Jump to content
Naimisiin.info

Huomenlahja sulhaselle


pimpuli

Recommended Posts

Me miehen kanssa maksettiin toisillemme tatuoinnit huomenlahjoiksi. Lahjat tosin "annettiin" jo melkein kuukausi ennen häitä, mutta ne on silti meidän huomenlahjat :D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hmm.. Kovasti on tullut tätä itsekin mietittyä, aikaa kyllä on, mutta hankalaa tuo lahjan keksiminen. Olen jo teetättänyt aiemmin lahjaksi riipuksen, Zipon ostanut, kellon osti itse juuri, rannekorukin löytyy ja sormuksia on ne kaksi jo, eikä enempää tule.. Vaikeaa :D Tuo lasikaiverrus oli hieno idea, olin jo miettinyt, jos laserkaiverruttaisi avaimenperään tyttöjemme kuvat.. Mutten tiedä onko se mistään kotoisin..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Aattelin antaa miehelleni lahjaksi ruuvimeisseleitä. Siis jos mulla on joskus ruuvit löysällä niin voi sitten kiristää :girl_haha:

Eikun oikeesti, se tarttee niitä eikä sillä ole kunnollisia. Äijämäistä, eh?

Link to comment
Share on other sites

Eikös se ole se vähän sähäkämpi yleinen huomenlahja? :) Ainakin jos sellaisia hienostuneita hemaisevia kuvia antaa.

Minäkin ajattelin tällaista. Tosin en ole varma haluanko ammattilaisen edessä sitä tehdä, toisaalta hänen taas on helpompi nähdä ne hyvät kulmat kuin että itse ottaisi satoja melkein-mutta-ei-kuitenkaan-ihan kuvia, koska joutuu lataamaan kameran aina uudelleen. Tosin kaverilta voisi saada kaukolaukaisimen lainaan, silläkin helpommin saisi :)

Link to comment
Share on other sites

En mäkään välttämättä haluis valokuvaajalle mennä. Tiedä siitä sitten että osaako niitä hyviä kuvia itse ottaa :D

Munkin avokki on siitä hankala, ku se ei tykkää käyttää koruja, kelloja sillä on ihan hirveesti, enkä oikeen tiä mikä ois semmosta henkilökohtaista, mitä vois ajatella :o

Link to comment
Share on other sites

Eikä siinä ammattilaisen edessä kuvattavana muten mitään, mutta en tiedä uskaltaisinko tehdä kaikkea mitä haluaisin, ilman että tuntisin näyttäväni naurettavalta.

Enkä tarkoita mitään A-luokan pornoja, vaan ihan vähän vitsikkäitäkin "herutuskuvia" ihan sen sensuellin vihjailevan lisäksi.

Toisekseen kun kroppa on kahden lapsen jälkeen sellaisessa löysemmässä muodossa vaikka kiloja on kymmenen vähemmän kuin vuosi sitten, niin en tiedä uskonko ammattilaiselle sitä vastuuta että saisi näyttämään minut seksikkäältä päästä varpaisiin.. Varsinkin kun huomenlahjojen esimerkkikuvissa nyt vaan aina sattuu näkymään niitä kiinteämpiä yksilöitä. En siis pääse edes arvostelemaan kuvaajaa, että olisiko hän sopiva minun tarpeisiini. Onhan se sanomattakin selvää että kiinteästä on helppoa saada kaunis kuva :)

Ja mulla kyllä on itsetunto kohdallaan, siitä se ei jää kiinni, mutta ihan käytännön kautta siis vain mietin.

Link to comment
Share on other sites

Minä haluan antaa jotakin ihan ainutlaatuista ja spesiaalia, koruja yms. voin sitten ostaa jouluina ja synttäripäivinä. Huomenlahja annetaan vain kerran. Olen ajatellut, että otattaisin itsestäni miehelle jossain ammattivalokuvaajalla jotkin burleskityyppiset valokuvat, joista mies varmasti innostuisi ja joista voisi tulevina vuosina katsella, että on se vaimo ainakin joskus ollut hyvännäköinen ;) Vielä tarvii vaan kerätä rohkeutta ensi vuotta varten.

Link to comment
Share on other sites

Meillä mies tulee saamaan lahjakortin tatuointiliikkeeseen :)

Itselläni taskoja on, mutta miehellä ei vielä yhtään..puhunut kuitenkin että haluaisi ottaa :)

Link to comment
Share on other sites

Eilen kävin boudoir-kuvauksessa. Siihen kuului kampaus ja meikki. Kuvaaja sai aikaiseksi tosi rennon tunnelman, vaikka itseäni tietysti jännitti olla hepeneillä (ja ilman) vieraan ihmisen edessä. Kuvista tuli tosi hienoja. Itsellekin tuli hyvä olo kun huomasin, että ihan mukiin menevän näköinen nainenhan siinä poseeraa :) Mies tykkää varmasti, suosittelen muillekin vaikka vähän jännittäisikin!

Link to comment
Share on other sites

Mies on jo seurustelun alkuaikoina ilmaissut, että boudoir-kuvat oisi hänelle mieleen... Joten luultavasti pettyisi ellei niitä saisi :) Täytyy vähän sit katsoo missä kuosissa oon häiden aikaan, että kuinka paljastavia jne. Mutta oon nähnyt kyllä myös tukevammista ihmisistä tosi ihania kuvia, kun kuvakulmat on oikein valittu niin ei haittaa kilotkaan, kunhan ilmeet ja itsetunto on kohillaan!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mietin pitkään huomenlahjaa ja ajattelin jo mennä otattamaan boudoir-tyyppiset kuvat, mutta ajattelin että se olis ollu enemmän mun ku sulhasen juttu. Kalvosinnapit hän sai synttärilahjaksi joten päädyin täältä saamani vinkin perusteella tilaamaan hänelle Niken sivuilta kustomoidut tennarit. Kenkiin tulee meidän häiden teemavärejä ja taakse sai itse valita kirjailun joten sinne tulee meidän hääpäivä, vasempaan kenkään päivä, oikeaan vuosi! Musta olisihan superhauska idea, mieheni käyttää tennareita lähes joka päivä kesät talvet.

Ainoa ongelma on etteivät kengät taida ehtiä hääpäivään mennessä. =( Pitäiskö hääpäivänä olla jotain pientä lisäksi?

Link to comment
Share on other sites

Täällä monet ovat ottamassa Boudoir kuvia huomenlahjaksi. Minä olen asiaa myös miettinyt mutta olen ajatuksen jotenkin nyt kuitenkin hylännyt. Mitä sillä kuvalla tekee antamisen jälkeen? Siis tarkoitan että kuuluuko se laittaa seinälle (niinkuin Samantha Sinkkuelämää-sarjassa) vai päätyykö se jonnekin yöpöydän laatikkoon. Itse en haluaisin makuuhuoneen seinälle (saatika minkään muunkaan huoneen) sensuellia kuvaa itsestäni.

Voisitteko ystävällisesti kertoa mitä olette tehneet / mies on tehnyt kuvalle antamisen jälkeen? Olenko liian tosikko?

Link to comment
Share on other sites

Huomenlahjaa en ole vielä hankkinut/antanut, mutta tässä pari vinkkiä, joita joku muu voisi (?) soveltaa. Ensimmäisenä vuosipäivänä annoin hänelle 52 pientä lappua, joissa jokaisessa oli yksi syy, miksi rakastan häntä. Mukana tuli myös 12 lupausta. Tarkoitus oli, että hän saa ottaa lukea toisista lapuista summanmutikassa yhden viikossa ja toisista kerran kuussa. Hääpäivänä voisi kirjoittaa 365 syytä - tai niin monta kuin jaksaa :D

Syntymäpäiväksi teetätin hänelle kultasepällä (Jukka Räsänen) kalvosinnapit ja solmioneulan omalla (hänelle läheisellä) logolla. Eipä ole kellään muulla samanlaisia (ainakaan vielä :D ). Lahja oli todella mieleinen, mies alkoi heti miettiä, että milloin sitä "lahnaa" voisikaan seuraavan kerran pitää.

Link to comment
Share on other sites

Moni antaa kalvosinnappeja.. Onko muiden miehet jotenkin paljon "sivistyneempiä" kun minun, koska en osaa kuvitella edes hääpäivänä miehellä kalvosinnappeja? :D

Mihin ihmeeseen niitä tarvitsee ns. normaalielämässä tai miksi mies niitä haluaisi/arvostaisi.

Link to comment
Share on other sites

^ totta, tuskin kalvosinnapit ovat käytössä muuten kuin erittäin isoina juhlapäivinä. Olisin hyvin voinut tilata vain solmioneulan, mutta halusin "täyden paketin", asiaa auttoi myös se, ettei tuotteiden yhteishinta ei ollut paha todellakaan :) Parempi niin, että hänellä on yhteensopiva sarja vaikka koko loppuiäksi, jonka olen hänelle elämämme alkumetreillä hankkinut.

Link to comment
Share on other sites

Täällä myös yksi, joka on miettinyt noita boudoir-tyyppisiä kuvia sulhaselle huomenlahjaksi, ja nyt olen alkanut jo ihan innostua ajatuksesta. ;) Hiukan kyllä pelottaa ajatus ammattíkuvaajalle menosta, kun en ole kovinkaan tyytyväinen kroppaani, mutta aion jostain kerätä sitä itseluottamusta. ;) Olen melko varma, että olisi miehelle mieluisa lahja. Ja tosiaan eiköhän ne ammattikuvaajat saa onnistuneita kuvia muistakin kuin mallinmitoissa olevista.. ;)

Ja oon lukenut, että monilla yksi isompi kuva on päätynyt esim. makuuhuoneen seinälle, tai miehen yöpöydälle, ja sitten monet ovat teettäneet pienemmistä kuvista ns. albumin / kansion lahjaksi, mikä minusta on myös hyvä idea. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Olemme mieheni kanssa hyvin suorapuheisia ja kysyin hänen mielipidettään boudoir-kuvista huomenlahjana. Onneksi kysyin, koska hän ei missään nimessä olisi halunnut sellaisia kuvia. Kaikki miehet eivät välttämättä kuvista niin välitä..

Ostin hänelle Suunnon Ambit-rannekellon/-tietokoneen. Lahja oli niin mieluisa, että hänelle tuli kiire hääpäivän aamuna päästä hotellista kotiin lataamaan kellon akkua. :)

Link to comment
Share on other sites

En tiedä onko tää idea jo tullut esille täällä (hirmu pitkä keskustelu!), mutta vuosikertaviini vois olla kiva lahja vaikka ei viiniharrastajia ollakaan. Esim. 10- tai 20-vuotishääpäivänä parhaimmillaan oleva viini. Jos ei ihan satasia laita viiniin niin siihen lisäksi voisi antaa sitten jotain pientä, jonka saa niin sanotusti heti käyttöön. Ja tästähän se viinikaapin kerryttäminen sitten voi alkaa, ja laittaa vielä sen viinikaapin häälahjalistalle ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...