Kauniit postimerkit kutsuihin


JD

Recommended Posts

  • Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jos olette pääkaupunkiseudulta, kannattaa vierailla pääpostitalon uusitussa filateliamyymälässä. Se sijaitsee pääpostisalissa liukuportaiden vieressä (ei enää alakerrassa Postimuseon yhteydessä (museo remontissa).

Filateliamyymälässä on tarjolla laajin valikoima merkkejä, paljon enemmän erilaisia kuin tavallisessa Postin toimipaikassa, R-kioskista nyt puhumattakaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
Guest syysmorsei

Ei mekään postimerkkejä oltu sen kummemmin mietietty kutsuihin, kun suurin osa jaettiin kädestä käteen. Kiva yllätys oli kuitenkin Minna Immosen suunnittelemat merkit, kun postissa viime viikolla kävin kutsuja postittamassa. Sulhokin tykästyi niihin!  :)

Link to comment
Share on other sites

Luin jostain että Postille tuli palvelu josta voi tilata merkit vaikka omalla kuvalla. Ainakin yrityksille tämä on mahdollista. Eli kyseltää postista tai varmaan netistäkin jo info löytyy. Meille tulee ne Suomen liput, käytiin jo ostamassa. Meillä kun ei ole mitään budjettia, ostellaan mitä ostellaan ja milloin. Kulut kun jakautuu 1,5 vuodelle niin ei tunnu niin pahalta mitä kuukauden sisällä joku 6 t€ kulut.

Link to comment
Share on other sites

Luin jostain että Postille tuli palvelu josta voi tilata merkit vaikka omalla kuvalla. Ainakin yrityksille tämä on mahdollista. Eli kyseltää postista tai varmaan netistäkin jo info löytyy.

Joo tää on makee juttu ja me ajateltiin käyttää kiitoskorttikuoriin tätä ideaa. Laitetaan joku hauska hääkuva siihen merkkiin!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Mekin ollaan katseltu noita samoja Amor-merkkejä :-X

Jostain lehdestä luin niistä "firmamerkeistä", että ne maksaa 1e/kpl (postitusarvo on kuitenkin normaali 1. luokan postimaksu) ja niitä myydään 20 kappaleen arkeissa. Tällä hetkellä merkkejä on tarjolla vain yrityksille, mutta yksityisillekin palvelu on tulossa. ( Muistaakseni ensi vuonna?)

http://www.posti.fi/ajankohtaista/arkisto2003/20030508-2.htm löytyy lisätietoja... Tuo Amor-merkki on näköjään siis Postin oma yritysmerkki ja niitä voi tilata vain postin verkkopalvelusta(tosin hinta vain 0,65e eikä euron niinkuin firmojen itselleen tilaamat)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...