Hummer-hääautona


sarisusanna

Recommended Posts

Löytyy siis muitakin hummerilaisia  :)

Itse hinguin valkoista hummeria hääautoksi, mutta tuttavan tuttava (kummin serkun kaiman koira  ::)) ehti myydä omansa, joten jäi saamatta. Nyt mennään omalla autolla, tai iskän ;)

Eihän mikään muuten estä kysymästä suoraan kuskilta jos näkee sellaisella jonkun ajavan, tai jättämästä viestiä tuulilasiin..

Luulisi että yksityishenkilö antaisi autonsa käyttöön edullisemmin kuin vuokrausfirmat.. ainakin kun itse etsin vuokraamoista, oli hinta aika huikea!

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Mistä te olette näitä Hummereita vuokranneet? Jostain firmasta, vai onko kaikkien tutuilla Hummer  :) ? Jos on vinkkejä, niin mielelläni otan vastaan, vaikka privalla. Nuo kaksi vuokrausfimaahan tuossa oli mainittu jo heti ketjun alussa, mutta ajattelin nyt vielä kartoittaa vähän noita vaihtoehtoja...

Kuskipuolikaan ei sinänsä ole meille mikään ongelma, kun bm:lläkin riittää kortissa sen verran kirjaimia, että saisi tuota Hummeria ajella.

Link to comment
Share on other sites

Meillekin toivottaisiin Hummeria. Mies vaan pitää Hummer2 niin rumana ettei hänelle käy kuin Hummer1 eli jos joku tietää jonkun joka vuokraisi täällä Porin suunnalla tai olisi mahdollista tuoda tänne niin kertokaa ihmeessä. Samoin hinta olisi hyvä tietää. Selasin noita vuokrausfirmoja ja kaikissa oli vain Hummer2 että vähän on vaikea tehtävä edessä jos hääautoksi meinataan...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...