Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka pitkä kihlausaika?


sunflow

Recommended Posts

Meillä oli tässä kesällä 2.vuotis kihlapäivä :-X Ja ens kesäksi ollaan nyt sitten häitä suunnittelemassa...elikkäs kolmisen vuotta kihloissa oloa enne kuin avioon tullaan astumaan!

Seurustelua sitten takana kuutisen vuotta :-X

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 753
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Me mentiin kihloihin reilu vuosi ennen häitä, joten kohta ollaan oltu kihloissa vuoden päivät. Häät on ensi kuussa. Meille häät oli itsestään selvä jatkumo kihloille ja ollaan sen verran vanhanaikaisia, että kihlojen ja häiden välissä pitäisi olla max vuosi. Meillä kyllä menee vähän pidemmälle. Toisaalta elämäntilanteemme on myös sellainen, että häät on hyvä järjestää, joten ymmärrän siinä suhteessa hyvin myös pidemmät kihlausajat.

Link to comment
Share on other sites

Meillä tulee kihlausajaksi 2,5 vuotta, syy pitkään kihlausaikaan on rahatilanne. Helmikuussa 2007 päätettiin, että me mennään naimisiin, mutta häihin meillä on varaa vasta minun valmistumisen jälkeen, eli kesällä 2009.

Link to comment
Share on other sites

Meidän kihlausaikamme tulee kestämään noin vuoden ja kaksi kuukautta. Sovimme heti noin-ajankohdan häille kihlauksen jälkeen ja päivä varmistui, kun saimme juhlapaikan varattua. Juhlia suunnitellaan tässä hiljakseen.

Link to comment
Share on other sites

Meillä seurustelua oli takana ennen kihlausta 9 kk (meitsi kosi) :P ja kihloissa ennen häitä kerkeemme olemaan pari vuotta ja kolme kk:tta.

Aikasemminkin kai voisimme naimisiin mennä, mutta opiskelut liikaa vaiheessa, eli ei tarpeeksi rahnua.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meidän alkutaival oli sen verran hektistä, että naimisiin sitten vähän hitaammin.

Alettiin seurustella keväällä -97, kihloihin mentiin ystävänpäivänä -98 ja esikoinen syntyi keväällä -98 ja sitten vielä 3:n vuoden päästä toinen tyttö. Nyt häät sitten 27.6.09, tuleeko siitä nyt sitten 11 v. ja 4kk kihloissa! :o

Link to comment
Share on other sites

Me mentiin kihloihin elokuussa 2006 ja häitä tanssitaan helmikuussa 2009, eli kaksi ja puolivuotta tulee kihlausaikaa. Tämä ihan rahallisista syistä. Yhdessä ollaan oltu kohta puoliin 6 ja puoli vuotta.

Link to comment
Share on other sites

Meillä kihlausajaksi tulee vuosi ja kuukausi. Häitä alettiin suunnittelemaan noin vuosi ennen tulevaa hääpäivää eli melko pian kihlauksen jälkeen.

Link to comment
Share on other sites

50 päivää :girl_impossible:

Sulhanen sanoi kosinnan jälkeen haluavansa pian naimisiin eikä kummallakaan ollut halua isoihin häihin, joten valittiin hyvä päivämäärä ja todettiin myöhemmin, että sehän sattui vielä perjantaille :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Kihloihin heinäkuussa 2008 ja naimisiin toukokuussa 2009. 10 kk aivan sopiva aika, kaikki ehtii mainiosti tehdä. Mun puolesta voisi tulla vaikka hieman aikaisemminkin :-X .

Link to comment
Share on other sites

Meillä kihlausaika menee hieman yli vuoden, kosinta oli 26.7.08 ja häät 19.9.09 :-X .. meillä on aina ollut ajatus että häät ovat kihloihin menemisestä viim. 2 vuoden päästä, emme halua pitkää kihlausaikaa..

Link to comment
Share on other sites

Me taidamme olla niitä - kihloihin, kosinta, häät... Eli, kihloissa tosiaan 19.9.2005, kosinta 2008 ja naimisiin 6.2.2010 - mitähän siitäkin jo tulee? Noin 4,5 vuotta.

Väliäkö sillä, matkaa kuitenkin ostettu yhteinen asunto kaksi kertaa (muuttolintuja kun ollaan), muutettu 4 krt ja saatu yksi lapsi. Jokainen taaplaa tavallaan.

Link to comment
Share on other sites

Tapasimme 11/07 aloimme seurustella 12/07 kihloihin menimme juhannuksena 2008 ja häitä juhlitaan 7/09 :girl_smile: aika nopeasti kaikki tapahtui mutta olemme löytäneet jotakin mitä olemme etsineet... emmekä muuta enää halua :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

täälläkin yksi ainakin omasta mielestä tosi nuori morsian (ei siis pitäisi olla mikään kiire ;) ). kihloissa kesäkuusta 06 ja hääpäivä ei vielä sulhasenkaan tiedossa (hän on siis se junnaava osapuoli, yllättäen, raukka joutui aikoinaan vähän kuin vahingossa kihloihin). Mä haluaisin häät syksyksi 2010, sulho ehkä vuodelle 2011 jos sittenkään... :huh: luultavasti se on sit tuo 2011 jos mies ei tuu toisiin aatoksiin (siis halua aikaistaa). yhdessä ollaan oltu vuodesta 2003. ja ikää nyt 20v. ja 22v.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...