Jump to content
Naimisiin.info

Kutsut kakkosluokassa?


Guest Nellie

Recommended Posts

Minä olen kanssa sitä mieltä että sitä ei kukaan huomaa, onko kortti postitettu ykkös- vai kakkosluokassa. Itse viime kesänä tosin katsoin millaiset postimerkit kutsuissa oli, mutta sekin vain ja ainoastaan sen takia että täällä oli niistä ollut puhetta. Eli kukaan "normaali" ihminen ei niihin kiinnitä huomiota.

Laskin että meille säästöä tulisi 24 € postittamisesta kakkosluokassa. Eihän se sinänsä paljoa ole, mutta säästö se on pienikin säästö!

Eikös tämä ole kuitenkin ihan söpö:

p_karhunpentu_yks.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

No hyvänen aika..En ole kyllä juurikaan itse kiinnittänyt huomiota postiluokituksiin, samalla tavallahan ne perille tulevat, kaksi päivää sinne tai tänne. Jos joku kuvittelisi olevansa vähemmän tärkeä saadessaan meidän kutsumme 2-luokassa, niin ei painisi kyllä meidän etikettisarjassa. Mielestäni sellaiset kutsut,joilla kutsutaan erityisen tarkkaa etikettiä noudattaviin juhliin, on syytä kiinnittää huomiota myös merkkiasiaan...Muuten hääkutsut on aivan sopivaa laittaa 2-luokassa.  ???

Link to comment
Share on other sites

Mun mielestä se on ihan ja sama missä luokassa kutsut laittaa. Mä taas ajattelin että vaikka kakkosluokan merkeissä saattas muutaman euron säästää, niin se on todella pieni summa häiden kokonaisbudjetista, joten meille tulee ykkösluokan merkit koska niistä löytyy meidän mieleiset kuvatuksetkin  :) Mutta mä en pahastuis vaikka kutsu kolahtas luukkuu kakkosluokan merkki rintamuksessaan.

-Miiku-

Link to comment
Share on other sites

Hmm..

Uskallanko edes sanoa..

Meidän kutsut aikoinaan lähti joulumerkeillä!!  ;D ;D

Eli kun kutsu samalla toimitti joulukortin tointa (me kun säästetään ihan kaikessa, ei raskittu edes erillisiä joulukortteja!! :o :o) niin siinähän nuo meni joulupukkimerkillä kaikille perille saakka!!

:D :D

Kukaan ei ole asiasta (uskaltanut/kehdannut ???) nainita niin mitäpä tuosta.. Meidän mielestä idea oli vaan huvittava!!

Link to comment
Share on other sites

Mäkin ajattelin noita joulumerkkejä, kun ovat vielä vähän edukkaampia kuin kakkosluokan merkit :) Ja just senkin takia, et olis sit joulukortti ikään kuin samassa ja joulumerkit olis aika metka juttu  ;D Tosin noi kakkosluokan nallemerkitkin on aika ihania.

Mut jos lähettäis joulumerkeillä heti, kun niillä vaan voi lähettää (eli joskus marraskuun lopulla), niin jääkö ne jonnekin odottelemaan joulun aikaa vai toimitetaanko ne heti perille? Vai onks se punanen kuori vaan sellanen joka toimitetaan vasta myöhemmin perille?

Possu, joka täällä pohtii postin toimintaa :)

Link to comment
Share on other sites

Toinen possu on täällä aika samoilla linjoilla possun kanssa. Häät jos on maaliskuun alussa, niin joulukuun puoliväli olisi aika sopiva aika lähettää kutsut ja joulutervehdys siinä samalla :D! Ja mahdollisimman halvalla siis päästäisiin :)!

Possun pohdintaan postin toiminnasta arvelisin, että nimenomaan nuo punaiset kuoret jäävät odottelemaan, mutta ilman sitä lähetettävät postit lähtisivät matkaan saman tien, vaan enpä ole ihan varma minäkään.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
...Mä taas ajattelin että vaikka kakkosluokan merkeissä saattas muutaman euron säästää, niin se on todella pieni summa häiden kokonaisbudjetista...

-Miiku-

Niinhän sitä on itsekin tullut välillä ajateltua, mutta sitten kauhukseen huomaa, että budjetti venyy ja paukkuu ihan liiankin kanssa ja on pakko ottaa sakset käteen, ettei ihan vararikkoon jouduta.  :D

Kukin siis tyylillään. Meillä kutsut lähtenevät kakkosluokan tarramerkeillä.

muokattu: Niille, joita muutenkin helposti tapaamme, ajattelimme antaa kutsut henkilökohtaisesti. Tulisi säästöä siinäkin. Miltä tällainen kuulostaa?  :-/

Link to comment
Share on other sites

muokattu: Niille, joita muutenkin helposti tapaamme, ajattelimme antaa kutsut henkilökohtaisesti. Tulisi säästöä siinäkin. Miltä tällainen kuulostaa?  :-/

Niin mekin aiomme tehdä, ja naapureille yms. helposti saavutettaville käymme pudottamassa kutsut postilaatikkoon vaikkapa lenkillä tai muuten vaan ohi kuljettaessa. Laskettiin että melkein puolet kutsuista saadaan toimitettua perille nyrkkipostilla.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Eikös tämä ole kuitenkin ihan söpö:

p_karhunpentu_yks.jpg

Meidän kutsut lähtivät pari viikkoa sitten näillä karhunpentumerkeillä. Postitus oli keskiviikkona iltapäivällä ja kutsut olivat perillä seuraavana maanantaina.

Ensin olin päättänyt vakaasti, että laitamme ykkösluokassa mutta sitten löysimme tämän suloisen merkin ja se oli pakko saada! :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meidänkin kutsut lähti kakkosluokan "kalapostareilla", ei ollut mitenkään kummallista ja kaikki menivät perillekkin, eikä kukaan ainakaan vielä mitään ole kommentoinut "etikettivirheestä"! Oli hyvä idea tuo muuten, että kiitoskortit voi laittaa menemään samalla tavalla kakkosessa...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

uhhuh, kaikkea sitä joutuu miettimään häitä järjestäessä..   ???

enpä tiedä onko sillä oikeastaan väliä kummassa luokassa kutsut menee, en ainakaan itse ole ikinä tullut kiinnittäneeksi asiaan mitään huomiota kutsun saadessani. me varmaan katsotaan kivoimmat merkit, eipä silti ne merkitkään ole ainoastakaan kutsusta mieleen jääneet  ::)  säästösyyt tuntuvat minusta lähinnä huvittavilta, katsoin nimittäin ihan vain uteliaisuuttani että kuinka paljon sitä sitten oikein säästäisi, ja kakkosluokassa 40 kutsua maksaisi huimat neljä euroa vähemmän kuin ykkösessä  :P  tietysti säästäväisyys on ihan hieno juttu, mutta kyllä jonkin asteinen suhteellisuuden taju olis vielä parempi  :o ;D

Link to comment
Share on other sites

Mulle henk.koht. olisi ollut sama laittaa ykkösluokassakin, mutta aina niin säästäväinen sulhoni ajatteli, että tässä konkurssissa on edes jostain nipistettävä. "Karhunpennulla" lähti meidänkin kutsut.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Kakkosessa lähtevät meilläkin, tutuille ja lähellä oleville annetaan kutsu käteen tai pudotetaan laatikkoon. Ja, mulle on ihan sama mimmonen postimerkki kuoressa on, kunhan perille menee.

Joulumerkeistä sen verran, että nehän on luokiteltu tietyn hintaisiksi merkeiksi. Eli sellaisenaan kelpaavat vain joulun aikaan, muulloin pitää laskea riittääkö sen merkin arvo kakkoseen tai ykköseen. Ja muistattehan ne 2-numerot sit niihin kuoriin, ettekä vie postilaatikkoon vaan ihan postiin suoraan  :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...