Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka pitkä kihlausaika?


sunflow

Recommended Posts

  • Replies 753
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Yhdessä 12 vuotta, joista naimisissa nyt 10kk, kihloissa 9 vuotta :girl_haha: , hyvää kannattaa odottaa :grin:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Me mentiin kihloihin nimen omaan naimisiinmenon takia, eli oikeastaan heti alettiin suunnittelemaan häitä kun kihloihin päästiin :) Häät on nyt marraskuussa, joten kihloissa ehditään olla 8kk ennen häitä mikä on kyllä ollut enemmänkin kuin riittävä aika häiden suunnittelulle! Mutta oon tykännyt siitä että on saanut rauhassa suunnitella eikä stressiä ole juuri näkynyt. Tässä alkaa kyllä toisaalta vähän tekeminen loppua :D

Häitten aikaan ollaan oltu yhdessä noin vuosi :) Nopeasti on kulunut.

Link to comment
Share on other sites

Kihla-aika kesti seitsemän vuotta, kolme kuukautta, kolme viikkoa ja kuusi päivää. Mutta ei meillä päin lasketa :girl_wink: . Samana vuonna, kun häitämme juhlittiin, meille tuli 10 vuotta yhdessä oloa täyteen :-X .

Link to comment
Share on other sites

Meillä tulee olemaan kihlausaika noin 2 vuotta ja 1 kk vaikka päätettiinkin hääpäivä jo melkein samantien kihlautuessa. Hääsuunnittelut tosin ovat alkaneet vasta ½ vuotta ennen h-hetkeä.

Link to comment
Share on other sites

Kihlaus tulee kestämään n. 1,5 kk. Me mentiin heinäkuussa kihloihin ja ensi viikolla on tarkoitus käväistä vain koruttomasti maistraatissa. Meni hermot hääjärjestelyihin, kaikki muut tuntuu kaipaavan juhlia, me itse ei niinkään. Tapaamisestamme tulee kuitenkin kuluneeksi pian 8 vuotta, josta suurin osa ajasta saman katon alla, eli kyse on lähinnä vain asian virallistamisesta... Ihanalta tuntuu silti, ja vältyn häästressiltä :)

Link to comment
Share on other sites

Kihloissa ehditään olla noin 8 kuukautta ennen hääpäivää. Haluttiin keväthäät, joten vaihtoehtoina oli joko ensi kevät tai sitä seuraava.

Onneksi päädyttiin ensi kevääseen, vaikka ensin ajattelinkin, ettei millään saada enää sopivaa kirkkoa & juhlapaikkaa. Mut hyvinhän tässä on järjestelyt jo edenneet.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä on häät ensi kesänä, tasan 2,5 vuotta kihlauksesta. Ennen kihloihin menoa oltiin seurusteltu tasan 6 vuotta. Pitää olla tasaluvut jotta mieskin muistaa ;)

Link to comment
Share on other sites

Meillä tulee olemaan kilhausaika tasan vuosi. Kilhapäivä 21.7.2011 ja häitä vietetään 21.7.2012! Eipähän tarvii muistaa kahta eri päivämäärää.. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...