Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka pitkä kihlausaika?


sunflow

Recommended Posts

  • Replies 753
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Vieras_Elisa_*

Kihloissa ehditään olla 9kk ja 17pvää. Häät ei kyllä ollu mielessä vielä silloin kun mentiin kihloihin vaikkakin oli selvää, että jossain vaiheessa naimisiin mentäis. Mä luulin, että parin vuoden päästä, mutta mies "kosi uudelleen" helmikuussa jolloin sano haluavansa mut vaimoksi jo tänä kesänä, joten näillä mennään. Häitä ehdittiin siis suunnitella n. puoli vuotta. Eipä siihen enempää tarviikaan, päähän siinä räjähtäis jos pitäis häitä järjestää monta vuotta etukäteen.

Link to comment
Share on other sites

Seurustelu alkoi 25.4.05

Avoliittoon 1.9.05

Kihlat 01.07.08

Häät 25.7.09

Tosin jo silloin kun ruvettiin seurustelemaan, niin puhuttiin (onnennumeroiden jne takia), että 25.7. on sit joskus meidän hääpäivä, heh heh, vuosi oli vaan epäselvä… sulhon piti kosiakin 25.7. tänä vuonna, mutta alkoi kesä täyttyä häistä, niin pelkäsi, että meidän päivä (lauantai 25.7.09) menee jollekin muulle tuttavapiirissä.

Eli kihlausajaksi tulee tosta noin vuosi ja 25 päivää.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Kihloihin 7.7.2001 (10kk seurustelun jälkeen) ja naimisiin 9.8.2008. Pitkä väli johtuu meidän ijistä, varsinkin mun, koska ikää nyt vasta 20v, joten ei ihan viititty mennä naimisiin ennen kuin on "tarpeeksi vanha" :) (siis omasta mielestä :grin: )

Siis olen vähän ulalla? Ymmärsinkö oikein, että olet vasta nyt 20v ja olette menneet kihloihin seitsemän vuotta sitten, eli olit 13v??

Ei siis siinä mitään, jos silloin tietää, että se oikea on siinä, mutta onhan silloin aika nuori. Mutta teillähän on ollut hääpäiväkin juuri, Onneksi olkoon tuoreelle rouvalle!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan menty kihloihin 17.6.2000. Tosin se virallinen lupaus naimisiinmenosta tehtiin jo 1,5v tota ennen, kun kolmen viikon seurustelun jälkeen päätettiin muuttaa yhteen ja mä sanoin, että en lähde ihan kepoisesti avoliittoon, jossain vaiheessa on päädyttävä alttarille. Kihlausaika on siis ollut pitkä, kun onhan tuolle miehelle pitänyt antaa aikaa tottua ajatukseeen :D :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...