Kuka vastaanottaa ilmoittautumiset?


Guest onnellinen

Recommended Posts

  • Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Moikka Manta!

Rakensin itselleni taulukon helpottamaan kutsujen lähettämistä, ilmoitusten vastaanottoa ja kiitoskorttien lähettämistä. Tein taulukon excelissä ja laitoin omat sarakkeensa kutsuttaville, osotteille sekä määrille (lapset ja aikuiset erikseen). Lisäksi tein omat sarakkeensa: kutsu lähetetty, ilmoittautuneet (henkilöiden määrät; lapset ja aikuiset erikseen) sekä kiitoskortit lähetetty.

Tässä lyhykäisyydessään... Toivottavasti sait jotain selkoa ;) ;D

Link to comment
Share on other sites

Heipsan!

Kiitokset Zannahille vastauksesta.

Itselläni on jos vaikka minkälaista taulukkoa ja viritelmää kotikoneella, huh huh  ;).

Mutta, ajattelimme tehdä ilmoittautumisia vastaanottaville vanhemmille sellaiset (erittäin) simppelit taulukot/listat. Niissä ois valmiina kutsuttujen nimet ja lisäruudukoita otsikoilla: erikoisruokavaliot, majoitustarve jne. Näin vältytään siltä, että mitään ei "unohdu" kysäistä ilmoittautuvilta.  :D

Link to comment
Share on other sites

Me laitettiin kutsuun äitini yhteystiedot ja pyyntö, että ilmoittautumiset tehtäisiin hänelle. Tämä oli paras ratkaisu, sillä äiti on tarpeeksi selväsanainen ja osaa myöskin kertoa asiallisesti lahjalistasta.

Osa sulhon sukulaisista tulee tosin varmaan soittamaan sulhon äidille, jonka pelkään hössöttävän omiaan ja sotkevan meidän lahjalistan. Sulhon äiti ei nimittäin itsekään halua noudattaa lahjalistaa, vaan on ostamassa meille Chippendale-hopeaa, jota kumpikaan meistä ei haluaisi kerätä. Mutta se onkin jo toinen tarina ::)

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 1 year later...
  • 1 year later...

Me olemme mieheni kanssa kutsujia,maksamme itse häämme ja järjestämme muutenkin sellaiset meidän näköiset häät joihin vanhemmat eivät ole saaneet puuttua joten me otamme myös vastaan ilmoittautumiset.

Laitoimme sekä minun että miehen puhelinnumerot joten varmaan menee niin että minun sukulaiset soittaa minulle ja miehen hänelle , ystävät sitten sille jompikumpi sattuu vastaamaan sillä hetkellä kun tavoittelevat meitä.   :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...