Vieraiden kuljetus bussilla


Madicken

Recommended Posts

Meillä kirkolta juhlapaikalle matkaa tulee noin 35km joten meille tulee bussikyyti sitä tarvitseville. Luultiin saavamme hyvään hintaa kuljetukset kun koko lysti maksaa yhteensä 350e...Tämä siis Tampereella. Miten ootte päässy esim. 200e:lla?? Kuuluuko hintaan silloin edestakaiset matkat, siis kirkolta juhlapaikalle ja yöllä takaisin, ja tietysti kuljettaja??!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä sulhanen heitti ton bussikuljetuksen esille. Aluksi vähän vastustin ideaa, mutta ollaan nyt sitä tosissaan mietitty. Ja sain sentään sulkista ulos ideoita painostamatta!  ;D

Kuinka paljon ennen häitä kannattaisi alkaa tuota bussia kyselemään? Meillä kun on tuo 080808 päivämääräkin, niin varmaan mahdollisimman nopeasti..

Link to comment
Share on other sites

Turkulaisille: varasin vieraillemme bussikuljetuksen kirkolta juhlapaikalle Grandellilta. Kanssakäyminen sähköpostitse on toiminut erittäin pikaisesti ja ystävällisesti. Näin hyvään asiakaspalveluun en ole törmännyt hyvin pitkään aikaan, toivottavasti itse kuljetus toimii yhtä hienosti.

www.grandell.com

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Soittelin tänään parille eri bussifirmalle Turussa. Matkaa tulee kirkolta juhlapaikalle n.20km, ja tarvittaisiin 2kpl 50 hengen busseja. Tarjoushaitari oli siinä 360e-660e/edestakainen matka/2 bussia. Että suosittelen tuota kilpailuttamista...

Bussifirmasta ehdotettiin myös sellaista vaihtoehtoa, että kirkolta juhlapaikalle kuljettaisiin kahdella bussilla ja yöllä sitten juhlapaikalta keskustaan yhdellä bussilla niin, että bussi hakisi ensin puolet porukasta ja ajaisi sen jälkeen vielä toisen reissun loppuporukan kanssa. Tässä kuulemma säästää aika kivasti kustannuksissa, kannattaa tätäkin vaihtoehtoa kysellä!

Sulhot taitaa olla aika säästäväistä tyyppiä, meilläkin meinaan ehdoteltiin matkakassan keräystä  ;D Taisin tyrmätä sen idean vähän turhankin suoralta kädeltä...  ::)

Link to comment
Share on other sites

Meillä on vihkiminen Turun Martinkirkossa ja hääjuhla Pikisaaren meripaviljongissa. Matkaa kirkolta juhlapaikalle on n. 8 km. Juhlapaikan läheisyyteen (tienvarteen) voi kyllä jättää autonsa, mutta varsinaisia hyviä autopaikkoja löytyy ehkä kymmenkunta. Nyt olen kovasti ruvennut miettimään sitä, että pitäisikö meidän järjestää edes osalle vieraista kuljetus (tilataksilla tai minibussilla) juhlapaikalle? Tiedän, että osa vieraista on autottomia ja osa jättäisi varmasti mielellään auton keskustaan. Jos osa vieraista ei tulisi omilla autoillaan, niin parkkipaikkojen vähäisyyskään ei aiheuttaisi ongelmia. Voisiko kutsuun laittaa esim. "autottomille vieraille järjestämme yhteiskuljetuksen juhlapaikalle"? Halukkuuden yhteiskuljetukseen voisi sitten ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä. Kauhean paljon rahaa emme haluaisi tähän uhrata, mutta kyllä varmaan jo 100 eurolla saisi aika monta vierasta kyyditettyä vaikkapa tilataksilla.  

Mitä mieltä olette, pitäisikö meidän tarjota tällaista mahdollisuutta vai annammeko vieraiden hoitaa asian itse? Jos tarjoamme kuljetusmahdollisuutta, niin pitäsikö sen koskea kaikkia vieraita, vai voiko sen rajata autottomiin vieraisiin?

Kaikkien vieraiden (reilu 70 kutsutaan) kuljetus tulisi kyllä varmasti liian kalliiksi, vaikka toisaalta aina on niitä, jotka haluavat tulla omilla autoillaan. Tietysti vierailta voisi peria muutaman euron maksun kuljetuksesta, mutta jotenkin tämä tuntuisi minusta tökeröltä.

Link to comment
Share on other sites

Moikka..

Meillä 2 viikon päästä häät ja meidät vihitään Paattisten kirkossa ja juhla jatkuu maskutalolla...

Me vuokrasimme bussin ja pistimme ilmoituksen bussikuljetuksesta kutsun mukana ja hinnaksi 5e/ aikuinen ja bussi sai suuren suosion.

Moni on ilmoitusten yhteydessä kehunut kuinka hyvä idea ym...

Me maksetaan itse loput mikä jää puuttumaan ja tällä hetkellä summaksi on jäänyt 20e (siis se jonka me maksamme)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hei,

sattui tuossa pari viikkoa sitten silmiini Helsingin keskustassa tilausajossa oleva Suomen Turistiauton bussi (tarra kyljessä). Se oli sellainen vanha ja hieno, entisöity todella kauniisti. Punainen muistaakseni. Muuta en bussista tiedä, mutta jos olisi häät vielä edessä päin eikä raha olisi ongelma, niin vuokrattaisiin takuulla se vieraiden kuskaamiseen!  8-)

Link to comment
Share on other sites

Kaikissa häissä missä olen ollut, on kuljetus kirkolta juhlapaikalle hoitunut yksinkertaisesti siten, että autolla tulleet ovat ottaneet kyytiinsä ilman autoa tulleita. Usein jollakin on ollut tämän järjesteleminen vastuullankin, on sanonut kahdestaan tai yksin tulleille, että nämä tässä kaipaisi kyytiä jne. Tietysti tämä vaastii

-joko tietoa siitä, kuinka moni tulee autolla ja kuinka moni ei, ja kuinka paljon väkeä autoihin suunnilleen tulee, tai

-varasuunnitelman,eli juhlapaikalle on myös mahdollista päästä kävellen tai julkisilla, tai juhlapaikka on niin lähellä, että joku/jotkut autoilijat voi tehdä kaksi kierrosta

Link to comment
Share on other sites

Meilläkin mietinnässä. Kirkko sijaitsee ihan kaupungin keskustassa, juhlapaikalle matkaa n. 5km. Juhlasta voisi siis hyvin lähteä taksilla, joten jollakin pitäisi sitten ensin päästä sinne. Moni vieraista aikoo ottaa myös alkomahoolia, joten olisi kiva että halukkaat saisivat olla ihan autotta. Tulisikohan tilataksit halvemmiksi kuin bussi noin lyhyelle matkalle? Talvihäät tulossa, joten vieraita ei voi ainakaan odotuttaa juhlavaatteissaan ulkona.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Minä varasin juuri meille bussin (max. 50 henk).

Ajettava reitti PK-seudulla on:

klo. 15 Hotelli - kirkko 16 km

klo 16:45 kirkko - juhlapaikka 1 km

klo. 01.45 juhlapaikka - hotelli 16 km

Hinta 240 Eur (sis. alv)

(Aiemmin talvella saamani tarjous toiselta firmalta samalle matkalle oli 450 Eur, joten kilpailutus kannattaa.)

Link to comment
Share on other sites

Hei Neferty!

Voitko kertoa tuon varaamasi bussifirman yhteystiedot? Olisin kovin kiitollinen. Meillä kans hakusessa kuljetukset kirkolta juhlapaikalle ja takaisin (Hki-Espoo-Hki). Ollaan nyt kysytty yhdestä paikasta tarjousta, mut siellä pelkkä yhdensuuntainen kuljetus maksaa saman verran :huh: .

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Nostetaampa tätä taas! :)

Itse en tiedä vielä miten toimittaisiin, meillä kirkko on kaupungin keskustassa, mutta juhlapaikalle matkaa kertyy n. 15 km...Hmm. Osa porukasta tulee omilla autoillaan maakunnasta (kaupungin ulkopuolelta), osa keskustasta ja osa on pitkämatkalaisia. Ehkä minibussia voisi koettaa vuorata välille kirkko-juhlapaikka, juhlapaikka-kirkko, jos saisi jonkun tuttavan vaikka sitä kuljettamaan korvausta vastaan. Alkaa vaan hääbudjetti taas paukkua, huoh :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Täällä näyttää olevan useampikin keskustelu aiheesta.. Mutta kun en heti löytänyt ja muistin joskus lukeneeni asiasta, niin oletteko pyytänyt pientä korvausta vierailta tästä kuljetuksesta? Riippuu ehkä vähän sen kestosta, meillä olisi tulossa hotellilta kirkolle, kirkolta juhlapaikalle ja sieltä vielä illemmalla jatkopaikalle. Pientä korvausta on ajateltu, mutta ensin tiedustelisin mitä muut on pyytäny..

Link to comment
Share on other sites

...oletteko pyytänyt pientä korvausta vierailta tästä kuljetuksesta? Riippuu ehkä vähän sen kestosta, meillä olisi tulossa hotellilta kirkolle, kirkolta juhlapaikalle ja sieltä vielä illemmalla jatkopaikalle. Pientä korvausta on ajateltu, mutta ensin tiedustelisin mitä muut on pyytäny..

Meillä vieraat kuljetettiin kaupungista ensin laivalla juhlapaikalle ja sit bussilla takaisin kaupunkiin (kirkkoa ei siis ollut ollenkaan) ja meno-paluu matkasta pyydettiin 10€/hlö. Kukaan ei mukissut summasta, koska olimme sitten jättäneet kaiken muun "leikkimielisen" rahankeruun pois ja tarjosimme juomapuolen kokonaan.

Kannattaa kysyä kuitenkin ensin tarjous bussiyhtiöiltä ja miettiä "hinta" sen mukaan, mitä se kustantaa ja montako vierasta on kuljetukseen osallistumassa. Meillä ei nimittäin kaikki vieraan käyttäneet kuljetusta, eikä tietenkään pakotettukaan. Siinä on vaan otettava huomioon ne, jotka haluaa lähteä jo aikaisemmin ja kuinka pitkään yleensäkin juhlapaikalla aiotaan olla, koska yhtiöille pitää ilmoittaa ajat, milloin bussin halutaan ajavan. Ja jos matkaan käytetty aika ylittyy kovastikin, tiedossa on lisälaskua.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meillä anoppi järjestää tuttavansa kautta bussikuljetuksen kirkolta hääpaikalle, välimatka n.30km. En siis vielä tiedä hintaa ja luulenpa anoppini tuntien ettei sitä meidän tietoomme koskaan tulekaan ;) Häät vietetään Oulussa talvisaikaan ja juhlapaikka on "syrjäinen" eikä siellä ole yöpymismahdollisuutta vaikka juhlia saa vaikka aamuun asti. Mielestäni oli siis oikeus ja kohtuus järjestää kyyti sitä tarvitseville, bussiin mahtuu n. 50 henkilöä eli ei kaikki. Vielä ei ole päätetty onko juhlapaikalta yöllä yksi vai kaksi kuljetusta takaisin keskustaan.

Muokattu: , käyttäjä: S&A-09
Link to comment
Share on other sites

Uppista, uppista!! :rolleyes:

Olisko kenelläkään tuoretta tietoa helsingin tilanteesta? Siis mitkä firmat tekee tilausajoja, hinnat, jne?

Ensi kesälle suunniteltiin kuljetusta kirkolta juhlapaikalle, matka arviolta noin 10 km...

Tilataksit vai bussit edullisempi vaihtoehto noin 90 hengelle?

Täytyy ottaa asiasta selvää, mutta ajattelin kysyä jos joku sattuisi tietämään...

:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
No meillä töissä on käytetty mm. Kovasta ja TJP Linesiä. Mutta noita firmoja löytyy esim. Yritystelestä vaikka kuinka paljon, joten eikun laittamaan tarjouspyyntöjä. Uskoisin, että bussi tulee halvemmaksi, jos tosiaan kaikki 90 henkeä pitää siirtää yhteisellä kuljetuksella.

Meillä häät kesällä 2009 Itäsalmen kirkossa ja juhlat Bygårdenin talossa (kirkolta 15 km). Tilasin bussikuljetuksen 50 henkilölle vaikka vieriata melkein 100 koska moni on sanonnut tulevansa autolla tai kimppakyydillä niin tarjouskilpailun voitti meillä www.vesanen.fi 270 € sisältää kuskin--> ei aika rajaa mutta kuljetus vain yks suuntanen (me toivottiin niin)

TJL kuljetus ei toimi (tuttu taksinkuljettaja sanoi). Pyysin kyllä heiltäkin tarjouksen mutta meni yli 300 €. Kovanen on myös kallis ;) Me otimme vesaselta ison bussin :D Toivottavasti oli apua näistä tiedoista

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...