Kutsut kakkosluokassa?


Guest Nellie

Recommended Posts

  • Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Me laitoimme kutsut ykkösluokassa, mutta säästösyistä kiitoskortit menivät kakkosluokassa ja olen nyt ihan tyytyväinen, että teimme "näin päin", sillä kutsut menivät kutsutuille suht samana päivänä, mutta kiitoskortit ovat menneet 1 - 9 päivän viiveellä ihmisille... Eli osa kiitoskortin saaneista sai jo seuraavana päivänä ja sitten oli sellaisia, jotka saivat vasta puolentoista viikon kuluttua kiitoskortin.

Link to comment
Share on other sites

Guest Syysmorsian05

Ei ollut mullakaan tullut koko asia edes mieleen! Mutta toki laitan kakkosluokassa kutsut ja kiitospostit menemään, koska tässä asiassa on minulle "aivan sama" säästää. Eli en pidä minkäänlaisena etikettivirheenä tms. Mutta toisaalta, meillä on ainakin vielä ollut tavoitteena, että mahdollisimman monelle kutsutulle tuo kutsu annetaan suoraan kasvotusten ja kädestä pitäen. Eli postituskulut ei kovin suuriksi nouse ainakaan ennen kiitoskorttien osuutta muutenkaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Meidän kutsut lähtivät myös kakkosluokassa. Ja näyttää tosiaa olevan niin, etteivät ihmiset paljonkaan kirjekuoriin kiinnitä huomiota.

Tässä muutama esimerkki:

Me nimittäin lähetettiin kutsut toisesta kaupungista postiin ja kakkosluokassa ja kun nyt muutamilta ollaan kyselty, pysyikö kuoressa yksi koriste postikuljetuksen aikana paikallaan, niin osa ei muistanut, kun oli laittanut kirjekuoren suoraan roskikseen (kutsu sentään tallella), osan piti käydä tarkistamassa, kunneivät muistaneet ja osa ei ollut huomannut mitään ihmeellistä kuoressa, saati että postileimassa tai -merkissä (eivät olleet edes vilasseet), eivätkä muistaneet myöskään koristetta...

Että jos haluaa tuhlata rahojaan, niin voihan niitä Postillekin antaa, mutta käytännössä on kuitenkin niin, että kyllä se kutsu itsessään on se, mikä jää ihmisten mieliin, eikä se kuori, missä se tulee.

Eli kakkosluokka toimii hyvin ja suht nopeasti. Merkkivalikoima tosin on suppea, mutta onko sillä niin väliä - pääasiahan on, että kutsut menevät perille. Jos olen rehellinen, en kyllä itsekään muista, millaisia postimerkkejä saamieni hääkutsujen kuorissa on ollut, ja tähän ikään niitä on muutama tullut vastaaotettua.

Jokainen tietysti tavallaan, mutta kuten joku hyvin aikaisemmin on sanonut - etikettimme on se, mikä meistä tuntuu mukavalta (ja voisi lisätä, että mikä sopii budjetille!).

Link to comment
Share on other sites

Guest henskuliini

Kannattaa huomioda että kakkosluokan posti saattaa kestää VIIKON ja kutsut eri päivinä perillä vaikka olisikin esim. Helsingistä Helsinkiin! Ystävälläni kävi hääkutsuissa niin, ja osa lähiporukasta oli huolissaan kun ei ollut saanut kutsuja... :-/

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meille tuli juuri eilen kutsu kakkosluokassa... minusta todellakin ihan sama, kuinka kauan se siellä postissa on, pääasia, että tulee perille. Enkä itseasissa edes heti kiinnittänyt huomiota, että siinä oli kakkosluokan merkki, ja jos ei tulisi niin paljoa kiinnitettyä huomiota näihin juttuihin yleensäkin  ::), niin en välttämättä olisi huomannut ollenkaan!

Link to comment
Share on other sites

Guest Tinde03

Etiketistä viis, jos kutsuja on paljon niin kakkosluokkaan vaan!

Meille postin täti ehdotti kakkosluokkaa. Päädyin kuitenkin postimerkin vuoksi ykkösluokkaan (kakkosluokkaan oli saatavana vain jotain nallen kuvalla varustettuja merkkejä...)!

T:Tiina  :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...