tatuoinnista, mutten tiedä minkä kokoista hän on ajatellut, tai minkä hintaisia ne ylipäätään on. Mulla itellä ei oo yhtään tatuointia, eikä mitään käsitystä ko hintapolitiikasta.

Link to comment
Share on other sites

Tuli yhtäkkiä sellainen ahaa-elämys.. mies on halunnut ikuisuuden soutuvenettä niin minä aion vuokrata venepaikan kotimme läheltä :) (hinta n.60e/vuosi) Veneeseen ei ole vielä varaa, mutta se on symboolinen asia, josta mies varmana tykkää.. sit yhdessä rahaa hommaamaan veneeseen :)

Link to comment
Share on other sites

Olen hommannut miehekkeelle (ja itselleni) kaksi A-katsomon lippua U2:n Helsingin elokuun keikalle. Mies on U2:n suuri fani ja itsekin olen oppinut tykkäämään bändistä. Mies tietenkin tietää lahjasta, joten jotain muuta ekstraa oon aatellut myös hommata.

Link to comment
Share on other sites

Mun miehelle tällä hetkellä tärkein juttu on meijän raksa, joten tilasin sille Annen lasipuodista 2 lasitiiltä, jossa toisessa on kuva meistä (pienillä lisäyksillä) meijän viimekesäiseltä Turku-reissulta, jossa oltiin nauttimassa kavereiden kihlajaislahjaks antamasta kylpylähotelliyöstä ja tuolta reissulta jäi kivoja muistoja. Toisessa taas on meijän häävalssin sanat ja häiden teemaan sopivia koivunlehtiä. Tuommoiset tuli:

20100616_002.jpg

Näiden lisäks oon tilannut taotun nimikyltin meijän oveen lehtisomisteilla ja ostin kahden hengen mukanaraahattavan riippumaton, että se mies malttais rakentelultaan levätä kans :)

Link to comment
Share on other sites

Ostin tulevalle miehelleni rannekellon huomenlahjaksi. Tähän kaiverretaan vielä päivämäärä (sekä hääpäivä että sitä seuraava päivä). :girl_smile:

Mies itse ihaili kelloa kaupassa, joten lahja on varmasti mieluinen ja säilyy loppuelämän muistona.

Link to comment
Share on other sites

Oletteko ajatelleet antaa sulhaselle huomenlahjaa? Se on kai ennen ollut niin, että vain sulho antaa morsiamelle huomenlahjan, mutta ilmeisesti nykyään morsiankin voi antaa.

Mitä lahjoja annatte??

Kierretään yhdessä Suomea kaksi viikkoa,joten samalla häämatka ja huomenlahja:)

Link to comment
Share on other sites

Olen miettinyt tuota huomenalahjaa pääni puhki. Eikä vieläkään ole mitään hajua mitä antaisin. Häihin aikaa vajaa 3 viikkoa... Korua olen miettinyt tai kelloa, mutta mies ei oikein niitä käytä... aika vaikeaa...

Link to comment
Share on other sites

Olen miettinyt tuota huomenalahjaa pääni puhki. Eikä vieläkään ole mitään hajua mitä antaisin. Häihin aikaa vajaa 3 viikkoa... Korua olen miettinyt tai kelloa, mutta mies ei oikein niitä käytä... aika vaikeaa...

nimikyltti uudella nimellä olis ainakin perinteinen. Ja jos mies polttaa niin sit zippo-sytkäri jollain omalla kaiverruksella.. matkalahjakortti (lentoliput) vois olla kanssa kiva. tai vaikka kylpyläviikonloppu tai festari/konserttiliput jos miehesi tykkää moisesta.

Link to comment
Share on other sites

Minullakin on tämä huomenlahja mietittynät suuuuuresti! :girl_impossible:

Nimikyltti oveen yhteisellä sukunimellä olisi yksi kiva vaihtoehto,

mutta myös jokin pieni "muistelma"kirja olis kans kiva.. Eli siis siihen tulisi

vaikkapa tärkeitä pvämääriä,tekstejä, kuvia, laulun sanoja yms.. Vai onkohan

se liian hempeetä? :girl_haha:

Muokattu: , käyttäjä: Mammuska
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...