Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka pitkä kihlausaika?


sunflow

Recommended Posts

  • Replies 753
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kihloissa olemme olleet ihan pian 3v. ja häitä on nyt ihan vasta joulun jälkeen alettu kunnolla suunnittelemaan/toteuttamaan. Puolitoista vuotta on aika pitkä aika suunnitella ja laittaa häitä, mutta näin parempi kuin sitten "äkkinopeepian aikaa enää vain..." :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

Me ehdimme olemaan kihloissa seitsemän kuukautta ja rapiat päivät päälle. Kirkko ja juhlapaikka varattiin heti kosinnan jälkeen, mutta sitten oikeastaan kaikenlainen suunnittelu oli jäissä tuohon jouluun saakka, kunnes alettiin tekemään kutsukortteja ja vähän enemmän miettimään koko häähommaa.

Link to comment
Share on other sites

Me menemme kihloihin kuukauden päästä (kosittiin jo aiemmin mutta "virallinen" kihlautuminen lykkääntyi sattuneista syistä) ja häitä aiomme viettää kesäkuussa 2010 eli vuosi ja 4 kuukautta kihlojen jälkeen.

Link to comment
Share on other sites

Yhdessä ollaan oltu tammikuusta 2005, kosinta tuli maaliskuussa 2006 ja häät ovat heinäkuussa 2010. Kihlausaika venyy aika pitkäksi, (yli 4 vuotta) mutta ollaankin köyhiä opiskelijoita kummatkin joten rahasta tai sen puutteesta johtuvaa. Ihanaa alkaa vihdoinkin suunnitelemaan häitä :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Kihloihin mentiin heinäkuussa 2007 ja häät ajoittuvat samalle kuulle 2010 eli hieman reilut kolme vuotta ehtii tulla täyteen. 3 vuotta ja 10 päivää tarkalleen :girl_sigh: .

Link to comment
Share on other sites

Me menimme kihloihin 17.7.2008 ja häitä juhlimme 18.7.2009 eli kihlausaikaa 1 vuosi 1 päivä. Häistä alettiin puhua jo ennen kihlautumista, mutta varsinaisesti päivämäärä lyötiin lukkoon marraskuussa 2008.

Link to comment
Share on other sites

Me kihlauduimme 7.12.2006, häät ovat edessä 14.8.2010. Välissä on siis... reilut 3,5 vuotta.

Meille oli alusta asti selvää, että kihlaus johtaa naimisiin menoon, mutta emme sukulaisten lukuisista kyselyistä huolimatta mielestämme pitäneet kiirettä asian kanssa. Häiden suunnittelut on aloitettu nyt tammikuussa 2009, ihan alkumetreillä siis ollaan. Vähän off topic, mutta olemme muuten olleet yllättyneitä siitä, että emme olekaan tilavarausten yms. suhteen yhtään aikaisessa, vaikka itsestä välillä tuntuukin vähän kummalliselta suunnitella hääpäivää yli puolitoista vuotta etukäteen!

Link to comment
Share on other sites

Kihloissa ollaan oltu reilu 3 vuotta ennen häitä. Kihloihin kun mentiin, tiedettiin että mennään naimisiin 2-3 vuoden päästä.. Häitä alettiin suunnittelemaan reilun vuoden verran aikasemmin.

Muokattu: , käyttäjä: Sasbe
Link to comment
Share on other sites

Näillä näkymin meidän kihlausaika on noin 9 kuukautta. Eli kihloihin mentiin viime marrakuussa ja yks kaks yllättäen päätettiin, että voitais mennä naimisiin jo tänä vuonna. Nyt sitten pitäis alkaa metsästämään juhlapaikkaa ja kirkkoa, toivottavasti ei olla totaalisesti myöhässä :)

Link to comment
Share on other sites

Me seurusteltiin puoli vuotta ja mentiin kihloihin kesällä 2006..nyt naimisiin tammikuussa 2010, eli kihlausaikaa tulee melkeinpä tarkalleen 3 1/2 vuotta. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

ME menimme sulhon kanssa kihloihin tammikuussa ja häitä vietämme joko 2012 tai 2014 kolmen vuoden kihlaus ajalla tai sitten viiden syy 120 ihmisen häät ja budjetti 12000e maksamme itse häät mutta selvää on että naimisiin menemme joka tapauksessa....;):flirt:

Kihloissa oltiin 2,5 vuotta, häitä alettiin toden teolla suunnittelemaan tasan vuosi ennen häitä. Kihloihin mennessä molemmat tiesi, että 2-3 vuoden sisällä mennään naimisiin.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...