Jump to content
Naimisiin.info

Kuka vastaanottaa ilmoittautumiset?


Guest onnellinen

Recommended Posts

Meillä ilmoittautumisen vastaanottavat tulevat anopit. Tuntui että se on heille "kunnia-asia". Saavatpahan jollain tapaa "osallistua" häiden järjestelyyn...taidan olla sitä sorttia joka tekee kaiken itse :D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Me sulhon kanssa otamme ilmottautumiset vastaan, joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Näin meilläkin. Odotan saavani lähinnä tekstiviestejä.

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan tosiaan ajateltu itse ottaa vastaan ilmottautumisia. Tää kontrollifriikki tahtoo pitää kaikki narut omissa pikku kätösissään :)

Link to comment
Share on other sites

meillä ilmottautumiset ottaa vastaan kaaso..nakitin homman sille.. :) ei tarvinu ees suostutella :D itellä tulee kuitenki olemaan sit kaikenlaista muuta niin saa kaaso hoitaa tuon asian..ainakin :)

Link to comment
Share on other sites

Me (hääpari) kutsutaan ja otetaan myös ilmottautumiset vastaan (soitto/tekstari/sähköposti). Tuntuu luontevimmalta ja näin pysymme itse ajan tasalla tilanteen kehityksestä :)

Link to comment
Share on other sites

meillä vanhemmat on kutsujina ja anopit ottaa ilmottautumiset vastaan.

täytyy vaan laatia molemmille selkeät listat vieraista, joihin saavat sitten merkata ketkä on jo ilmottautuneet ja allergiat sun muut.

Link to comment
Share on other sites

Itse kutsumme ja otamme myös vastaan ilmoittautumiset. Tai todennäköisesti minä otan, kun muutenkin pyörittelen noita hääaiheisia exceleitä.

Link to comment
Share on other sites

Taidan olla senverran kontrollifriikki, että itse ehdottomasti haluan ottaa ilmoittautumiset vastaan. Ei siis tätä hommaa kaasolle, best manille tai vanhemmille!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mä luulen,että minä sekä mies ollaan ilmoittaumisen vastaanottajia.Jotenkin ehkä sillein sukulaisten mukavampi ilmottautua tutulle ihmiselle,kun se,että jos olisi joku aivan heille outo ihminen jolle ilmottautua.Ja siltäkin kantilta,että jos tulee jotain kysyttävää niin ei mene monen mutkan kautta,vaan voi kysyä suoraan siltä joka tietää.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä myös morsian ja sulhanen kutsujina sekä ilmoittautumisten vastaanottajina. Tosin vanhempani maksavat suurimman osan häiden kuluista, mutta heille tämä järjestely oli ok.

Link to comment
Share on other sites

Me tehdään niin, että minä ja sulhanen sekä ainakin minun äitini ottaa vastaan kutsuja. Muistaakseni serkkujenikin häissä on ollut niin, että juhlaparille sekä anopeille on voinut ilmoittautua. :)

Link to comment
Share on other sites

Olemme itse kutsujina ja itse tietysti myös vastaanotamme ilmoittautumiset. Kutsun mukana lähtee postitettava vastauskortti, jonka kääntöpuolelle on painettu molempien nimi ja osoitteemme. Vaihtoehtoisesti vieraat voivat ilmoittautua sähköpostilla yhteiseen sähköpostiosoitteeseemme (jota meillä ei siis normaalisti ole, mutta joka perustetaan samalle domainille kuin häänettisivut).

IMHO on aina omalla kohdallani tuntunut sangen kiusalliselta ilmoittautua jollekin uppo-oudolle henkilölle (esim. morsiamen/sulhasen äiti), etenkin, jos ainoa ilmoittautumistapa on ollut soittaminen. Siinä on sitten ollut häslinkiä, että kuka siellä soittaakaan ja mikä avecin nimi on jne. (erityisesti syystä että kihlattuni ei ole suomalainen, ja hänen nimeään saa tavata kirjain kerrallaan). Suoraan hääparille ilmoittautumalla on voinut samalla välittää terveiset ja kiitokset kutsusta. :)

Muoks. Meille ei muuten tule puhelinilmoittautumisvaihtoehtoa lainkaan, koska vieraita tulee ainakin neljästä eri maasta ja siksi aikaerojen ym. vuoksi emme halua päivystää puhelimessa esim. päiväsaikaan. Haluamme myös ilmoittautumisista mustaa valkoisella siinä tapauksessa, että tietoja täytyy tarkistaa. Siksi sähkö- ja etanaposti-ilmoittautumiset omalla kohdallamme.

Muokattu: , käyttäjä: Isolde
Link to comment
Share on other sites

Itse kutsumme, maksamme ja myös otamme vastaan ilmoittautumiset. Ja ilmoittautua voi vain puhelimella, sillä haluan ilmoittautumisten yhteydessä tiedot ruoka-allergioista, avecien nimet, lasten iät jne. Nämä saattaa unohtua esim. sähköpostilla ilmoittautuessa, puhelimessa voin itse kysyä näitä. Puhelimitse voi muutenkin kysellä esim. majoitustarpeesta. Ja tietty on hauskaa myös rupatella sukulaisten kanssa :)

Ja kyllä, myönnän, olen myös jonkin verran kontrollifriikki... haluan tietää kaiken ja pitää langan päät käsissäni, enkä osaa luottaa esim. anoppiin tai kaasoon tässä asiassa. Anoppi kuitenkin kutsuisi sinne lisää porukkaa tms. ja kaaso saattaisi muuten vaan sählätä, semmonen suloinen höppänä kun on :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

Me emme ole vielä asiasta keskustelleet kovinkaan mutta kaipa tämäkin kaatuu kaasojen ja bm:in harteille tai sitten meidän ja meidän vanhempien. Aika näyttää :)

Link to comment
Share on other sites

Mä luulen, että mä otan vastaan yksin.. Koska sulho ei osaa olla tiukkana.. Enkä halua nakittaa tätä äidille, anopille tai kaasolle.. Vihatkoon sitten vieraat minua, kun sanon että kutsu ei ollut tarkoitettu teidän lapsille vaan tää on aikuisten juhla..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...