Jump to content
Naimisiin.info

Vieraiden kuljetus bussilla


Madicken

Recommended Posts

  • Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

Ne joilla bussi on hakenut illalla vieraat pois niin mihin aikaan olette bussin tilanneet. Kun mietin et jos osa porukasta haluaa lähtee aikasemmin ja osa myöhemmin. Pitäis varmaan kaksi kuljetusta hommata.

Mietin sitäkin et jos hommais pari minibussia ja jos saisi niihin tutut kuskit niin että ne ois aina valmiina viemään pari porukkaa kerralla.. mut on sekin huono. Huolestuttaa vain se että jos vaikka tilattais eka bussi 00.00 ja toka 02.00 niin jos tohon ekaan ei halaukkaan tulla ketään ja toka on sit täynnä. Vai pitäiskö vaan sanoa että bussi lähtee 01.00 (vai mikä ois paras aika?) ja ne tulee ketkä tulee. Luulis että tollon ois jo väsynyttä porukkaa jos juhlat alkanut jo aikasin.

Link to comment
Share on other sites

Meidän olisi tarkoitus vihkiä Mikaelin kirkossa Turussa. Mikäli kaikki menee hyvin, juhlitaan meidän häitä Kankaisten Kartanossa noin 15km päässä kirkolta. Koska suurin osa vieriasta olisi tulossa toiselta paikkakunnalta, ajattelimme että kaikkien on helppo tulla keskustassa olevalle kirkolle, josta sitten bussiklujetus juhlapaikalle. Juhlia tuolla Kankaisten Kartanossa saa klo. 02.00 asti, joten ajateltiin että bussi voisi heittää ihmisiä kahteen kertaan takaisin Turun keskustaan, esimerkiksi klo. 00.00 ja klo. 02.00.

Link to comment
Share on other sites

Ne joilla bussi on hakenut illalla vieraat pois niin mihin aikaan olette bussin tilanneet. Kun mietin et jos osa porukasta haluaa lähtee aikasemmin ja osa myöhemmin. Pitäis varmaan kaksi kuljetusta hommata.

Meillä oli kaksi bussia, klo 23 ja 01. Kello 23 jälkeen kaikki "pakollinen" oli nähty, joten siksi siihen eka. Toka lähti sitten puoli tuntia sen jälkeen, kun oli aikatauluissa bändin lopetus. Soitto vähän venähti ja siirtymisiin meni oma aikansa, joten toka bussi lähti vartin myöhässä.

Ensimmäiseen bussiin oli ilmoittautunut vain muutama, joten otettiin siihen vain minibussi. Kävikin sitten niin, että useampi olikin väsähtänyt jo aikaisemmin ja menivät sitten ilmoittautumatta tuohon aikaisempaan bussiin, jolloin muutama oikeasti ilmoittautunut joutui jäämään odottamaan viimeistä bussia. Ei siis kannata luottaa ihmisten ilmoittautumisiin, vaan jos vain mahdollista niin ottaa reippaasti tilaa.

Tulobussiinkin tuli ihmisiä, jotka eivät olleet ilmoittautuneet. Annoin kyllä bussiemännälle ohjeet, että häätää ne sitten vain kylmästi taksiin, jos ei mahdu. Pari ilmoittautunutta jäi pois, niin lopulta kaikki sitten tullessa mahtui.

Link to comment
Share on other sites

Eilen soittelin Turun seudun bussifirmoja läpi ja hinta-arviot vaihteli 250€ ja 350€ väliltä. Tuohon sisältyisi siis kuljetus yhdellä bussilla juhlapaikalle (n. 25 km) ja paluumatka n. 9-10 tunnin päästä. Saa nähdä onko hinnat paljonkin nousseet sitten kun varataan... Ihan vielä ei viittinyt kun ei noilla firmoilla oikein ollu varauskalenteriakaan sinne asti. :P

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä on Kirkko ja juhlapaikka aika likellä toisiaan (4 km väliä), mutta sijainti on jokseenkin syrjäinen. Suurin osa vieraista tulee Turusta (josta noin 40 km) tai Helsingistä (josta noin 140km) ja ajattelimme järjestää yhteiskuljetuksen Turusta kirkolle, sielä juhlapaikalle ja illalla takaisin.

Olen kovasti pohtinut yhdessä tiimin kanssa mihin aikaa kyyti takaisin lähtee. Juhlapaikan suhteen kiire ei ole ja siellä voisi olla vaikka aamuun asti. Itse lähdemme varmasti viettämään hääytö jo reippaasti ennen puoltayötä, mutta mites ne vieraat. Toisaalta ei tekisi mieli hätistellä liian aikaisin, mutta en haluaisi, et joku joutuu väsyneenä odottelemaan montaa tuntia bussin lähtöä. Kustannukset tuntuvat karkaavan aikalailla, jos otetaan vielä yksi hakureissu. Nyt kuljetus maksaa noin 370 eur.

Vaatii siis vielä lisää pohdintaa...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

^ Me mietittiin myös tuota ratikkahommaa (meilläkin siis juhlat Salmi Salissa), olisi ollut tosi kiva kokemus ja sightseeing samalla erityiesesti kauempaa tulleillee vieraille, mutta koska häät ovat talvella niin ratikka jää Salmisaaren päässä kyllä ihan liian kauas vieraita ajatellen. Nyt meillä tulee sitten bussi hakemaan vieraat kirkolta.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest wilhemiina

Olen käyttänyt työni puolesta Turun seudulla Turun Citybus Oy:n (www.citybus.fi) busseja ja aiomme käyttää heitä myös hääkuljetusten hoitamiseen ensi kesänä. Heiltä saa tarjouksen joko täysturistibussista (hieman kalliimpi) tai tavallisesta kaupunkibussista, joka on hieman halvempi ja vaativattomampi vaihtoehto.

Palvelu on tähän asti aina ollut hyvää ja kuljettajat mukavia. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest poissaoleva vieraanne

Häävieraan näkökulmasta täytyy kommentoida, että ensimmäinen (ja loppujen lopuksi määräävin) tekijä hääosallistumisessa on ollut kuljetus tai sen puute.

Kaikillahan ei ole omaa autoa, tai edes ajokorttia että voisi vuokrata sen auton.

Jos nyt ei puhuta esim. 20km matkoista täällä pääkaupunkiseudulla emme ole ikinä julkisilla kulkuvälineillä lähteneet edes melko läheisten sukulaisten häihin (mikä on varmasti ollut sääli paitsi meille myös hääparille). Jos auto/yksityisbussikyytiä ei helpolla järjesty, niin ei järjesty osallistumistakaan. Suhteessa matkustusmukavuuteen julkisten liikennevälineiden järjestelyt ovat yksinkertaisesti järjettömän kalliita, omalla autolla bensarahoilla saa sentään kyydin ovelta ovelle omilla aikatauluilla!

Tämä siis vinkkinä, kun suunittelette hienoja juhlianne: jos vieraat haluaa mukaan olisi suotavaa keskittyä siihen eikä ensisijaisesti nättien koristelujen askarteluun.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meille tulee bussikuljetus kirkolta juhlapaikalle kaikille halukkaille. Etäisyyttä paikoilla on vain 2 km, mutta ongelmaksi muodostuu parkkipaikan löytäminen. Muutenkin juhliin, joissa on riittävästi alkoholia tarjolla, ei moni halua tulla autolla. Matka on niin lyhyt (kestää n. 8 min), että yksi bussi voi heittää kaksi keikkaa. Kuljetusta juhlapaikalta pois emme järjestä. Julkinen liikenne ja taksit kulkevat.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

miomao, vieläkö pyörit tässä keskustelussa? Mietin vain, kun mainitsit ratikkakuljetuksesta talvella. Meillä on siis juhlat helmikuussa ja ratikkapysäkit löytyvät sopivasti sekä kirkon että juhlapaikan vierestä - ainoa ongelma on se, että tilausajossakin meidän pitäisi olla pysäkillä juuri silloin, kun ratikka tulee paikalle. Mitä jos vieraat joutuvat odottamaan pakkasessa lähemmäs 10-15 minuuttia? Tuskin on juhlafiilistä enää jäljellä siinä vaiheessa..

Muutkin saa toki kommentoida, että onko ratikka talvella hyvä/huono idea ^_^

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ajattelin jakaa täällä tällaisen linkin, jonka löysin kun hain vuokrattavia busseja Turun seudulla. Mutta tässä saa valita minkä tahansa paikkakunnan, tai ainakin hyvin lähellä. Todella kätevä kun kilpailuttaa eri bussiyhtiöitä. Olen saanut kaksi tarjousta tähän mennessä ja heillä hintaero 100eur! Eli kyllä voi busseissakin helposti säästää :)

http://www.tilausajot.net/

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Saa sättiä, jos tällainen ketju jo on... Ei heti silmään ottanut.

Eli te, jotka olette järkänneet vieraillenne kuljetuksia; mitä on mahtanut maksaa? Meillä tulee olemaan kirkon ja juhlapaikan välillä n. 15 km ja ajattelimme bussin varata niille jotka eivät omalla autolla tule. Ja lopuksi vieraat nakataan sitten pääkaupungin kesäyön humuun (n. 30 km matka). Luultavasti 40-50 hlöä kulkisi bussilla.

Karkeatkin arviot otetaan vastaan! Samoin suosituksia Uudenmaan/Keski-Uudenmaan/Itä-Uudenmaan kuljetusfirmoista, kenelle kannattaa tarjouspyyntöjä lähetellä.

Link to comment
Share on other sites

Kannattaa aloittaa tästä: www.tilausajot.net

Itse sain todella monelta firmalta tarjoukset yhdellä kertaa. Hinnat olivat 40 hlö vienti-haku n. 10km suuntaansa n. 300e + lisätunnit 40-50e (ei pk-seutu).

Tässä ketjussa on samaa asiaa (löytyi hakusanalla kuljetus): http://www.naimisiin...e__hl__kuljetus

muoks. höpötihöpöti. meno-paluu oli siis tuolla alle 10km matkalla n. 100-130e. Olinkin laittanut tuohon loppusumman :blush:

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 months later...

Herättelen tätä keskustelua taas vähän..varmaan ollaan kanssa hankkimassa yhteiskuljetus turun alueella ja mietin milloin lähtisin tarjouksia kyselemään. Helpointahan se olis vasta kun on kutsut lähetetty ja ihmiset ilmoittanu halustaan kyseiseen kuljetukseen, uskaltaakohan sen jättää kokonaan sinne kuukausi-pari ennen hääpäivää :o Eli mitenkä muut ootte toiminu, ajoissa ja ihan arvaten kyyditettävien määrää vai vasta määrän varmistuttua?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...